İnşaAllah bozmam benim regl ve evdeki işler bozduruyor haftasonu iyi gidiyor :) yoksa benim hiç suçum yokHaftasonu bozma ama, sakın sonra vermen zor oluyor, bende yaptığınız listeye takın bişeler yapıcam bakalım bundan sonra gidermi
Ayyyy neguldum bonus hepsi terkeder gider vallaaaa mom gibi
İçini ferah tut ben duyuyorum neler neler diyorlar da hiç öyle olmuyor genelde en kötü senaryoyu söylüyorlarÇok teşekkür ederim hepinizemalesef dün dediğim gibi oldu herşey kötü çıktı erkenden ankaraya transfer edip orada aldılar akşama taburcu olup yarına döneceğim artık
Allah beterinden korusun acil şifalar versin.. Geçecek inşaAllah üzülme demek istemem üzülürsün biliyorum ama bu hastalıkla makamın yükselir inşaAllahÇok teşekkür ederim hepinizemalesef dün dediğim gibi oldu herşey kötü çıktı erkenden ankaraya transfer edip orada aldılar akşama taburcu olup yarına döneceğim artık
Sadece şüphe kuzum hemen kötüye yormayalim doktorlar felaket telllalı zatın ins Allah onların dediği gibi olmaz sakın üzülme rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemez ins Allah öyle birsey çıkmayacak rabbim şafi ismiyle şifa versin canım dualarım seninleBugün çok şiddetli ağrı olunca hastaneye gittim baktılar kötü huylu olmasından şüphelenmişler yarın sonuçlardan sonra kesin bişi söyleyecekler birde kist alırken yumurtalıkta alınmak zorunda kalınabilirmiş çökmüş hissediyorum Şu an kendimi bunları duymak için çok erken geliyor yarın sabah zaten tartılacağım vaktim olduğu ilk an bildirim yapmaya çalışacağım Ama ödem olduğu için güzel bi sonuçta çıkmaz
İlk beni kovarsın senKaptanlığı senden sonra ben alicam merak etme ama senin gibi sessiz kalmicam ona gore
Tamamdir oybirliğiyle karar verildi
Benden önce davrandin heGünaydin kızlar hayırlı cumalar
Bolll eksili güzel sonuçlar diliyorum
Zipzip- canimmm dogum günün kutlu olsun nice güzel yaslara ailenle ve sevdiklerinle birlikte
Bende varım orda etiket isteremmmmmaşaAllah sen harfiyen uydun sanırım listeye ve harika sonuç
Günaydın fıstıklar ❤
Geldik zurnanın zırt dediği yere
Yine yeni bir cuma
Sportie listeye artık veda eder sanırım 9. Haftam liste yarışı biter, free liste başlar
İşte sonuçgelsin mezuniyet
Geçeh hafta 57,800
Bu gafta 57,300
Fark : 500 gr
% 0,87
Eki Görüntüle 2660315
Estağfirullah latife yaptım ne hakkım olacak umuma açık instada paylaşılmış birşey
Canım çok teşekkür ederim bitanemhelal olsun ablacım maşşallah
Yok bebeğim son kanına kadar uyacaksınİnşaAllah bozmam benim regl ve evdeki işler bozduruyor haftasonu iyi gidiyor :) yoksa benim hiç suçum yok
Günaydın madamcım hoşgeldinGünaydınn kızlarr
Haydaa İş aldık başımıza durup dururkenYok bebeğim son kanına kadar uyacaksınnazi subayın olarak takipteyim
Nasıl ya ameliyatmi oldun anlamadımÇok teşekkür ederim hepinizemalesef dün dediğim gibi oldu herşey kötü çıktı erkenden ankaraya transfer edip orada aldılar akşama taburcu olup yarına döneceğim artık
Kaptanlığı senden sonra ben alicam merak etme ama senin gibi sessiz kalmicam ona gore
Tamamdir oybirliğiyle karar verildi
Liste isi kolayTamam onaylandı ama liste benim isim degil biliyosun
Yine buralarda olurum canim ama simdiki sürekli aktif olup takimi takip edememBu işin hakkından gelir ama özleriz biz sizi olmaz
Tesekkur ederim canım ❤❤Zipzip- ablacım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlarda güzel günlerin olsun hep mutlu ol iyi ki doğdun
Odemdir canim hastanedesin cook gecmis olsun uzulme artinaBildirimi yapayım
Cuma: 58.6
Güncel: 59.2
Fark: +0.6
Yüzde: -1.02
Artı olunca sanırım böyle doğru hesaplayamamış olabilirim
Geçmiş olsun canimÇok teşekkür ederim hepinizemalesef dün dediğim gibi oldu herşey kötü çıktı erkenden ankaraya transfer edip orada aldılar akşama taburcu olup yarına döneceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?