Aeben ablacım verdiğin tavsiyeler çok güzel ilişkilerde sabır çook önemlii ben sabırlı olmasaydım 5 yıl devam etmezdi.Sevdiğim çok sinirli kolay kolay kızmaz ama kızıncada felaket olur artık alıştım onun her davranışına.... Çoook kıskanç mesela bi erkekle konuşmamı bile çekemez neler neler çekiyorum sırf sevdiğim içinn gerçekten sevdiğini bildiğim içinn
hep biz kadınlar mı çekiyoruz bu erkeklerden alsanaalsanasmile
kocamla bugün pek bir gerginiz hala da kötükedihüso
belli ,belli başladıgın.....:lepi: harika menü....alkisalkisalkisiyi akşamlar fıstıklar...hemen menümü yazıyorum,bugün ufaktan montiye başladım bakalım
sabah aç karnına 1 küçük elma
kahvaltı
2 dilim uno lıght
peynir,salatalık,domates,maydonoz
ara
3 ad kayısı
öğle
et döner
salata,1 kase yoğurt
ara
bir kase kiraz
akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak bol limonlu maydonoz
1 kase yoğurt
günaydın şeker kuzum pazarlarıdamı açık senin dükkan sempatiksalakcinnigüanyadınnn mutlu huzurlu pazarlar olsun kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın takımımın çıtırlarıopuyorumnanaktan
güzel bi gün,güzel bi hafta olsun hepimiz içinsositosositosositososito
ben kendimi çok iyi hissediyorum,tartıda eksilmeler başladı bile,inş.cumaya çok daha güzel sonuçlar alıcam...kesinlikle kilo=mutsuzluk demekmiş benim için,mutsuz etmicem artık kendimilmaz: lmaz:
günaydın kirazım bende gördüm eksilmeyi çok mutlu oldum :sm_cool::sm_cool:
günaydın herkese, yeni bir haftaya başlarken, sizlere sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bol tebesümlü bir hafta diliyorum kendinize iyi davranın,kalbinizin kuşunu uçurmayın sakın!.:))
aeben abla menü veremiyorum çünkü inanırmısın sudan başka bişi yediğim yokkk bu aralar canım hiç bişi istemiyor yemek hazırlıyorum tam yicem derken müşterı damlıyor ee aradan 15-20 dk geçiyo bi daha iştah denen bişey kalmıyor çook özür dilerim diyetimi bozacak bişey yemıyorum ama bişi de yiyemiyorumm en kısa sürede toparlıcam kendimii ablacımm moral da yok bu aralar heralde ondan olsa gerekk....
delikafaduldendelikafaduldençok sevindim elifim...kendimizi mutlu etmek aslında çokta zor değil dimiyerimsenibenyerimseniben,hadi bakalım elifcim ekime kadar kurtulalım kilocuklarımızdansositosositosositososito
günaydın şekercim.opuyorumnanaktan..canım azda olda bişiler yemen lazım,metoblizmanı iyice zayıflatma...vücudun şu anda sen bişi yemedin için kıtlık var zannediyodur ve tekrar yemeye başladığında yediklerini depolayacaktır,buda kilo almana sebep olur..o yüzden buna izin verme tatlışımlmaz: lmaz:
sonra kilo vermen zorlaşır
GÜnaydınlar 6. Takımın Çıtırları . Ben geldİm nasılsınız bakalım . Bİreyselde 1. OlmuŞum hemen paylaŞım alanına yazdım nasıl kİlo verdİĞİmİ
hoşgeldin fıstığımopuyorumnanaktan...tekrar tebrik ediyorum nazlıcım:lepi::lepi:inş.50 li rakamlarıda görücen bu hafta...bu arada bende başladım montiye,3.günüm bugün,sizlerin yardımıyla devam edicem inş.valla çok imrendim şimdi sana,paylaşım alanına bende yaptıklarımı yazmak istiyorum...bende 1. olmak istiyorumdelikafaduldendelikafadulden
bu arasa nazlıcım anlat bakalım nasıl geçti hafta sonun,ankara nasıldıyerimseniben
günaydın kızlar....
Bugün diyetimin 1.günü ve tam 73 kiloyum...
Sabah 2 dilim çavdar ekmeğine diyet kaşarla tost yaptım birde şekersiz çay içmeye çalıştım ama tüm zorlamalarıma karşı yarım bardak içebildim.
Yanımda suyum var bol bol içeyim diye birdeeeee
ara öğün yapmam lazım ama hiç hazırlıklı gelmedim işe form bisküvi yada grisini alıp yesem olurmu yada bir fikriniz varmı?delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?