Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çoook geçmiş olsun canım inşallah köyü huylu değildir inşallah hayırlı sonuçlar alırsın yarın

Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Menü vereyim hemen
Sabah
2 salatalık
1 yumurta
3 badem
1 doamtes
1 dilim çavdar

Ara nescafe 6 7 kiraz (biyere gitmiştim en masum bunlardı)

Akşam
Kabak yemeği 8 kaşık
4 kaşık yoğurt üstübe pul biber nane

Su 3.5 lt
Spor 5 mile leslie
45 dk bisiklet :)
Zipzip-

Şu durumda kilon 3. 4. Planda hiç takma
RABBİMİZ Şafii ismiyle şifa versin sana

Çok geçmiş olsun canım Allah'ım şifa versin umarım iyi huyludur sen sağlığına bak boşver tartıyı şimdi ödem olur serum yediysen. Aklım sende olucam yarın haber et bizede

Canım günaydın,

Hayatım bende kist aneliyatı oldum portakal kadardı ve yumurtalığımı sarmıştı, bana da demişlerdi yumurtalık ta gidebilir diye, devlet hastanesinde laparoskopik yapıldı, doktor güzelce yumurtalıktan temizleyip yumurtalığa zarar vermemişti, aksi bi durum olsa bike tek yumurtalıkla da hamile kalınabiliyor
Olumsuz şeyler düşünme herşey güzel olacak diyr düşün bitanem

Günaydın kızlar❤❤❤
Zipzip- elifçim rüyamda seni gördüm bana iş teklifinde bulunuyordun bak sakın işten çıkmak yok diyordun bende tamam söz çıkmayacağım diyordum

Bu bir işaret mi yoksa bak

Aaaaaaaaa şimdi sayfaya girince gördüm doğum günün kutlu olsun canımmmmm çok çok öpüyorum seni

İnşallah kötü bireey olmaz insallaaah

MaşaAllah abla harika sonuç tebrik ederim mezuniyetini 6. Takım hayatında kariyer basamaklarınıda hızla tırmanacağını düşünüyorum

N Nidsalii geçmiş olsun her şerde bir hayır vardır erkenden üzme kendini belki bu sayede kurtulacaksın, dr lar standart her zaman en kötüsünü söylüyor, sakin kalmaya çalış, içine sinmeyen drda operasyon yaptırma, bizi haberdar et aşamalardan geçmiş olsun

Tebrikler

Tebrik ederim canimmm benim mezuniyetin hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…