naptin sen yaaaa
Canım önemli olan sağlığınEvet abla kötü çıktı sonuçlar çokta umut yoktu yumurtalıkla birlikte aldılar elden gelen bişi yok artık toparlamaya bakacağım
Geçmiş olsun canimEvet abla kötü çıktı sonuçlar çokta umut yoktu yumurtalıkla birlikte aldılar elden gelen bişi yok artık toparlamaya bakacağım
Ablacığım spora başlarken yanlış başladım sanırım başladığım hafta ayak bileklerim çok ağrıdığı için sürdüremedim ama artık tekrar başlamayı düşünüyorum, çok haklısınCanım gayet güzel vermişin, 60 ın altında kilo verebilmek çok kolay iş değil, ayrıca sen spor yapmıyorsun vücudunu çalıştırmıyorsun, buna rağmen eksidesin tebrik ederim❤
Ama spor yapmanı tavsiye ederim, 1 ay bi düzenli yapsan sonucu görünce bırakamıycaksın
Teşekkür ederim canım kaptanımCook guzel eksi canim tebrik ederim
Izne çıkmayı düşünüyor musun
Günaydın canım hayirli cumalar ❤
Hayirli cumalar canim guzel eksi yinede tebrik ederim
Günaydın fıstıklar ❤
Geldik zurnanın zırt dediği yere
Yine yeni bir cuma
Sportie listeye artık veda eder sanırım 9. Haftam liste yarışı biter, free liste başlar
İşte sonuçgelsin mezuniyet
Geçeh hafta 57,800
Bu gafta 57,300
Fark : 500 gr
% 0,87
Eki Görüntüle 2660315
Günaydınlar
Kg bildirimim
@Lili 38 @sudem34 E Evvab @hasbeenandgone @selensu82
G.cuma ve pazar ki kg: 64,8
Bu Cuma kg : 63,4
Verilen kg; 1,4
Yüzdesel olarak: 2,16
Geçen hafta 68.1 kiloydum ama banliydim. Bu hafta 67.7 kg
Gecen hafta cuma 65. 900
Pazar gunu 66.00
Bugun 64. 900
Fark. - 1 kilo
Hafta basi daha fazla verip cumaya boyle gelmek artik üzüyor beni☹
Dogum gunun kutlu olsunZipzip- im kaptanim elifim ❤
Tesekkur ederim canim
Canım objektif olalım yeyince kilo verilmiyor. Bu sakın sağlıklı yiyerek kilo verilmiyor anlaşılmasın. Karbonhidrat ağırlıklı beslenince verilmiyor. Senin iki menünde iki şey dikkatimi çekmişti. Birisi 2 simit diğeri sabah 6da yediğin akşamdan kalan patates musakka. Olamaz böyle bu asla diyet değil sağlıklı hiç değil. Önce sen kendine inan yaparım de bahanelerin arkasına sığınmayalım Allah kolaylaştırsın hepimize inşaAllahbunlar kilo veriyor ben veremiyorummigi sen nabiyosunnnn ye migi yee
Çok güzel eksii
Yarın da benim doğum günümTesekkur ederim canim
kendime çok kızıyorum ne zaman toparlanacaksin diyorum ne zaman kilo vereceksin diyorum üstümde bi agirlkik kalktı da bunu da mi kalkamayacaksin diyorum kendime..Canım objektif olalım yeyince kilo verilmiyor. Bu sakın sağlıklı yiyerek kilo verilmiyor anlaşılmasın. Karbonhidrat ağırlıklı beslenince verilmiyor. Senin iki menünde iki şey dikkatimi çekmişti. Birisi 2 simit diğeri sabah 6da yediğin akşamdan kalan patates musakka. Olamaz böyle bu asla diyet değil sağlıklı hiç değil. Önce sen kendine inan yaparım de bahanelerin arkasına sığınmayalım Allah kolaylaştırsın hepimize inşaAllah
Bu defa bırakmamÇılgınsın sen bu ne. Ben şok
Tebrik ediyorum canım nolur bırakma terket şu 7 leri
Daha cokkk kızman gerekiyo bukonuda bende sana kiziyorum surekli motiven dusuk birseyler cikartiyosun 2simit yemek ne mesela vallaaa bu gidisle veremzsin kusura bakmakendime çok kızıyorum ne zaman toparlanacaksin diyorum ne zaman kilo vereceksin diyorum üstümde bi agirlkik kalktı da bunu da mi kalkamayacaksin diyorum kendime..
aç kalmak istiyorum şekerim düşüyor.
bi gün hiç bişey yemeyecegim diyorum götürüyorum...
bi başlasam yarida birakiyorum
Eliptik bisiklet al hiç bir zararı yok fakat koşu bantları eklemler bel fıtığı için zararli. Araştır istersen koşu bandı ile alakalı pek iyi yorumlar yokKizlar biliyorsunuz ki sporu pek yapamıyorum yürüyüş zaten yok evde hareketsizlik var 2 kızla çıkamıyorum koşu bandı mi alsam zayıflamaya destek olur mu varmı koşu bandı kullanan memnun olan
Tebrik ediyorumCanım benim 60 ın altına indiğimden beri aynalarla barıştımşimdi yüzümle oynuyorum yok kırışık yok kaşım yok gözüm diye
Buldumcuk gibi dakka başı foto atarım artık
Guzel eksi tebrik ederim canım ❤
Tesekkur ederim canım senin de dogum gunun kutlu olsun simdiden❤ takimda ne kadar cok yengec burcu varizYarın da benim doğum günümnice güzel yaşlara kaptanım doğum günün kutlu olsun
Evet gerçektenGuzel eksi tebrik ederim canım ❤
Tamam canim izne ayırıyorum
Tesekkur ederim canım senin de dogum gunun kutlu olsun simdiden❤ takimda ne kadar cok yengec burcu variz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?