Kolay gelsin sen dikkat edersin yine az cok hem metabolizman cok guzel çalışıyor simdiden hayirli yolculuklar canım ❤Skmdi isime kadihim yerden devam edeyim cok yogunum ve omumuzdeki 4 gun yogunda olucam bu hafta beni idare edersiniz artik izne cikamiuorum cunku yeni basladim. Sehir disinda yollarda olucam yinede elimden geldigince yememe dikkat edicem insaAllah. Haftaya fazla gelirsemde kızmayın iyimi
Sağol bonusum yoldayimda internet cekmiyo oyuzden yazamiyorum verici yokk totomda
Hayirli yolculuklar canim ne zaman doneceksin ❤❤Sağol bonusum yoldayimda internet cekmiyo oyuzden yazamiyorum verici yokk totomda
Sağol bonusum yoldayimda internet cekmiyo oyuzden yazamiyorum verici yokk totomda
Sağol canım yarin donucemHayirli yolculuklar canim ne zaman doneceksin ❤❤
Bumu üzücü sonuççGecen hafta cuma 65. 900
Pazar gunu 66.00
Bugun 64. 900
Fark. - 1 kilo
Hafta basi daha fazla verip cumaya boyle gelmek artik üzüyor beni☹
Dogum gunun kutlu olsunZipzip- im kaptanim elifim ❤
Haydi bitti bittiii diyo incekmis asayaaBoşver ufaklık duruyodur inşallah yolun tadını çıkar.
Ben yarın yoldayken en ukala halimle yazarım sana
Bonuscum sanada simdide hayirli yolculuklar olsun ❤❤Boşver ufaklık duruyodur inşallah yolun tadını çıkar.
Ben yarın yoldayken en ukala halimle yazarım sana
MaşaAllah sen halledersinSimdi isime kadigim yerden devam edeyim cok yogunum ve omumuzdeki 4 gun yogunda olucam bu hafta beni idare edersiniz artik izne cikamiuorum cunku yeni basladim. Sehir disinda yollarda olucam yinede elimden geldigince yememe dikkat edicem insaAllah. Haftaya fazla gelirsemde kızmayın iyimi
Kaptanım biz yine düşünüyoruz zayıflama kampı yapmamız sizin açınızdan uygun olur mu? Henüz kesinleşmedi ama önce izninizi onayınızı alalımGunluk alman gereken kaloriden daha az aldigin icin kilo almazsin canim
Guzel menu olmus canimŞimdi kaptanım ben geçen hafta reglden artı geldim. Niyetim artıyı temizleyip eksi gelmekti öğlene kadar bakalım nolucak.
Çok yemekli ortamlardan elimden geldiğince idare eder şekild3 kalktım.
Dünde hurma yoğurt yapim dedim çok tatlı geldi sadece sabah yedim.
Öğlen soğuk çorba,
Akşam soğuk çorba ve fasulye yedim yarım dilim ekmekle.
Saat 10 du çayla 2 ceviz 2 hurma yedim.
Onlar çok gereksizdi artık yemiyodum akşamlarıda misafir vardı çaya herkes diyette bişey yapmıyoruz öyle geçiştirdik
Guzel menu olmus canim
Su miktari nasildi
Uygun olur canim hem bir birinizi takip ediyorsunuzKaptanım biz yine düşünüyoruz zayıflama kampı yapmamız sizin açınızdan uygun olur mu? Henüz kesinleşmedi ama önce izninizi onayınızı alalım❤
Sportie yi dinle evvabım bugün ki taze mezunumuz kısmet bizlere de olsunBirde öyle deneyelim madem ama ben 2 ana 2 ara öğünden çıktım ya bu liste pat diye kg yapmasın artmış olacak çünkü yediklerim
Tatile gidip gel de su miktarıni artiralimEser miktarda işte
Elif dedi ya günlük almamdan yine az alacağım için kilo almazmışım ben yine pazartesi başlarım buna inşaAllah. Akşam köye gidiyoruz köfte falan bulamam ordaSportie yi dinle evvabım bugün ki taze mezunumuz kısmet bizlere de olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?