Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Önceki Cuma 77.4
Bu cuma76.1
Fark -1.3
Yüzdem ikiye bölündü %0.84

Zipzip- Felicio
Tebrik ederim, öğün atlamadığın spor yaptığın günler oldu, sonuçlar gayet güzel, bundan sonra aynı sistem devam edersen evvabım gitsin kglar, gelsin fitlik ban yeme birde

Etkiledi bence daha çok giderdi :) hayırlısı böyle demekki
Bence oldukça başarılısın bu tempomuzu düşürmezsek mesala sende haftalık kendine en az yüzde 0,90 hedefi koy tatlım senin için bu hafta o hedef 700 gram oluyor yaptığımız listeye öğle yemeği 3 köfte salata ayran şeklinde ekle sporla dene tatlım göreceksin kg rahat vereceksin

Tebrik ederim, öğün atlamadığın spor yaptığın günler oldu, sonuçlar gayet güzel, bundan sonra aynı sistem devam edersen evvabım gitsin kglar, gelsin fitlik ban yeme birde
Bdvye girersem yiyorum daha şaşmadı hiç oraya girip banlanmadığım olmadı bir daha gelen bikdirime tıklayıp yorumları falan okumam aman şeytana uymam inşaAllah bir daha

1 hafta ara versek olur mu? Sonra hep birlikte konuşuruz sudem34 kahve diyeti vs demişti birlikte yine birşeyler yaparız tatlım
Bana liste ve birlikte hareket etmek daha faydalı geldi varsa bana katılan en azından spor vs için ben buralardayım inşaAllah

MaşaAllah abla harika sonuç tebrik ederim mezuniyetini 6. Takım hayatında kariyer basamaklarınıda hızla tırmanacağını düşünüyorum

Canım çok teşekkür ederim

Çok teşekkürler canım bende senle hemen hemen aynı kiloda başlamıştım 9. Haftada hedefe ulaştım darısı başına canım

Tebrik ederim canimmm benim mezuniyetin hayirli olsun

Yol arkadaşım teşekkürler

Kaptanım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…