Gunaydin canim ❤Günaydınn kızlarr
Yardımcı kaptanları artırsan kaptanım, başka türlüsünü kabul etmeyizListe isi kolay
Yine buralarda olurum canim ama simdiki sürekli aktif olup takimi takip edemem
Ama daha kaptan olacak ya da kaptan oldugumda bana yardımcı olacak birileri lazim
Tesekkur ederim canım ❤❤
Odemdir canim hastanedesin cook gecmis olsun uzulme artina
Geçmiş olsun canim
O zaman iki tane yardimci kaptan bulmaliyim yoksa benim icin zor olur cuma gunleri liste isi kolay onu sabahdan hazirlarimYardımcı kaptanları artırsan kaptanım, başka türlüsünü kabul etmeyiz
Senin yardımcıların yokmuListe isi kolay
Yine buralarda olurum canim ama simdiki sürekli aktif olup takimi takip edemem
Ama daha kaptan olacak ya da kaptan oldugumda bana yardımcı olacak birileri lazim
Tesekkur ederim canım ❤❤
Odemdir canim hastanedesin cook gecmis olsun uzulme artina
Geçmiş olsun canim
Takılıyoruz ablacim da bakalim bir çözüm bulacağım
Aynen komsum simdi ben olmasam zor olur yardimci olmadan
Orası burası neresi
Profilimde kutladiOrası burası neresi
Aynen sana 2 arkadaş yardımcı olmalı birbirinin takıldığı yerlerde yine yardımcı olmak için.Aynen komsum simdi ben olmasam zor olur yardimci olmadan
Süper olur kabul ederseO zaman iki tane yardimci kaptan bulmaliyim yoksa benim icin zor olur cuma gunleri liste isi kolay onu sabahdan hazirlarim
Gelirem gelir geçmişe sövirem az bekle
+1 efendileeerSüper olur kabul edersesportie yrd kaptanımız olsun isterim sevk ve idare edebilecek birisi
2.ye önerim E Elif_Eylul veGulumse24 olabilir
Benimde aklıma yoğun olabileceği geldi özellikle yaz dönemisportie zaten her zaman yardımcı oluyor
Yogunlugu yoksa takimla ilgilenebilecekse neden olmasin cok isterim yardimci olmasını
Onerilerin icin tesekkur ederim canimSüper olur kabul edersesportie yrd kaptanımız olsun isterim sevk ve idare edebilecek birisi
Süper olur kabul edersesportie yrd kaptanımız olsun isterim sevk ve idare edebilecek birisi
Kapıyı aç ayaklarını bi yere sür ateş çıksın görür bitti bitti inelimi zilliHaydi bitti bittiii diyo incekmis asayaa
Sende yarin cikiyosun dime allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?