Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cuma ögleden sonra ogluşun kontrolu var ama akşama musaid olursam bende buralardayım kirazım ..olumunekankayizsmilebu hafta sıra bizde ..

hoşgeldin ablam ben yarın akşam saat 6 gibi yola çıkacağım için listeleri yapamıycam . sağolsun kızlar yapacaklar . sende burda olursan bakarmısın ablam .

aebenim ablam montiye devam ediyorum ama 2 gündür liste veremdim yoğunum bu aralar akşam fırsat bulursam evden yazarım

grup ne durumda bana yer varmı dedim ama kimsecikler cevap vermedi bana :çok üzgünüm:senağlama

grup ne durumda bana yer varmı dedim ama kimsecikler cevap vermedi bana :çok üzgünüm:senağlama

görmedim canım . grupta aeben ablam mezun olacak 2 haftaya kadar ondan sonra yerimiz açılacak canım . ozamana kadar beklerim paylaşımda bulunurum dersen sorun yok canım .

merhabalarrrrr dostluklara mesken ßu yurek asklara degıl sevgılının gozlerıne degıl dostun sozlerıne, selamın'a merhabasına muhtac bu yurek merhaba ey dost bu gunde yurektesın...

canlarım nasılsınız bugÜn geÇ kaldım geÇmıŞe baktım abowww baya baya muhabbetler edılmıŞŞ bende oturuyorum Öyle kÖs kÖss..

DÜn akŞam arkadaŞlarım benı kaÇırdılar yeter dedıler buraya tıkandın kaldın
bursanın meŞhur "z" yolu var muhteŞem bı yer oraya Çıktık resmen bursa ayaklarımızın altındaydı o ıŞıklar yaa bayıldım bayıldım tertemız havasını da Çektım gÜzel bı akŞam geÇırdım herŞey Çok gÜzeldıı..

Eee sızlerı de Özledımm ne var ne yokkk

ohhh senin için değişiklik olmuştur şeker . hep aynı şeyleri yapmaktan bunalıyor insan . hele senin için daha zor 4 duvar arasında tekbaşına çalışmak izin yapamamak zor gerçekten .

kızlar ya düğün topiklerinde takıldım kaldım:uhmff ne çok şey var düşünülecek delikafaduldendelikafadulden

iyi akşamlar hepinize,burası akşam gibi hiç ikindi vakti gibi deil valla,kaç gündür yağmur şakır şakır içine fenalık geliyo insanın,sizler nasılsınız henüz geçmişe bakamadım,sadece elifimin namaza başladığını ve örtünmeyi düşündüğünü gördüm,namaza başlamana çok sevindim canım inşalah sonuna kadar hep böyle gider..Rabbim hepimizi namazını vaktinde eda edenlerden eylesin :Saruboceq: kapanma fikrine gelince elifim iyi düşün kesin emin ol kendinden,öyle adım at bitanem,ben bundan 7 sene önce örtündüğümde ki yıllarca bu fikirle yaşamıştım,eşim bana iyi düşün taşın karar ver bu yolun dönüşü yok demişti,çünkü örtünüp yeniden açılmak çok kötü,çevremde tanıdığım bi çok kişi var böyle önce tesettürün son dönemdeki giyim adına gelişme kaydetmesi heveslenmelerine yol açtı daha sonra pişman olup açıldılar,asla örtünmeyi moda için seçenleri tasvip etmedim seninde bundan dolayı istemediğini gayet iyi biliyorum cnm, senin uzun zamandır bunu düşündüğünü görüyorum o bahsettiğin topikte görüyorum seni ara sıra eğer kendinden eminsen gerçekten çok güzel bir şey elifim,şahsım adına hiç pişman olmadım ki ben pardesülü yada aşırı kapalı değilim ama yinede çok memnunum kaydirigubbakcemile5uzun yıllar önce istediğimde babam engel olmuştu,çok şükür karşıma Allah benle hemfikir bir insan çıkardı :Saruboceq: birlikte namaza başladık bu çok öenmli,umarım eşinde bu kararını destekler cnm..yolun açık olsun..

oh oh maşşallah allah artırsın bacım bu ne :1shok: kaydirigubbakcemile3 ne iyi olmuş valla çıtır çerez olman bravo cnmcım tebrik ederim alkisalkisalkis

haydaa noluyo simoşum çıkar aklından unut şu sefil insanı yahu :mymeka:

hadi hayırlısı elifim inşşşşş :Saruboceq:

kızlar bir arkadaşımın gelinliği bayıldım nasıl sizce , rüya gibi dimiii

bana göre fazla abartılı ama yinede çok güzel cnm inşallah şöyle çıtır olup sizlerde giyersiniz böyle gelinlikler :lepi:

:mymeka: hemen kendine gel neslihancım,sen 3 ay sonra evlence bir gelin adayısın hemen toparlanıp başlıyosun diyete ve spora yoksa geliyo karışmamklava:
allah kısmet ederse önümüzdeki yıl inşallah bebişlerimizde olur .....
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

allah ne diliyorsan gönlüne göre versin cnm a.s.

amanınn kolay gelsin ablam işin zor benim bi ufaklık evde diye düzenim alt üst senin halini düşünemiyorum allah kolaylık versin boshayallersmile

hoşgeldin ayşegülcüm biraz önce eşimle konuştum ,daha önce sen bilirsin diyen adam iş ciddiye binince hayır dedi mafoldumbenmafoldumben

ve beni şoke eden daha biçok şeyler söyledi

ne mutlu ki sana eşinle birlikte uygulayabilmişsiniz kararlarınızı

benimkisi kesinlikle özentiden kaynaklanan bir durum değil ama eşim bile öyle olacağını düşündü

halamın gelini kapandı ve çok geçmeden açıldı tekrar ,eşimde bana sende öyle yaparsın dedi

off keyfimi kaçırdı

hoşgeldin ablam ben yarın akşam saat 6 gibi yola çıkacağım için listeleri yapamıycam . sağolsun kızlar yapacaklar . sende burda olursan bakarmısın ablam .
opuyorumnanaktan
elifim her şeyin hayırlısı, bundada vardır bir hayır üzülme . ...yerimsenibenŞeniz

günaydın kızlar...nazlıcım tebrik ederim,göndermişsin 2 kilocuğu:lepi::lepi:

bende durumlar çok kötü,kaç gündür deli gibi yememin sonucu sabah tartıda gördüm,gördüğüm rakam aklımı başıma getirdi,offf bazen nefret ediyorum kendimden,neden herzaman aynı çizgide olamıyorum

ama yok buna dur demenin zamanı geldi,zararın neresinden dönersem kardır,sporuma diyetime başlıyorum artık,yoksa düğünde istediği gelinliği alamamış mutsuz bi gelin olucammafoldumbenmafoldumben

bu arada nazlıcım kilom üzülerek ve utanarak sölüyorum 78,80 :1no2:

günaydın kirazım . Geçmiş geçmişte kaldı şimdi önümüzdeki maçlara bakalım . önemli olan u dönişü yapabilmek . Düğüne kadar çıtır olki gelinliğin içinde bir kuğu gibi salına salına gez.

günaydınlaropuyorumnanaktan

keyifler iyidir, umarım bugün?
arkadaşları kilom 84

zaten bu 84 benim takıldığım yerdir. 79u görene kadar gram gram gidiyor nedense. gerçi bende bu yaz sıcaktan hareketlerim iyice azaldı. artırmam lazım, şu 10 temmuz geçsin inşAllah bu sefer çok zorlanmam bukiloyu geçmeyi.
84.3/84/0.3/%0.35

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn ayy bugün çook uykusuzum yataktan zorla kalktımm bu ne yaa havalar bozuldu bende mayıştım iyiceee sizler nasılsınız kızlar

Benım kilom 79.1 cnm nazlıcım rengliyim bi de ondan olsa gerek böyle oldu yoksa vermiş olmam lazımmm

günaydınlar 6. takımın çıtırları kilom 60,5
wawwwww tebriklr hadi haftaya 50li rakamlarr nazcımalkisalkisalkis

canımmm ne olur üzülme bak şu motivasyonu bir elde etsen hemen gitcek aslında kiloların, üzülme tatlım bu 2 kiloyu azıcık dikkat etsen taze taze gider hemen bu kilolar merak etme. kirazım acaba gelinlik mi denemeye gitsen yada düğün için kıyafet, aynada kendini görünce motivasyonun artar belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…