Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizde iyi ki seni tanidik canim ❤❤

Kiz benim 2 bucuk yasindaki omer asaf bile benle lesli yapiyor forrr treeee diyerek
sporcu anaların sporcu çocukları olur ..
Dün sporti e nin oğlu gong yiyordu ya...
Bu hafta bile aynı kg vermişiz :)
Neden listede değilsin sen gel pes etmemek için sımsıkı morti olalım inşaAllah
olur canım bana uyar....2 ay kilo hedefimiz ne olsun...yada bu hafta....ben bu hafta 1 bu ay 5 kilo koyuyorum...
sudem34 seni Elife benzetmiş bende N Nana Kuzuma benzettim maşaAllah çok aklı başındasın
Nana yı tanımıyorum...ama Elif e benziyorsa kesin iyi biridir....
İkinize de teşekkür ederim
Siz de çok tatlısınız
ayy asil sen tatlısı n...balsin bal...

Bende bu hafta 1.2 hedef koyuyorum 74.9 diyorum 30 temmuz hedefim 71 kg Allahım nasip et bize

Bende bu hafta 1.2 hedef koyuyorum 74.9 diyorum 30 temmuz hedefim 71 kg Allahım nasip et bize
Amin inşAllah...
Tamam canım....benim de 76.9 olacak yani tam yine 2 kilo fark aramızda....kilomuz da yakın...sende armut tipsin galiba ...sguat tan onu anladım...

Ellerine sağlık canım, 1. Lik gelir mi ne dersin

Amin inşAllah...
Tamam canım....benim de 76.9 olacak yani tam yine 2 kilo fark aramızda....kilomuz da yakın...sende armut tipsin galiba ...sguat tan onu anladım...
Aynen armut sayılırım ama kollarım iri üst kollarımın incelmesini istiyorum biraz kum saatinede benziyorum aslında :) squata bugün başlayalımmı aramozdaki 2 kg fark çok çabuk kapanır inşaAllah. Senin boyun uzun diye hatırlıyorum 1.71 miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…