Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bana liste ve birlikte hareket etmek daha faydalı geldi varsa bana katılan en azından spor vs için ben buralardayım inşaAllah
Son bulduğun challenge da çok güzel onu birlikte yapalım ama aradan girilmeyeceği için herkese duyuralım istersen listeyi paylaşıp 6. Takımda ki herkesi etiketle mesala pazartesi başlıyoruz diyelim ne dersin?

Son bulduğun challenge da çok güzel onu birlikte yapalım ama aradan girilmeyeceği için herkese duyuralım istersen listeyi paylaşıp 6. Takımda ki herkesi etiketle mesala pazartesi başlıyoruz diyelim ne dersin?
Organize olmak senden olsun ben beceremem
1300 diyor ya biz o öğle yemeğini çıkarırsak 1000 kalori olur mesela

Sportiem sen çok başarılısın örnek alacağım seni, senin kadar spor yapabilir miyim bilmiyorum daha önerdiğin bacak karın hareketlerini yapamadım yorgunluktanaklımda yapacağım 9. Haftada en fazla hedefimin yarısına gelebilirim ben

Kendine haksızlık etme çok iyi gidiyosun

Ben şimdi gidiyorum sabah sporuma

Organize olmak senden olsun ben beceremem Eki Görüntüle 2660334
1300 diyor ya biz o öğle yemeğini çıkarırsak 1000 kalori olur mesela
Ara öğünleri azaltıp 1150-1200 e çekebiliriz ara öğüne yoğurt/süt vs ekleyebiliriz
Bugün cuma işlerim çok başka listelerde varsa özelden gönder canım ayarlama çekip paylaşalım

Ara öğünleri azaltıp 1150-1200 e çekebiliriz ara öğüne yoğurt/süt vs ekleyebiliriz
Bugün cuma işlerim çok başka listelerde varsa özelden gönder canım ayarlama çekip paylaşalım
Tamam canım liste çok 3 günde 3 kilo diyor mesela ama gördükki hiçbirimizde o etkiler olmadı. 5 günde 3 kilo veren olmadı kiii sağlıklıda değil :) listeden ben memnun kaldım devam edebilirim böyle nasılsa 3 günde 3 7 günde 5 5 günde 3 kg verdirmiyor :)

3 kilo gitmez, ancak nasıl gider, yüksek kiloda biri ilk defa diyete başlıyosa ilk hafta 3 kilo verebilir, ama diyete devam eden için en fazla 1 -1,5 arasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…