İnşaAllah doğal yollarla çözersinyok canım ...bağırsak florasina zarar veriyor.... alışkanlık bağırsak tembelliği yapıyor diye denemiyorim....eve almıştım....durdu öyle yıllarca sonra hiç kullanmadan çöpe attım....ama diyette kabızlık çözülmesi gereken bir konu doğal yollarla halletmek istiyorum....her yolu deniyorum.... hayırlısı....
Ben tesekkur ederim... sayende
Ilham kaynağısin.....kaç kez diyet yapıp 67 kiloya indim ama hiç spor yapmamistim böyle...sporu sevdirdin....sporsuz zayiflardim hep....şimdi sporlu
Canım canfebin ortalaması yok bildirime yetişti galiba***6.Takım 682.Etap ***
Findikfaresi123(68.8/68.4/0.4/%0.58)
fattylamb94(73.1/71.8/1.3/%1.78)izne ayrılmak istiyor 1.izin hakki
sportie (57.8/57.3/0.5/%0.87)mezun olmak istiyor
Canfeb(66.8/66.5/0.3/%0.45)izne ayrılmak istiyor
Nidsalii(58.6/59.2/+0.6/-%1.02)
Elalis(70.5/69.6/0.9/%1.28)
Evvab(77.4/76.1/1.3/%0.84)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi ikiye bölündü
medusares(69.5/67.7/1.8/%1.29)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi ikiye bölündü
Lili 38(65.9/64.9/1.00/%1.52)
Themarginal(57.9/57.6/0.3/%0.52)
Felicio(64.8/63.4/1.40/%2.16)yeni üye ,B.t:22.06,B.k:66.4,H.k:53
6.Takım Ortalamasi:%0.933
Free liste
hasbeenandgone (54.40/54.8/+0.4/-%0.74)
Bonus(109.4/
selensu82 (54.0/53.3/0.7/%1.30)
Elhan(61.1/
gulumse25(73.8///)mezun uye,
snglmlk(67.0/)mezun uye,
sudem34(79.3/77.9/1.4/%1.77)378.etapta 74.8 ile bildirimsiz izne ayrilan uye
leydii18(69.8/69.4/0.4/%0.57)yeni üye,B.t:15.06 B.k:73 ,H.k:60
Eliff Eylull(68.1/67.7/0.4/%0.59)mezun uye
donashippo(87
Degistirdim canim mesaja yeniden bak :))Canım canfebin ortalaması yok bildirime yetişti galiba
Hakikaten dogru yaa hic aklima gelmemisdiTakıma yetecek kadar kazanla pisirmişsin maşallah
Aceleci farukum benDegistirdim canim mesaja yeniden bak :))
yok canım şükür....ben yapınca ilgisini çekti oda yaptı....Oglunun kilo problemi var miydi
tebrikler canım süper... demekki düşük.kilolarda daha etkili yada bizim.koydugumuz alternatif besinler diyeti kötü etkiledi....Zipzip- kaptanım iyi ki doğdun nice sağlıklı güzel yaşlara
Günaydın kızlar
Pzr 54.2
Cuma 53.3
Felicio sudem34 @Lili38 @hasbeenandgone
Rahat tuvalete çıkamadım belki daha da çoktur ama size teşekkür ederim 54 kiloyu kırdım kızlar sayenizde o sebeple gidip alışveriş yapcambakalım avm ye gidicem korona kapmadan döncem inş dün içindeki bir mekana kahveye gittik ama zaten gece kapalıydı korkmadık
bekledim biraz canım....
evet ...Daha bildirim yapmadi sanirim
bence verirsin dusuk kiloda olanlar daha güzel verdi 6 kişi yaptık....geneli 1 kilo verdi düşük kilo olanlar.....Haftasonu bozma ama, sakın sonra vermen zor oluyor, bende yaptığınız listeye takın bişeler yapıcam bakalım bundan sonra gidermi
coo geçmiş olsun canım....hepsini mi aldırdın....hayırlısı olsun....Çok teşekkür ederim hepinizemalesef dün dediğim gibi oldu herşey kötü çıktı erkenden ankaraya transfer edip orada aldılar akşama taburcu olup yarına döneceğim artık
evet canım akımın öncüsü oldugun seni kutluyorum ve teşekkür ederim....az da olsa verdik...Estağfirullah latife yaptım ne hakkım olacak umuma açık instada paylaşılmış birşeyhakkım varsa helal olsun hepinize
bencede yardımcı kaptanlık için biçilmiş kaftansin canım.....Elif e çok benziyor tarzın.....yumuşak huylu olman filan ...üslubun.... sakinliği n.....bence teklifi kabul etmelisin....Yok tatlim ben sizin elinize su dökemem
Sizin paylaşımlarınız ilginiz alakanız süper
Ben böyle kısa dönemlik şeylerde grupça yapacağımız kamplarda falan yararlı olmaya çalışırım❤
Kız bende zayıflama kemeri de var....yıllar önce almıştım...bazanin altında durup duruyor...titreşimli istediğin bölgeye takip çalıştırıyor sun.... elektrik li...sorunlu bölgeler için....iyi aklıma düşürdün....çıkarayım hemen....Varya ne keşfettim ben, ilk sefa çarş günü tlc de zayıf beden ince beden diye programı seyrettim
Orda bir test yaptışar, ayakta titreşimli zayıflama aleti diye geçiyor üstüne çıktılar hergün 10 dakka. 1 ay sonunda ort 6 cm basen inceldi n11 hepsiburada da trendyolda fakan satılıyor 2. Eli bile var
Doğru diyorsun hem kol hem bacak için iyi olabilir teşekkür ederim canım arastiracagim kollarımda inceltsin hemEliptik bisiklet al hiç bir zararı yok fakat koşu bantları eklemler bel fıtığı için zararli. Araştır istersen koşu bandı ile alakalı pek iyi yorumlar yok
Canim sen tekrardan listeye neden hirmiyorsun bak verebiliyorsunda listede olunca dahada gayret edersin ve kurtulursun su 7 li rakamlardanBu defa bırakmam
Kiz benim 2 bucuk yasindaki omer asaf bile benle lesli yapiyor forrr treeee diyerekyok canım şükür....ben yapınca ilgisini çekti oda yaptı....
tebrikler canım süper... demekki düşük.kilolarda daha etkili yada bizim.koydugumuz alternatif besinler diyeti kötü etkiledi....
bekledim biraz canım....
evet ...
bence verirsin dusuk kiloda olanlar daha güzel verdi 6 kişi yaptık....geneli 1 kilo verdi düşük kilo olanlar.....
coo geçmiş olsun canım....hepsini mi aldırdın....hayırlısı olsun....
evet canım akımın öncüsü oldugun seni kutluyorum ve teşekkür ederim....az da olsa verdik...
Neyi farkettim ikimizde 1ay önce filan baslamisiz başladığımız da aramızda 2 kilo varmış...şimdi yine 2 filan.....kilo verme hizimiz da benziyor....sen benden 2 kilo önden gidyirsun.....
bencede yardımcı kaptanlık için biçilmiş kaftansin canım.....Elif e çok benziyor tarzın.....yumuşak huylu olman filan ...üslubun.... sakinliği n.....bence teklifi kabul etmelisin....
Kız bende zayıflama kemeri de var....yıllar önce almıştım...bazanin altında durup duruyor...titreşimli istediğin bölgeye takip çalıştırıyor sun.... elektrik li...sorunlu bölgeler için....iyi aklıma düşürdün....çıkarayım hemen....
Bu hafta bile aynı kg vermişiz :)yok canım şükür....ben yapınca ilgisini çekti oda yaptı....
tebrikler canım süper... demekki düşük.kilolarda daha etkili yada bizim.koydugumuz alternatif besinler diyeti kötü etkiledi....
bekledim biraz canım....
evet ...
bence verirsin dusuk kiloda olanlar daha güzel verdi 6 kişi yaptık....geneli 1 kilo verdi düşük kilo olanlar.....
coo geçmiş olsun canım....hepsini mi aldırdın....hayırlısı olsun....
evet canım akımın öncüsü oldugun seni kutluyorum ve teşekkür ederim....az da olsa verdik...
Neyi farkettim ikimizde 1ay önce filan baslamisiz başladığımız da aramızda 2 kilo varmış...şimdi yine 2 filan.....kilo verme hizimiz da benziyor....sen benden 2 kilo önden gidyirsun.....
bencede yardımcı kaptanlık için biçilmiş kaftansin canım.....Elif e çok benziyor tarzın.....yumuşak huylu olman filan ...üslubun.... sakinliği n.....bence teklifi kabul etmelisin....
Kız bende zayıflama kemeri de var....yıllar önce almıştım...bazanin altında durup duruyor...titreşimli istediğin bölgeye takip çalıştırıyor sun.... elektrik li...sorunlu bölgeler için....iyi aklıma düşürdün....çıkarayım hemen....
Yok canim hala hazirlaniyirum ikindiden sonra cikariz galibaLili 38 ne yaptın daha çıkmadınızmı yola :)
İkinize de teşekkür ederim
canim lili be sportie baktim...kiloları boylarına göre dusuk olmasına karşın günde 1-2 saat spor yapıyor....ve çok güzel kilo veriyorlar....kendime baktım....Lili ve bir çok kisyle beraber gelmişim onlar düşük kiloda olmasına karşın 5 e yakın kilo vermiş ....hmmmm.....demekki spor sayesinde dedim.....eskiden hep sporsuz zayiflardim... birinde hamileydim zaten çocuktan dolayı spor yapamadım....oburunde de öyle pek yapmiyirdik....eve mekik aleti, pilates eşyaları, bisiklet ,zayıflama kemeri filan aldım ama düzenli yapamadım....Sporu nasil sevdin
inşAllah canım.... sağol... düşündüğün için...İnşaAllah doğal yollarla çözersin
Hayırlı yolculuklarYok canim hala hazirlaniyirum ikindiden sonra cikariz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?