Yok tatlim ben sizin elinize su dökemembende dün sportie ve seni önermistim kaptanima tşk ederim senin benden daha iyi olacağını düşünüyorum canım sen bu işi yaparsin
Hepsinin Eti kemiği senin elinden geleni ardına koymaKaptanım biz yine düşünüyoruz zayıflama kampı yapmamız sizin açınızdan uygun olur mu? Henüz kesinleşmedi ama önce izninizi onayınızı alalım❤
Hepsinin Eti kemiği senin elinden geleni ardına koyma
Aynen canım teşekkür ederimEn yaramaz oldugu yaslar Allah kolaylik versin canim :))
Kaptanim ondan iyi kaçak olur her geldiğinde kaçtı gitti yine gelirse sôverimTesekkur ederim canim ❤❤
O zaman sana baska bir is bakalim
Ahahaaahahh ondan gelmiyorum zaten gidişim kötü oldu ama dönüşüm muhteşem olacak bekle beni
Nazi subayı kesmiyor artık beninazi subaylığını aratmam gerek
Kizlar biliyorsunuz ki sporu pek yapamıyorum yürüyüş zaten yok evde hareketsizlik var 2 kızla çıkamıyorum koşu bandı mi alsam zayıflamaya destek olur mu varmı koşu bandı kullanan memnun olan
Canım tebrik ederim korktum artı gelirsin diye ama süper eksi geldin
Gunaydin ablacim❤
Tesekkur ederim ablacim
Bakayım abla merak ettim hareketsizim çok çünkü hareket yapıcı bişi lazım banaVarya ne keşfettim ben, ilk sefa çarş günü tlc de zayıf beden ince beden diye programı seyrettim
Orda bir test yaptışar, ayakta titreşimli zayıflama aleti diye geçiyor üstüne çıktılar hergün 10 dakka. 1 ay sonunda ort 6 cm basen inceldi n11 hepsiburada da trendyolda fakan satılıyor 2. Eli bile var
Yaaa sirf benim icin mi erken kalktinGulumse24 kiz uyanaydin erkenden ben saat kurdum kutlamak icin sana baktim yazmamisin yola cikarim unuturum diye yazdim harami ettim
Ben takvimde alarmı 10.30 kurmuştum sen alarmdan önce çaldınGulumse24 kiz uyanaydin erkenden ben saat kurdum kutlamak icin sana baktim yazmamisin yola cikarim unuturum diye yazdim harami ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?