Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haftasonu bozma ama, sakın sonra vermen zor oluyor, bende yaptığınız listeye takın bişeler yapıcam bakalım bundan sonra gidermi
İnşaAllah bozmam benim regl ve evdeki işler bozduruyor haftasonu iyi gidiyor :) yoksa benim hiç suçum yok

Çok teşekkür ederim hepinize malesef dün dediğim gibi oldu herşey kötü çıktı erkenden ankaraya transfer edip orada aldılar akşama taburcu olup yarına döneceğim artık
İçini ferah tut ben duyuyorum neler neler diyorlar da hiç öyle olmuyor genelde en kötü senaryoyu söylüyorlar çok geçmiş olsun biran önce iyileşte yeni kampımıza seni de katalım

Çok teşekkür ederim hepinize malesef dün dediğim gibi oldu herşey kötü çıktı erkenden ankaraya transfer edip orada aldılar akşama taburcu olup yarına döneceğim artık
Allah beterinden korusun acil şifalar versin.. Geçecek inşaAllah üzülme demek istemem üzülürsün biliyorum ama bu hastalıkla makamın yükselir inşaAllah

Sadece şüphe kuzum hemen kötüye yormayalim doktorlar felaket telllalı zatın ins Allah onların dediği gibi olmaz sakın üzülme rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemez ins Allah öyle birsey çıkmayacak rabbim şafi ismiyle şifa versin canım dualarım seninle

helal olsun ablacım maşşallah

Tamam onaylandı ama liste benim isim degil biliyosun
Liste isi kolay
Bu işin hakkından gelir ama özleriz biz sizi olmaz
Yine buralarda olurum canim ama simdiki sürekli aktif olup takimi takip edemem
Ama daha kaptan olacak ya da kaptan oldugumda bana yardımcı olacak birileri lazim
Zipzip- ablacım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlarda güzel günlerin olsun hep mutlu ol iyi ki doğdun
Tesekkur ederim canım ❤❤
Bildirimi yapayım
Cuma: 58.6
Güncel: 59.2
Fark: +0.6
Yüzde: -1.02
Artı olunca sanırım böyle doğru hesaplayamamış olabilirim
Odemdir canim hastanedesin cook gecmis olsun uzulme artina
Geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…