Cook geçmiş olsun canım sagligin daha onemli kiloyu hic dusunme insallah guzel cikar sonuclarinBugün çok şiddetli ağrı olunca hastaneye gittim baktılar kötü huylu olmasından şüphelenmişler yarın sonuçlardan sonra kesin bişi söyleyecekler birde kist alırken yumurtalıkta alınmak zorunda kalınabilirmiş çökmüş hissediyorum Şu an kendimi bunları duymak için çok erken geliyor yarın sabah zaten tartılacağım vaktim olduğu ilk an bildirim yapmaya çalışacağım Ama ödem olduğu için güzel bi sonuçta çıkmaz
Tamam dedikodu olunca tum takimi etiketleyip yazarimYa şu dedikoduları başa mı tuttursak ortadan giirnce bir şey anlamıyorum
Happy mom dönmüş ama baska nikle katilmak isteyenlere yazmisFiliz ben hala uyuyorum sanırım.
Karşı taraf kim nasıl açık verdi ? Kazen bu işin neresinde azcik bir çitlatsan...sabaha kadar merak eder dururum sankim
Gunaydin canim ❤Günaydin kızlar hayırlı cumalar
Bolll eksili güzel sonuçlar diliyorum
Zipzip- canimmm dogum günün kutlu olsun nice güzel yaslara ailenle ve sevdiklerinle birlikte
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar❤❤❤
Zipzip- elifçim rüyamda seni gördüm bana iş teklifinde bulunuyordun bak sakın işten çıkmak yok diyordun bende tamam söz çıkmayacağım diyordum
Bu bir işaret mi yoksa bak
Aaaaaaaaa şimdi sayfaya girince gördüm doğum günün kutlu olsun canımmmmm çok çok öpüyorum seni
Gunaydin ablacım ❤Günaydın fıstıklar ❤
Geldik zurnanın zırt dediği yere
Yine yeni bir cuma
Sportie listeye artık veda eder sanırım 9. Haftam liste yarışı biter, free liste başlar
İşte sonuçgelsin mezuniyet
Geçeh hafta 57,800
Bu gafta 57,300
Fark : 500 gr
% 0,87
Eki Görüntüle 2660315
Tesekkur ederim ablacım en guzel hediye mezuniyetin olduZipzip- kaptanım doğumgünün kutlu mutlu olsun
Hayallerine en güzel şekilde kavuşmanı dilerim , herşey gönlünce olsun güzel kaptanım ❤❤❤
sana mezuniyetimi hediye ediyorum
Tesekkur ederim canim
Geçen haftaya gore eksi olman guzel canim tebrik ederimGuncel kilom.67.7
Ben yola cikiyorum ondan erken yazdim canim haberin olsun
Tebrik ederim canim eksin cook guzel listeye hosgeldin
Teşekkür ederim canımZipzip- kaptanım canım benim, nice hayırlı yıllara huzurla, mutlulukla, sağlıkla inşaAllah ömrün bereketli olsun
Yaaa cook tesekkur ederim canim aksama bir kutlamayi hak ettiniz
Evet canim yüzden ikiye bolunecekZipzip- kaptanım ben geçen hafta bildirim yapamadım ya bu hafta hesaplamada bir farklılık oluyormu ?
Seninkini merak ediyorumTebrik ederim canım çok şükür
Regl haftama denk geldi pazartesi 76.7 idi sanırım 600 gr gitmiş pazartesiden cumaya çok değil ama başarısızlıkda değil.Seninkini merak ediyorum ❤
Tebrik ederim cok guzel eksi görmüşsun
Etkiledi bence daha çok giderdi :) hayırlısı böyle demekkiTebrik ederim cok guzel eksi görmüşsun
Bak regl etkilememis
O zaman haftaya da guzel bir eksi bekliyoruzEtkiledi bence daha çok giderdi :) hayırlısı böyle demekki
Canım çok geçmiş olsun....Bugün çok şiddetli ağrı olunca hastaneye gittim baktılar kötü huylu olmasından şüphelenmişler yarın sonuçlardan sonra kesin bişi söyleyecekler birde kist alırken yumurtalıkta alınmak zorunda kalınabilirmiş çökmüş hissediyorum Şu an kendimi bunları duymak için çok erken geliyor yarın sabah zaten tartılacağım vaktim olduğu ilk an bildirim yapmaya çalışacağım Ama ödem olduğu için güzel bi sonuçta çıkmaz
İnşaAllah canım başka liste buldum onu uygulayalım birde squat görevi varO zaman haftaya da guzel bir eksi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?