Bi bak google a yazınca çıkar zatenBakayım abla merak ettim hareketsizim çok çünkü hareket yapıcı bişi lazım bana
Bişe kalmadı zaten halledersin, sıfır kaçamakla bayrama mezun olursun aslında
Biyere gitme bak kaptan izne çıkıyor 2 arkadaş yardımcı olursa çok iyi olur dedi sen ne diyordun bu işe kendi motivasyonun içinde takımda bir görev nasıl olurburdayım
Hadi inşallah zor geliyo artık spor yapsam super olacakda isteGunaydin ablacim❤
Eksi ile gelmen guzel
Bu hafta kacamak olmazsa 67 leri görebilirsin
Çok güzel gitmiş maşaAllah Sudem. Sinameki denedinmi hiç kabızlık için ?Boosted de yaotim o da bitti şükür...
Kendimi çok dinç çok mutlu hissediyorum...
Gelelim kilo bildirimine....
Zipzip- canım sana doğum günü hediyesi olarak beni aldığın gunden beri su bir ayda verdiğim toplam 5000 gramı armağan ediyorum.....
Şimdi bugünkü kilom 77.9
Geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 79.3
Bu hafta giden 1400 gram
Detoks öncesi pazar günkü kilom.78.5
Detoks ile giden 600 gram
Hafta sonu iki günde giden 800 gram
Kısacası sabahat bende işe yaramadı
Kabızlığın devam ediyor ilaç hariç her yolu denedim....denemeye de devam edicem....
Giden kilo yüzde si %1.77
Z zipzip
Sende iyi ki varsınArkadaşlar E EvvabFelicio Gulumse24 E Elif_Eylul Zipzip-
Mesajları okuyorum tek tek yazamadım, öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum
Çok tatlı , çok içtensiniz çok sağolun
Bana burası kilo vermemde gerçekten çok destek oldu, ne kadar burdaysam o kadar güzel gitti diyetim sporum
Hedefim temmuz ortasıydı başardım tabiki takımımın büyük desteğiyle
Birkaç kişi daha var ama etiketledillerim aktif olan ve güzel kilo verenler, ne kadar arkadaşlarımızı burada tutabilirsek o kadar diyetine de yardımcı oluruz
Ben takımda daha aktif bir görev almak beni çok mutlu eder, böylelikle kendimi se sürekli kontrol altında tutarım
Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız 15 sene önceki kiloma gelmemde büyük payınız var ❤❤❤
Tesekkur ederim canımkaptanımın doğum günü mü
iyi ki doğmuşsun zıpzıpım ❤❤❤❤❤
hayırlı,sağlıklı,uzuunnnn ömürlerin olsun inşallah
Zipzip-
Çok sevindim canım
Harikasın 7 ler geride kaldı
Olmuyor dediğin haline bak
Bende seni çok seviyorum ablacım bundan sonraki hayatın çok daha güzel geçsin ins AllahArkadaşlar E EvvabFelicio Gulumse24 E Elif_Eylul Zipzip-
Mesajları okuyorum tek tek yazamadım, öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum
Çok tatlı , çok içtensiniz çok sağolun
Bana burası kilo vermemde gerçekten çok destek oldu, ne kadar burdaysam o kadar güzel gitti diyetim sporum
Hedefim temmuz ortasıydı başardım tabiki takımımın büyük desteğiyle
Birkaç kişi daha var ama etiketledillerim aktif olan ve güzel kilo verenler, ne kadar arkadaşlarımızı burada tutabilirsek o kadar diyetine de yardımcı oluruz
Ben takımda daha aktif bir görev almak beni çok mutlu eder, böylelikle kendimi se sürekli kontrol altında tutarım
Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız 15 sene önceki kiloma gelmemde büyük payınız var ❤❤❤
Yaa cook tesekkur ederim canim en guzel hediyelerden biriBoosted de yaotim o da bitti şükür...
Kendimi çok dinç çok mutlu hissediyorum...
Gelelim kilo bildirimine....
Zipzip- canım sana doğum günü hediyesi olarak beni aldığın gunden beri su bir ayda verdiğim toplam 5000 gramı armağan ediyorum.....
Şimdi bugünkü kilom 77.9
Geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 79.3
Bu hafta giden 1400 gram
Detoks öncesi pazar günkü kilom.78.5
Detoks ile giden 600 gram
Hafta sonu iki günde giden 800 gram
Kısacası sabahat bende işe yaramadı
Kabızlığın devam ediyor ilaç hariç her yolu denedim....denemeye de devam edicem....
Giden kilo yüzde si %1.77
Z zipzip 1.400 de sana gelsin...
Geçen haftada 1.400 vermiştim oda sana gelsin...
Hepsi senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?