Oglunun kilo problemi var miydi1 saat Leslie yaptım....
Oğlan da eşlik etmek zorunda kaldı
Telefondan açınca
Net cekmedigi icindir canım15kere yollamış salak telefon
Guzel eksi tebrik ederim canım ❤
Cook tesekkur ederim canimElifim canım kaptanim benim doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı bir sene olsun bu sene gönlünden dilediğin tüm dileklerin kabul olsun şekerim güzel yürekli arkadaşımız
Net cekmedigi icindir canım
Guzel eksi tebrik ederim canım ❤
Olsun canım bir anda almadik kilolarıBen pek beğenemedim
1,1 vermişsin ideal aralıkta tebrik ederim, ben çok beğendimGecen hafta cuma 65. 900
Pazar gunu 66.00
Bugun 64. 900
Fark. - 1 kilo
Hafta basi daha fazla verip cumaya boyle gelmek artik üzüyor beni☹
Dogum gunun kutlu olsunZipzip- im kaptanim elifim ❤
Teşekkür ederim canım ❤❤Zipzip- kaptanım iyi ki doğdun nice sağlıklı güzel yaşlara
Günaydın kızlar
Pzr 54.2
Cuma 53.3
Felicio sudem34 @Lili38 H hasbeenandgone
Rahat tuvalete çıkamadım belki daha da çoktur ama size teşekkür ederim 54 kiloyu kırdım kızlar sayenizde o sebeple gidip alışveriş yapcambakalım avm ye gidicem korona kapmadan döncem inş dün içindeki bir mekana kahveye gittik ama zaten gece kapalıydı korkmadık
Tesekkur ederim canim ❤❤Zipzip- yok kuzum ben almayım kaptanlık sana çok yakışıyor❤❤❤❤
Ahahahaha iş deme nolur akşama kadar pertim çıkıyor cadı kızdanTesekkur ederim canim ❤❤
O zaman sana baska bir is bakalim
Tebrikler süper sonuç bende çıkamadım WC’ye henüz kesin 200-300 farkeder çıkıncaZipzip- kaptanım iyi ki doğdun nice sağlıklı güzel yaşlara
Günaydın kızlar
Pzr 54.2
Cuma 53.3
Felicio sudem34 @Lili38 H hasbeenandgone
Rahat tuvalete çıkamadım belki daha da çoktur ama size teşekkür ederim 54 kiloyu kırdım kızlar sayenizde o sebeple gidip alışveriş yapcambakalım avm ye gidicem korona kapmadan döncem inş dün içindeki bir mekana kahveye gittik ama zaten gece kapalıydı korkmadık
Ovv hayirli yolculuklar canimSağol bonusum yoldayimda internet cekmiyo oyuzden yazamiyorum verici yokk totomda
Sagol lilimOvv hayirli yolculuklar canimbizde pazartesi eskisehire gecicez
En yaramaz oldugu yaslar Allah kolaylik versin canim :))Ahahahaha iş deme nolur akşama kadar pertim çıkıyor cadı kızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?