Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşaAllah doğal yollarla çözersin

Canım canfebin ortalaması yok bildirime yetişti galiba

Oglunun kilo problemi var miydi
yok canım şükür....ben yapınca ilgisini çekti oda yaptı....
tebrikler canım süper... demekki düşük.kilolarda daha etkili yada bizim.koydugumuz alternatif besinler diyeti kötü etkiledi....
sudem34 canım senin bildirimi bulamıyorum
bekledim biraz canım....
Daha bildirim yapmadi sanirim
evet ...
Haftasonu bozma ama, sakın sonra vermen zor oluyor, bende yaptığınız listeye takın bişeler yapıcam bakalım bundan sonra gidermi
bence verirsin dusuk kiloda olanlar daha güzel verdi 6 kişi yaptık....geneli 1 kilo verdi düşük kilo olanlar.....
Çok teşekkür ederim hepinize malesef dün dediğim gibi oldu herşey kötü çıktı erkenden ankaraya transfer edip orada aldılar akşama taburcu olup yarına döneceğim artık
coo geçmiş olsun canım....hepsini mi aldırdın....hayırlısı olsun....
Estağfirullah latife yaptım ne hakkım olacak umuma açık instada paylaşılmış birşey hakkım varsa helal olsun hepinize
evet canım akımın öncüsü oldugun seni kutluyorum ve teşekkür ederim....az da olsa verdik...

Neyi farkettim ikimizde 1ay önce filan baslamisiz başladığımız da aramızda 2 kilo varmış...şimdi yine 2 filan.....kilo verme hizimiz da benziyor....sen benden 2 kilo önden gidyirsun.....
Yok tatlim ben sizin elinize su dökemem
Sizin paylaşımlarınız ilginiz alakanız süper
Ben böyle kısa dönemlik şeylerde grupça yapacağımız kamplarda falan yararlı olmaya çalışırım❤
bencede yardımcı kaptanlık için biçilmiş kaftansin canım.....Elif e çok benziyor tarzın.....yumuşak huylu olman filan ...üslubun.... sakinliği n.....bence teklifi kabul etmelisin....
Kız bende zayıflama kemeri de var....yıllar önce almıştım...bazanin altında durup duruyor...titreşimli istediğin bölgeye takip çalıştırıyor sun.... elektrik li...sorunlu bölgeler için....iyi aklıma düşürdün....çıkarayım hemen....

Eliptik bisiklet al hiç bir zararı yok fakat koşu bantları eklemler bel fıtığı için zararli. Araştır istersen koşu bandı ile alakalı pek iyi yorumlar yok
Doğru diyorsun hem kol hem bacak için iyi olabilir teşekkür ederim canım arastiracagim kollarımda inceltsin hem

Kiz benim 2 bucuk yasindaki omer asaf bile benle lesli yapiyor forrr treeee diyerek

Bu hafta bile aynı kg vermişiz :)
Neden listede değilsin sen gel pes etmemek için sımsıkı morti olalım inşaAllah

Yok tatlim ben sizin elinize su dökemem
Sizin paylaşımlarınız ilginiz alakanız süper
Ben böyle kısa dönemlik şeylerde grupça yapacağımız kamplarda falan yararlı olmaya çalışırım❤
sudem34 seni Elife benzetmiş bende N Nana Kuzuma benzettim maşaAllah çok aklı başındasın

1 ay once bugun grubunuza dahil olup diyete baslamisdim. 70.500 ile baslayip bugun 64.9 ile 5 kilo 600rm vererek bir ayimi tamamladim. Bunun 15 gunu fre 15 gunu asil listede idim. Inanin daha iki uc gun olmus gibi nasil gecti bir ay su gibi farkina bile varmadim sizin sayenizde iyiki tanidim sizi❤❤

Sporu nasil sevdin
canim lili be sportie baktim...kiloları boylarına göre dusuk olmasına karşın günde 1-2 saat spor yapıyor....ve çok güzel kilo veriyorlar....kendime baktım....Lili ve bir çok kisyle beraber gelmişim onlar düşük kiloda olmasına karşın 5 e yakın kilo vermiş ....hmmmm.....demekki spor sayesinde dedim.....eskiden hep sporsuz zayiflardim... birinde hamileydim zaten çocuktan dolayı spor yapamadım....oburunde de öyle pek yapmiyirdik....eve mekik aleti, pilates eşyaları, bisiklet ,zayıflama kemeri filan aldım ama düzenli yapamadım....

Karar verdim zayıflamak için ve sikilasmak için spor şart....akşam erken yatıp sabah erken kalmaya çalışıyor um.....spor daha mutlu daha dinç yapıyor...

Bence takımdaki yazışmaları kaçırma aktif ol....

Sportie ve lili ye bak ...onlarin yaptığı sporları yap...

Yeni başlıyorsa n Leslie 1 mil ile başla..

Spor ayakkabı ile spor yap evde....sil yıka altını yürüyüş koşu tarzı bir ayakkabı olursa daha iyi...

Bir hafta boyunca 1 mil yap 15 dakika zaten

Sonraki hafta 2 mil e çıkarsın...hafta da 1 gün 2 gün kaslarını dinlendir...
İnşaAllah doğal yollarla çözersin
inşAllah canım.... sağol... düşündüğün için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…