Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet abla kötü çıktı sonuçlar çokta umut yoktu yumurtalıkla birlikte aldılar elden gelen bişi yok artık toparlamaya bakacağım
Canım önemli olan sağlığın
Çok geçmiş olsun iyide temizlenmiştir inşallah
Ne gerekiyorsa o yapılmalıydı zaten , çok çok geçmiş olsun bitanem

Ablacığım spora başlarken yanlış başladım sanırım başladığım hafta ayak bileklerim çok ağrıdığı için sürdüremedim ama artık tekrar başlamayı düşünüyorum, çok haklısın

İstikrar azim abidesisin resmen
Tebriklet abla mezuniyetin de hayırlı olsun

Günaydınlar
Kg bildirimim
@Lili 38 @sudem34 E Evvab @hasbeenandgone @selensu82
G.cuma ve pazar ki kg: 64,8
Bu Cuma kg : 63,4
Verilen kg; 1,4
Yüzdesel olarak: 2,16

Harikasın canım tebrikler

Önceki Cuma 77.4
Bu cuma76.1
Fark -1.3
Yüzdem ikiye bölündü %0.84

Zipzip- @Felicio

Güzel eksi canım tebrikler

Geçen hafta 68.1 kiloydum ama banliydim. Bu hafta 67.7 kg

Çok iyi sonuç canım tebrikler

Gecen hafta cuma 65. 900
Pazar gunu 66.00
Bugun 64. 900
Fark. - 1 kilo
Hafta basi daha fazla verip cumaya boyle gelmek artik üzüyor beni☹
Dogum gunun kutlu olsun Zipzip- im kaptanim elifim

1 kilo gitmiş daha ne olsun harikasın

bunlar kilo veriyor ben veremiyorum migi sen nabiyosunnnn ye migi yee
Canım objektif olalım yeyince kilo verilmiyor. Bu sakın sağlıklı yiyerek kilo verilmiyor anlaşılmasın. Karbonhidrat ağırlıklı beslenince verilmiyor. Senin iki menünde iki şey dikkatimi çekmişti. Birisi 2 simit diğeri sabah 6da yediğin akşamdan kalan patates musakka. Olamaz böyle bu asla diyet değil sağlıklı hiç değil. Önce sen kendine inan yaparım de bahanelerin arkasına sığınmayalım Allah kolaylaştırsın hepimize inşaAllah

kendime çok kızıyorum ne zaman toparlanacaksin diyorum ne zaman kilo vereceksin diyorum üstümde bi agirlkik kalktı da bunu da mi kalkamayacaksin diyorum kendime..
aç kalmak istiyorum şekerim düşüyor.
bi gün hiç bişey yemeyecegim diyorum götürüyorum...
bi başlasam yarida birakiyorum

Daha cokkk kızman gerekiyo bukonuda bende sana kiziyorum surekli motiven dusuk birseyler cikartiyosun 2simit yemek ne mesela vallaaa bu gidisle veremzsin kusura bakma

Kizlar biliyorsunuz ki sporu pek yapamıyorum yürüyüş zaten yok evde hareketsizlik var 2 kızla çıkamıyorum koşu bandı mi alsam zayıflamaya destek olur mu varmı koşu bandı kullanan memnun olan
Eliptik bisiklet al hiç bir zararı yok fakat koşu bantları eklemler bel fıtığı için zararli. Araştır istersen koşu bandı ile alakalı pek iyi yorumlar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…