cuma ögleden sonra ogluşun kontrolu var ama akşama musaid olursam bende buralardayım kirazım ..olumunekankayizsmilebu hafta sıra bizde ..
zemuszemus:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçen gün link vermiştin elifim tesedür hakında ..bakıp yorum yapamadım musaid olupda .:hulya:linki tekrar verebilirmisin musaid olunca bi daha bakayım .:kedi:
grup ne durumda bana yer varmı dedim ama kimsecikler cevap vermedi bana :çok üzgünüm:senağlama
canlarım nasılsınız bugÜn geÇ kaldım geÇmİŞe baktım abowww baya baya muhabbetler edİlmİŞŞ bende oturuyorum Öyle kÖs kÖss..
DÜn akŞam arkadaŞlarım benı kaÇırdılar yeter dedİler buraya tıkandın kaldın
bursanın meŞhur "z" yolu var muhteŞem bİ yer oraya Çıktık resmen bursa ayaklarımızın altındaydı o ıŞıklar yaa bayıldım bayıldım tertemİz havasını da Çektİm gÜzel bİ akŞam geÇİrdİm herŞey Çok gÜzeldİİ..
Eee sİzlerİ de Özledİmm ne var ne yokkk
oh oh neşeniz düzelmiş ...:))))
tatil pilanları yapılıyor bakyorumda ...insan ogluyuz işte acısıyla tatlısıyle .
nasılsınız fıstıklar ....?
tatil demişken önümüzde bir kaplıca ,bir istanbul, bir memleket, birde eşimin insiyatifinde bir deniz tatili var ... şimdi anladınızmı ben niye bu yaza cıtır girdim .:lepi:
Kızlar facebookta mert zamanında mertin en yakın arkadaşıyla tanışmıştım, çocuk istanbullu. Yeni bir albüm eklemiş, kuşadası-şirince-düğün fotoğrafları diye. Evlendimi acaba ? Resimlerde düğün falan yok sadece havuz deniz resimleri var, bir resimde de onu gördüm, öyle mutsuzduki yüzü, nasıl çökmüş anlatamam, mideme yumruk yemiş gibi oldum, yasinimi çok seviyorum ama , resimleri görünce anladımki merte karşı sevgi kalmamış içimde. Ama ben ona karşı nefreti de içimde bitirdiğimi zannediyordum, nötr'üm ona karşı diyordum, ama nefreti bitirememişim demekki. Birde hem o mutsuz haline üzüldüm, hemde benden önce evlendimi acaba diye sinirlendimnedir bu duygular şimdi lmaz:
hedefimi belirledim kızlar
1 EKİM 'de 60 kg olcam inşallah
ondan sonra da gelsin bebiş
bugün duydum ki eşim başkalarına da demiş elif zayıflayınca düşünüyoruz bebeği diye
benim kociş ciddi ciddi niyetine girmiş yani
kızlar bir arkadaşımın gelinliği bayıldım nasıl sizce , rüya gibi dimiii
gece yağan şiddetli yağmur ve sabahında mis gibi toprak kokan,serin mi serin çorumdan günaydınnn herkesee..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.umarım keyifler yerindedir...
ya kızlr ben bi türlü sabahları uyanamıyorum,zar zor kalkıyorum,ne makyaj,ne saç baş,salaş bi şekilde geliyorum işe,diyette yapamıyorum,spor desen oda yok,depresyonamı giriyom nekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:allah kısmet ederse önümüzdeki yıl inşallah bebişlerimizde olur .....
simoşum hani demiştin ya çok kolay kalkıyorum namaza diye
bugün saati 5e kurmuştum kalkmak için
ama gözümü bir açtım ezan okunmaya başladı ,daha saatimin çalmasına vardı
çok mutlu uyandım , 2 gün önce aradığım huzuru buldum sanki artık
cumartesi eşimle de konuşayım gidip kendime eşarp ,tunik falan alıcam
inşallah dua edin kararımdan caymadan devam edeyim yolumda
günaydın millettt :içelim:
aebenimm liliş ablan oğluyla telaşlı değilll -tatlicadiarzu-
oğlanın gelmesinin etkisi var amaaa kızlarında etkisi çok fazlaa kafamçokkarıştı
sabahtan gördüm gördüm pc yi yoksa bana düşmüyo canımmm :1no2:
bu durumda nasıl götürürüm takım işini bilmiyorumm :1no2:
sınavlarda bitiyo artık biraz da bize lazım diyeee hop çekiyolar elimdenn pc yi
evde üç tane genç yedir içirr işimde 5 e 10 a katlandı inanın pc ye yazacak mecalim bile olmuyor bazen yorgunluktan kollarım tutmuyor:1no2:
bu cumartesi son sınavlarına gireceklerrr sonrada tatil alışverişine çıkacağızz
kızlar tatil için mersine gidiyolarrr a.s
temmuz 15 ece önümüzdeki sezon için start verecekkk ders çalışmayaa -tatlicadiarzu-
işte böyle kızlar yoğunum yorgunum pejmurdayim ben ne haldeyimmm -tatlicadiarzu-
iyi akşamlar hepinize,burası akşam gibi hiç ikindi vakti gibi deil valla,kaç gündür yağmur şakır şakır içine fenalık geliyo insanın,sizler nasılsınız henüz geçmişe bakamadım,sadece elifimin namaza başladığını ve örtünmeyi düşündüğünü gördüm,namaza başlamana çok sevindim canım inşalah sonuna kadar hep böyle gider..Rabbim hepimizi namazını vaktinde eda edenlerden eylesin :Saruboceq: kapanma fikrine gelince elifim iyi düşün kesin emin ol kendinden,öyle adım at bitanem,ben bundan 7 sene önce örtündüğümde ki yıllarca bu fikirle yaşamıştım,eşim bana iyi düşün taşın karar ver bu yolun dönüşü yok demişti,çünkü örtünüp yeniden açılmak çok kötü,çevremde tanıdığım bi çok kişi var böyle önce tesettürün son dönemdeki giyim adına gelişme kaydetmesi heveslenmelerine yol açtı daha sonra pişman olup açıldılar,asla örtünmeyi moda için seçenleri tasvip etmedim seninde bundan dolayı istemediğini gayet iyi biliyorum cnm, senin uzun zamandır bunu düşündüğünü görüyorum o bahsettiğin topikte görüyorum seni ara sıra eğer kendinden eminsen gerçekten çok güzel bir şey elifim,şahsım adına hiç pişman olmadım ki ben pardesülü yada aşırı kapalı değilim ama yinede çok memnunum kaydirigubbakcemile5uzun yıllar önce istediğimde babam engel olmuştu,çok şükür karşıma Allah benle hemfikir bir insan çıkardı :Saruboceq: birlikte namaza başladık bu çok öenmli,umarım eşinde bu kararını destekler cnm..yolun açık olsun..
opuyorumnanaktanhoşgeldin ablam ben yarın akşam saat 6 gibi yola çıkacağım için listeleri yapamıycam . sağolsun kızlar yapacaklar . sende burda olursan bakarmısın ablam .
elifim her şeyin hayırlısı, bundada vardır bir hayır üzülme . ...yerimsenibenŞenizhoşgeldin ayşegülcüm biraz önce eşimle konuştum ,daha önce sen bilirsin diyen adam iş ciddiye binince hayır dedi mafoldumbenmafoldumben
ve beni şoke eden daha biçok şeyler söyledi
ne mutlu ki sana eşinle birlikte uygulayabilmişsiniz kararlarınızı
benimkisi kesinlikle özentiden kaynaklanan bir durum değil ama eşim bile öyle olacağını düşündü
halamın gelini kapandı ve çok geçmeden açıldı tekrar ,eşimde bana sende öyle yaparsın dedi
off keyfimi kaçırdı
[ı]günaydın kızlar...nazlıcım tebrik ederim,göndermişsin 2 kilocuğu:lepi::lepi:
Bende durumlar çok kötü,kaç gündür deli gibi yememin sonucu sabah tartıda gördüm,gördüğüm rakam aklımı başıma getirdi,offf bazen nefret ediyorum kendimden,neden herzaman aynı çizgide olamıyorum
ama yok buna dur demenin zamanı geldi,zararın neresinden dönersem kardır,sporuma diyetime başlıyorum artık,yoksa düğünde istediği gelinliği alamamış mutsuz bi gelin olucammafoldumbenmafoldumben
bu arada nazlıcım kilom üzülerek ve utanarak sölüyorum 78,80 :1no2:[/ı]
wawwwww tebriklr hadi haftaya 50li rakamlarr nazcımalkisalkisalkisgünaydınlar 6. takımın çıtırları kilom 60,5
günaydın kızlar...nazlıcım tebrik ederim,göndermişsin 2 kilocuğu:lepi::lepi:
bende durumlar çok kötü,kaç gündür deli gibi yememin sonucu sabah tartıda gördüm,gördüğüm rakam aklımı başıma getirdi,offf bazen nefret ediyorum kendimden,neden herzaman aynı çizgide olamıyorum
ama yok buna dur demenin zamanı geldi,zararın neresinden dönersem kardır,sporuma diyetime başlıyorum artık,yoksa düğünde istediği gelinliği alamamış mutsuz bi gelin olucammafoldumbenmafoldumben
bu arada nazlıcım kilom üzülerek ve utanarak sölüyorum 78,80 :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?