Son bulduğun challenge da çok güzel onu birlikte yapalım ama aradan girilmeyeceği için herkese duyuralım istersen listeyi paylaşıp 6. Takımda ki herkesi etiketle mesala pazartesi başlıyoruz diyelim ne dersin?Bana liste ve birlikte hareket etmek daha faydalı geldi varsa bana katılan en azından spor vs için ben buralardayım inşaAllah
Organize olmak senden olsun ben becerememSon bulduğun challenge da çok güzel onu birlikte yapalım ama aradan girilmeyeceği için herkese duyuralım istersen listeyi paylaşıp 6. Takımda ki herkesi etiketle mesala pazartesi başlıyoruz diyelim ne dersin?
Sportiem sen çok başarılısın örnek alacağım seni, senin kadar spor yapabilir miyim bilmiyorumCanım çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler canım bende senle hemen hemen aynı kiloda başlamıştım 9. Haftada hedefe ulaştımdarısı başına canım
Yol arkadaşım teşekkürler ❤❤❤
Kaptanım çok teşekkür ederim
1300 de iyi sanki cok fazla kismaya gerek yok gibi canımOrganize olmak senden olsun ben becerememEki Görüntüle 2660334
1300 diyor ya biz o öğle yemeğini çıkarırsak 1000 kalori olur mesela
1250 ye düşürsek öğleden ekmeği çıkarsak 10 kiraz 10 leblebi yesek çok geldi gözüme1300 de iyi sanki cok fazla kismaya gerek yok gibi canım
Organize olmak senden olsun ben becerememEki Görüntüle 2660334
Geçen haftaki yoğurt yulaf kahvaltısını çok beğendim ben dün akşam arkadaşa gitmiştim bir bardak çay içtim sarma kurabiye gofret hiçbirini yemedim maşaAllah banaBu listede gayet güzel arkadaşlar
Kendine haksızlık etme çok iyi gidiyosunSportiem sen çok başarılısın örnek alacağım seni, senin kadar spor yapabilir miyim bilmiyorumdaha önerdiğin bacak karın hareketlerini yapamadım yorgunluktan aklımda yapacağım 9. Haftada en fazla hedefimin yarısına gelebilirim ben
Ara öğünleri azaltıp 1150-1200 e çekebiliriz ara öğüne yoğurt/süt vs ekleyebilirizOrganize olmak senden olsun ben becerememEki Görüntüle 2660334
Hiç bozma liste güzel şahane kilo gider birde sporu katınca of diyim1250 ye düşürsek öğleden ekmeği çıkarsak 10 kiraz 10 leblebi yesek çok geldi gözüme
Tamam canım liste çok 3 günde 3 kilo diyor mesela ama gördükki hiçbirimizde o etkiler olmadı. 5 günde 3 kilo veren olmadı kiii sağlıklıda değil :) listeden ben memnun kaldım devam edebilirim böyle nasılsa 3 günde 3 7 günde 5 5 günde 3 kg verdirmiyor :)Ara öğünleri azaltıp 1150-1200 e çekebiliriz ara öğüne yoğurt/süt vs ekleyebiliriz
Bugün cuma işlerim çok başka listelerde varsa özelden gönder canım ayarlama çekip paylaşalım
Birde öyle deneyelim madem ama ben 2 ana 2 ara öğünden çıktım ya bu liste pat diye kg yapmasın artmış olacak çünkü yediklerimHiç bozma liste güzel şahane kilo gider birde sporu katınca of diyim
Gunluk alman gereken kaloriden daha az aldigin icin kilo almazsin canimBirde öyle deneyelim madem ama ben 2 ana 2 ara öğünden çıktım ya bu liste pat diye kg yapmasın artmış olacak çünkü yediklerim
Tamam o zamanGunluk alman gereken kaloriden daha az aldigin icin kilo almazsin canim
Afiyet olsun canimBugün akşam yemeğimde bu arkadaşı yemeyi planlıyorum inşaAllah yanında bol salata ileEki Görüntüle 2660341
Tesekkur ederim canim ❤❤
3 kilo gitmez, ancak nasıl gider, yüksek kiloda biri ilk defa diyete başlıyosa ilk hafta 3 kilo verebilir, ama diyete devam eden için en fazla 1 -1,5 arasıdırTamam canım liste çok 3 günde 3 kilo diyor mesela ama gördükki hiçbirimizde o etkiler olmadı. 5 günde 3 kilo veren olmadı kiii sağlıklıda değil :) listeden ben memnun kaldım devam edebilirim böyle nasılsa 3 günde 3 7 günde 5 5 günde 3 kg verdirmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?