Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aeben ablacım verdiğin tavsiyeler çok güzel ilişkilerde sabır çook önemlii ben sabırlı olmasaydım 5 yıl devam etmezdi.Sevdiğim çok sinirli kolay kolay kızmaz ama kızıncada felaket olur artık alıştım onun her davranışına.... Çoook kıskanç mesela bi erkekle konuşmamı bile çekemez neler neler çekiyorum sırf sevdiğim içinn gerçekten sevdiğini bildiğim içinn

hep biz kadınlar mı çekiyoruz bu erkeklerden alsanaalsanasmile

kocamla bugün pek bir gerginiz hala da kötükedihüso

hep biz kadınlar mı çekiyoruz bu erkeklerden alsanaalsanasmile

kocamla bugün pek bir gerginiz hala da kötükedihüso

Kıyamam yaa valla hep biz bayanlar çekiyoruzz bizler kavga ettiğimizde barışana kadar üzüntüden kendimizi mahvedıyoruz onlarsa hiçç tınn tınlamıyolar bilee üzülselerde üzüntülerini bize yansıtmıyolar...
Ben de hiç takmıyorum ki artıkk eskiden her tartışmada susar sessiz kalmayı tercih ederdim şimdi o bana söyledikçe bende söyleniyorum yok öyle sessiz kalıp ezilmek diyorum bazen senin dilin uzamış dıyor hahahahah sempatiksalakcinni

Ama gönül almayı da biliyorlar yaaa dayanamıyoruz hiç bişey yokmuş gibi davranıverıyorzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar fıstıklar...hemen menümü yazıyorum,bugün ufaktan montiye başladım bakalım

sabah aç karnına 1 küçük elma
kahvaltı
2 dilim uno lıght
peynir,salatalık,domates,maydonoz

ara
3 ad kayısı

öğle
et döner
salata,1 kase yoğurt

ara
bir kase kiraz

akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak bol limonlu maydonoz
1 kase yoğurt

belli ,belli başladıgın.....:lepi: harika menü....alkisalkisalkis
güanyadınnn mutlu huzurlu pazarlar olsun kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın şeker kuzum pazarlarıdamı açık senin dükkan sempatiksalakcinni
menülerin nerde .???aklinialirimsmile

iyi geceler hepinize...yatmadan menümü verip öle uyuyayım dedim,malum bugün montide 2.günüm
pazar olmasına rağmen kazasız atlattım,zemuszemuszemuszemus

bugün öğle yemeğinde dışardaydık,valla herkes pizzaları götürürken ben sadece tavuk ızgara ve salata istedim,yanındaki garnitürleride arkadaşlarıma sattım,salatadaki mısırları tek tek ayıkladım öle yedim:lepi:

neyse uzatmayayım menümü vereyim,aebenim kontrol edersin sen,yanlışlarımı söle lütfenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kahvaltı
3 dilim denge lıght
3 çatal kahvaltılık lor (bunu yeni gördüm ve yağ oranı çok düşük)
domates,salatalık,zeytin

öğle
tavuk ızgara
salata
ayran

ara
meyve tabağı(kiraz,kayısı,erik)

akşam
1 tabak yumurta salatası
1 tabak közlenmiş patlıcan salatası
1 kase yoğurt

ara
1 erik,2 kayısı

2,5 litre su,şekersiz çay (kaç bardak olduğunu saymadım)
1 saatten fazlada yürüdüm

günaydın takımımın çıtırlarıopuyorumnanaktan

güzel bi gün,güzel bi hafta olsun hepimiz içinsositosositosositososito

ben kendimi çok iyi hissediyorum,tartıda eksilmeler başladı bile,inş.cumaya çok daha güzel sonuçlar alıcam...kesinlikle kilo=mutsuzluk demekmiş benim için,mutsuz etmicem artık kendimilmaz:lmaz:

günaydın kirazım bende gördüm eksilmeyi çok mutlu oldum :sm_cool::sm_cool:

günaydın herkese, yeni bir haftaya başlarken, sizlere sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bol tebesümlü bir hafta diliyorum kendinize iyi davranın,kalbinizin kuşunu uçurmayın sakın!.:))

aeben abla menü veremiyorum çünkü inanırmısın sudan başka bişi yediğim yokkk bu aralar canım hiç bişi istemiyor yemek hazırlıyorum tam yicem derken müşterı damlıyor ee aradan 15-20 dk geçiyo bi daha iştah denen bişey kalmıyor çook özür dilerim diyetimi bozacak bişey yemıyorum ama bişi de yiyemiyorumm en kısa sürede toparlıcam kendimii ablacımm moral da yok bu aralar heralde ondan olsa gerekk....

günaydın kirazım bende gördüm eksilmeyi çok mutlu oldum :sm_cool::sm_cool:

delikafaduldendelikafaduldençok sevindim elifim...kendimizi mutlu etmek aslında çokta zor değil dimiyerimsenibenyerimseniben,hadi bakalım elifcim ekime kadar kurtulalım kilocuklarımızdansositosositosositososito

günaydın şekercim.opuyorumnanaktan..canım azda olda bişiler yemen lazım,metoblizmanı iyice zayıflatma...vücudun şu anda sen bişi yemedin için kıtlık var zannediyodur ve tekrar yemeye başladığında yediklerini depolayacaktır,buda kilo almana sebep olur..o yüzden buna izin verme tatlışımlmaz:lmaz:
sonra kilo vermen zorlaşır

Biliyorum tatlım ama inanın bazen yemek yerken bi müşterı geliyor tam 1 saat oyalıyor bişey de almadan çıkıyor ya o sinirle gelde yemek ye görüyorlar yemek yediğimi ne vicdansız insanlar ben mağazaya bişey alcağım zaman girerdim bakcaksam da en fazla 5 dk bakar çıkarım işte sinir stres hep üstümde oluyoo eleman alcaz zaten kurtulcam kaydirigubbakcemile5

GÜnaydınlar 6. Takımın Çıtırları . Ben geldım nasılsınız bakalım . Bıreyselde 1. OlmuŞum hemen paylaŞım alanına yazdım nasıl kılo verdıĞımı

listeler için çok teşekkür ederim kızlar . 6. takım farkı bu işte . kaptanımız yok diye listeleri boşlamıyoruz sorumluluklarımızın bilincindeyiz takım olarak . tekrar ellerinize sağlık kızlar .

GÜnaydınlar 6. Takımın Çıtırları . Ben geldİm nasılsınız bakalım . Bİreyselde 1. OlmuŞum hemen paylaŞım alanına yazdım nasıl kİlo verdİĞİmİ

hoşgeldin fıstığımopuyorumnanaktan...tekrar tebrik ediyorum nazlıcım:lepi::lepi:inş.50 li rakamlarıda görücen bu hafta...bu arada bende başladım montiye,3.günüm bugün,sizlerin yardımıyla devam edicem inş.valla çok imrendim şimdi sana,paylaşım alanına bende yaptıklarımı yazmak istiyorum...bende 1. olmak istiyorumdelikafaduldendelikafadulden

bu arasa nazlıcım anlat bakalım nasıl geçti hafta sonun,ankara nasıldıyerimseniben

haftasonu çok güzel geçti bol bol gezdim . eşimle beraber çıkıp gezdik . biraz kaybolduk sonra yolumuzu bulduk . herşeye rağmen çok eğlenceli geçti . anıtkabire gittik . çok güzel bir mekan daha sonra atakule diye bir yer var oraya çıkacaktık asansörde kalınca vazgeçtik geri çıktık ordan . göksu parkı diye çok güzel bir yer vardı oraya gittik gezdik çok güzel yapay bir göl ve piknik alanı yapmışlar bayıldım . eve gelene kadar herşey çok güzeldi geri dönüşte kaynanamı ve eşimin yengesinide aldık . 2 tanede canavar çocuk akşam evi alt üst ettiler . evin içinde top oynamalar . yatakların üstünde zıplamalar anneleride hiç birşey demiyor . iyice sinir oldum . eşyalarıma acıdım bişeyde diyemedim misafirler nede olsa ama içim içimi yedi... neyseki çarşamba akşamı gidecekler .

Günaydın kızlar....

Bugün diyetimin 1.günü ve tam 73 kiloyum...
sabah 2 dilim çavdar ekmeğine diyet kaşarla tost yaptım birde şekersiz çay içmeye çalıştım ama tüm zorlamalarıma karşı yarım bardak içebildim.
yanımda suyum var bol bol içeyim diye birdeeeee
ara öğün yapmam lazım ama hiç hazırlıklı gelmedim işe form bisküvi yada grisini alıp yesem olurmu yada bir fikriniz varmı?delikafadulden

form bisküvi yeme bence onun yerine meyve yada 1 dardak yağsız süt tercih et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…