- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kaptanlığı senden sonra ben alicam merak etme ama senin gibi sessiz kalmicam ona gore
Tamamdir oybirliğiyle karar verildi
Tamam olur hemen vereyim kaptanligiKaptanlığı senden sonra ben alicam merak etme ama senin gibi sessiz kalmicam ona gore
Daha bildirim yapmadi sanirim
Hemen de istifa hemen de dunden razisinTamam olur hemen vereyim kaptanligi
2 ayligina vereyim yeterHemen de istifa hemen de dunden razisin
Kaptanlığı senden sonra ben alicam merak etme ama senin gibi sessiz kalmicam ona gore
Tamam onaylandı ama liste benim isim degil biliyosun2 ayligina vereyim yeter
Sonra geri alirim
Ayyyy neguldum bonus hepsi terkeder gider vallaaaa mom gibiKaptanlık için biçilmiş kaptansın ay kaftansın yanibi sen bi gülüns
Canım tebrik ederim 1 kiloyu neden beğenmiyorsun çok güzel eksiyle geldinGecen hafta cuma 65. 900
Pazar gunu 66.00
Bugun 64. 900
Fark. - 1 kilo
Hafta basi daha fazla verip cumaya boyle gelmek artik üzüyor beni☹
Dogum gunun kutlu olsunZipzip- im kaptanim elifim ❤
Bu işin hakkından gelir ama özleriz biz sizi olmaz2 ayligina vereyim yeter
Sonra geri alirim
Haftasonu bozma ama, sakın sonra vermen zor oluyor, bende yaptığınız listeye takın bişeler yapıcam bakalım bundan sonra gidermiElif dedi ya günlük almamdan yine az alacağım için kilo almazmışım ben yine pazartesi başlarım buna inşaAllah. Akşam köye gidiyoruz köfte falan bulamam orda
Muhteşemsin selencim tebrik ediyorum seni harikasınZipzip- kaptanım iyi ki doğdun nice sağlıklı güzel yaşlara
Günaydın kızlar
Pzr 54.2
Cuma 53.3
Felicio sudem34 @Lili38 @hasbeenandgone
Rahat tuvalete çıkamadım belki daha da çoktur ama size teşekkür ederim 54 kiloyu kırdım kızlar sayenizde o sebeple gidip alışveriş yapcambakalım avm ye gidicem korona kapmadan döncem inş dün içindeki bir mekana kahveye gittik ama zaten gece kapalıydı korkmadık
Bende varım orda etiket isteremmmmZipzip- kaptanım iyi ki doğdun nice sağlıklı güzel yaşlara
Günaydın kızlar
Pzr 54.2
Cuma 53.3
Felicio sudem34 @Lili38 @hasbeenandgone
Rahat tuvalete çıkamadım belki daha da çoktur ama size teşekkür ederim 54 kiloyu kırdım kızlar sayenizde o sebeple gidip alışveriş yapcambakalım avm ye gidicem korona kapmadan döncem inş dün içindeki bir mekana kahveye gittik ama zaten gece kapalıydı korkmadık
Tebrik ederim canım eksiyle geldin
Çoook geçmiş olsun canım inşallah köyü huylu değildir inşallah hayırlı sonuçlar alırsın yarın
Şu durumda kilon 3. 4. Planda hiç takma
RABBİMİZ Şafii ismiyle şifa versin sana
Çok geçmiş olsun canım Allah'ım şifa versin umarım iyi huyludur sen sağlığına bak boşver tartıyı şimdi ödem olur serum yediysen. Aklım sende olucam yarın haber et bizede
Canım günaydın,
Hayatım bende kist aneliyatı oldum portakal kadardı ve yumurtalığımı sarmıştı, bana da demişlerdi yumurtalık ta gidebilir diye, devlet hastanesinde laparoskopik yapıldı, doktor güzelce yumurtalıktan temizleyip yumurtalığa zarar vermemişti, aksi bi durum olsa bike tek yumurtalıkla da hamile kalınabiliyor
Olumsuz şeyler düşünme herşey güzel olacak diyr düşün bitanem
İnşallah kötü bireey olmaz insallaaah
Çok teşekkür ederim hepinizeCanım çok geçmiş olsun....
İnşallah kötü bir şey çıkmayacak...
Dr.lar hep en olumsuzu da söyler biraz insan psikolojisi nden uzaklar yani.....
Milyonlarca varyasyon dan birini bile hastanın yüzüne pat diye söylerler....
Yüzünde iki tane sivilce var diye bana da hormonlarına baktır hamile kalman zor demişti.....sadece yuzume bakarak...ve hormonlar normaldi yani ....şükür çocuk da oldu yani....iki tane şey bilip hastanın yüzüne söyleyince her bildiğini hasta mutlu olmuyor yani...
Sen kalbine İnan..
Hemen de operasyon filan yaptırma....
Bir kaç dr.gormeden karar verme...
Takıma yetecek kadar kazanla pisirmişsin maşallahOrjinal kabak hemide cekirdekli mekirdekliAnnemin bahceden getirdimdi buzluga koymak icin dun yapinca desim yarima zaten kabak var menude simdiden piseyim hazir olsun od acok pismis dolmalık biberleri de fırsat bulup dolduramadım onlarda ziyan olmasın diye içine doğradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?