Bugün çok şiddetli ağrı olunca hastaneye gittim baktılar kötü huylu olmasından şüphelenmişler yarın sonuçlardan sonra kesin bişi söyleyecekler birde kist alırken yumurtalıkta alınmak zorunda kalınabilirmiş çökmüş hissediyorum Şu an kendimi bunları duymak için çok erken geliyor yarın sabah zaten tartılacağım vaktim olduğu ilk an bildirim yapmaya çalışacağım Ama ödem olduğu için güzel bi sonuçta çıkmaz
Şu durumda kilon 3. 4. Planda hiç takmaBugün çok şiddetli ağrı olunca hastaneye gittim baktılar kötü huylu olmasından şüphelenmişler yarın sonuçlardan sonra kesin bişi söyleyecekler birde kist alırken yumurtalıkta alınmak zorunda kalınabilirmiş çökmüş hissediyorum Şu an kendimi bunları duymak için çok erken geliyor yarın sabah zaten tartılacağım vaktim olduğu ilk an bildirim yapmaya çalışacağım Ama ödem olduğu için güzel bi sonuçta çıkmaz
İyi uykular balımmHayirli geceler kizlar geçmişi okumaya Gözlerim müsaade etmiyor kapanıyor artık
Bugün çok şiddetli ağrı olunca hastaneye gittim baktılar kötü huylu olmasından şüphelenmişler yarın sonuçlardan sonra kesin bişi söyleyecekler birde kist alırken yumurtalıkta alınmak zorunda kalınabilirmiş çökmüş hissediyorum Şu an kendimi bunları duymak için çok erken geliyor yarın sabah zaten tartılacağım vaktim olduğu ilk an bildirim yapmaya çalışacağım Ama ödem olduğu için güzel bi sonuçta çıkmaz
İnşallah kötü bireey olmaz insallaaahBugün çok şiddetli ağrı olunca hastaneye gittim baktılar kötü huylu olmasından şüphelenmişler yarın sonuçlardan sonra kesin bişi söyleyecekler birde kist alırken yumurtalıkta alınmak zorunda kalınabilirmiş çökmüş hissediyorum Şu an kendimi bunları duymak için çok erken geliyor yarın sabah zaten tartılacağım vaktim olduğu ilk an bildirim yapmaya çalışacağım Ama ödem olduğu için güzel bi sonuçta çıkmaz
Günaydın fıstıklar ❤
Geldik zurnanın zırt dediği yere
Yine yeni bir cuma
Sportie listeye artık veda eder sanırım 9. Haftam liste yarışı biter, free liste başlar
İşte sonuçgelsin mezuniyet
Geçeh hafta 57,800
Bu gafta 57,300
Fark : 500 gr
% 0,87
Eki Görüntüle 2660315
TebriklerGünaydın fıstıklar ❤
Yine yeni bir cuma
Sportie listeye artık veda eder sanırım 9. Haftam liste yarışı biter, free liste başlar
Geçeh hafta 57,800
Bu gafta 57,300
% 0,87
Eki Görüntüle 2660315
Tebrik ederim canimmm benim mezuniyetin hayirli olsunGünaydın fıstıklar ❤
Yine yeni bir cuma
Geçeh hafta 57,800
Bu gafta 57,300
% 0,87
Eki Görüntüle 2660315
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?