Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ankaradan nete girebilirim dedi nazlım ablam, o zaman yazar sanırsam

TAKDIGINIZ ŞEYLERE BAKIN ALLAH AŞKINA GÖZDEM ....eyvahedigeldismile

bak bizimki şimdi kınaya gitti eger musaid olsa benim gidecegim yer hadi sende gel derdi ama demekki deyil tek gitti yarında dügüne gidecegiz ...hiçç sormam bile ben neden gitmedim şimdi kınaya diye tanıdıgım yer hatta ..
bunları takıntı etmeyin ...
geçenlerdede konu geçtiya erkeklerin çok nazıklarından uzak durun yapmacıktır tam içleri ni yansıtmazlar dedik ya okumadınmı ??
her zaman el bebek gül bebek diye senimi poh poh luycak ...:1no2:
çokmu sulu gözsün ne aklinialirimsmile

senden niye utansın gözde Allah aşkına şu şöyledigine bak ... SENİNLE SİLAH ZORUYLAMI BİRLİKTA BU ÇOCUK ZORUMU VAR BEGENMESE NİYE SENİNLE EVLENME KARARI ALSIN .?

bazan sizleri okudukca şaşırıyorum valla . evlilik şu tv deki gibi evcilik oyunu deyil ....alsanaalsanasmile
bazan size yazarken yanlış anlaşılmak istemiyorum sizlere ezilin yada susun demiyorum ama bazı hareketleriniz çok çocukça geliyor bana ....
hayda evlilikte hep toz pembe deyil ... yarın evlendiginizde . kavgada edeceksiniz . belki kırıcı sözlerde ...
ama bu bir bütün insanız hep aynı düşünmeyiz düşünemeyizde ....a.s
ben evlendigmde ayrı bir dünyaya geldim inanın okadar farklıydıkı ...bunlarım ayrıntıına girmek stemiyorum ama bi kaç yıl bocaladım... fikirler aile ortamı çok farklıydı .. ama zamanla orta yolu bulduk ..16 seneyi devirdik inan artık sözlere bile gerek kalmıyor bazan gözlere baktıgımızda bile birbirimizin .ne düşündügümüzü anlıyoruz

sizde bulacaksınız bir orta yol . önemli olan birbirinize olan sevginiz ....
oda var .
takılma artık beni begenmiyor vs. leri.alsanaalsanasmilebulmuşun pırlanta gibi çocugu ...oda bulmuş senin gibi altın kalpli bir cadıyı ...daha ne istiyorsunuz dayakmı ????kaydirigubbakcemile3

a.s.

aebenim,elifim,kübram elleinize sağlık.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..ben daha yeni gelebildim eve,ilk işimde listelere bakmak oldu
bu haftada 6.olmuşuz,artık toparlanalım ya,en baştada ben,yeter bu kadar saldığımız dimii...hadi bakalım 6.takım haftaya 1.liğe inş:lepi::lepi:

bu arada nazlımıda ayrıca kutluyorumŞenizŞeniz,inş.haftaya 50 li rakamlarıda görücek

dün akşamdan beri gergin bir ortam var bizde de ,bende simoş gibi hiç konuşmadan kafamda kurmaya başlamıştım ablam ,sabah da işe üzgün geldim ama senin mesajını görünce dank etti birden ki ben yine kurmaya başlamışım

malesef insan ne kadar beklenti içerisine girerse o kadar hayal kırıklığı oluyor

hiç bişey ilk zamanlardaki gibi devam etmiyor ,edemez de ama biz istiyoruz ki hep aşk böcükleri olarak gezelim kaydirigubbakcemile3

bazen kızıyorum ,kızıyorum sonra diyorum ki evlenmeden önce farklı mıydı bu adam ? - hayır

ee adam ortada ,durum ortada yapçak bişey yok

hani bir söz var " pinokyoyu yapan gepetto deyilim ki her odunu adam edeyim " :roflol:

ben anlıyorum ne demek istediğini ezilmek değil bu , sabır göstermek ,anlayış göstermek ,empati kurabilmek

isterdim ki eşimde benim kadar sabır gösterebilsin ama onunda yapısı o ,çabuk parlıyor

somurtkan şirin diyorum ben ,suratsız kocacım benim

işte hayatın gerçeği erkeklerle kadınlar aynı değiller ,aynı düşünemezler sempatiksalakcinni

sabah sabah çenem düştü yine

ne kadar dövesim gelse de klava: seviyorum ben odunumu :asigim: :icecream:

günaydın elifcim.opuyorumnanaktan..sabah sabah döktürmüşüz

sanırım bu biz kadınların doğasında var,erkeklrinde bizim gibi düşünmesini istiyoruz ama onlarınki düz mantık işte...basmıyo bazı şeylere kafaları...ama onlarsızda olmuyo..:asigim:.

e bide onların penceresinden bakmak lazım,biz karşıdan nasıl görünüyoruz acaba

günaydın canım opuyorumnanaktan

onlara göre de biz çok kompleks yaratıklarız heralde ,bişey söylerken aslında başka bişey söylemek istiyoruz

hayır istemiyorum derken aslında isteyebiliyoruz kaydirigubbakcemile3

adamlar napsın :roflol:

aynen öyle elifcimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada biraz saçmada olsa dünki menümü vereyim

sabah
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık ezme

ara
2 ad erik

öğle
1 kase kiraz,kayısı

ara
1 kase yayla çorbası

ara
kiraz

akşam
3 küçük karnıyarık,tavuklu
1 kase yoğurt

akşam sölemiştim kuzenime gittik diye,eşide bir sürü şey hazırlamış,kekler börekler,kuruyemişler
ama ben şekersiz çayla yetindim,frenledim kendimi,bu sabah tartıdada dünden farklı bi rakam gördümsositosositosositososito...biraz dikkat etsem,sporumuda yapsam tıkır tıkır gidecek kilolar biliyorum...yarın dan itibaren sporumada başlıyorum,haftaya kafama koydum bireysele diktim gözümü:lepi::lepi:

hadi bakalım kirazım hihoyyyt

bu hafta 6. takım 1. :sm_cool::sm_cool:

ilk 3de bizden olsun :sm_cool::sm_cool:

günaydınlaarrr...henüz geçmişe bakamadım kaçıncı olduk acep CADIARZU dün akşam üstü evden çıkıp anca 1:30da girebildim kaydirigubbakcemile3önce annemi teyzeme bıraktım,ordan bi arkadaşımın kızı amerikaya gidecek bikaç gün sonra onun için veda eğlencesi düzenlemişler,15 bayan kızkıza turkuazda deliler gibi eğlendik opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 harika bir geceydi eşime sorduğumda arkadaşının eşinden neyim eksik git tabi dedi ben şoktayım :1shok: üstelik gece 1 buçukta döndüm,ama epeydir böyle eğlenmemiştim canlı müzik,kız kıza 15 kişilik upuzun bir masa :lepi:

ohh değmeyin ayşegülümün keyfine

çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin cnm :Saruboceq:
hatunlar nedio durunuz,nasılsınız...

hoşgeldin hayalcim iyiyiz sen nasılsın kaydirigubbakcemile5

ah simoş ahh dert ettiğin şeylere bak sen bunları düşünürken evliliğin getirdiği problemleri nasıl taşıyacaksın gülüm,evlilik çok büyük sabır gerektiren bişey bak bu laflarımızı kulak arkası etme,tecrübeyle sabit,erkekler bizim gibi ince fikirli değiller kuzum,hatta aynı şeyi sen ona yapmış olsan (ki biliyorum asla yapmazsın kadın olmak böyle bişey),umrunda olmazdı,kafasına bile takmazdı demekki benim orda olmamamm gerekiyor der geçerdi,ama biz kadınlar her yapılan şeyin ve sözylenen sözün altında illa bişey ararız,bu kadar takıntılı olma,kendin için en hayırlısını dua et eğer zaten varsa bişey Rabbim önüne çıkartır ki onun için önemsencek bir durum değilmiş bak seni arayıp birde espri yapmış a.s
ben koçum bilmiyorumkismile

nazlım tebrikler cnm alkisalkisalkis alkisalkisalkis kızlar sizlerinde ellerinize sağlık akşam baya uğraşmışsınız kaydirigubbakcemile5

a.s a.s aynen katılıyorum

alkisalkisalkis alkisalkisalkis bravo kirazıma işte eski kiraz dönüyor:1hug:
ohh değmeyin ayşegülümün keyfine

:teytey: :teytey: :dance: acayip eğlendim meleğim bide programın sonunda mikrop diye bi adam çıktı gerçi adammı kadınmı pek anlamadık kaydirigubbakcemile3 onda koptuk zaten çok iyi geldi valla opuyorumnanaktan

Merhabalarr kızlar dünden berii uğrayamadım kusura bakmayın lütfenn baya bi dedikodu olmuşşş oku okuu anca bitirdimm nabersiniz bakalımm

NAZLIMI tebrik ediyorumm süpersinn :lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

senin kulagnıda çektik he ....

selam kıslar .....
beBEleri voleyboldan yeni getirdim .hemen girdim k.k ya ve paylaşım alanıdaki düzenlemeyide yaptım nazlım SEN BİREYSELDE 1. SİN FISTIGIM ....alkisalkisalkis
GRLDİGİNDE PAYLAŞIM ALANINA GEREKEN AÇIKLAMAYI YAPARSIN ...:1hug:

ŞİMDİ ÇIKMAM LAZIM AKŞAMA DÜGÜN VAR SÜSLENEYİM ..bayanssulusmile

niee kulağımı çektin ablamm ben oraları okumadım heraldee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

olucak inş.elifim..:lepi:.yeter bu kadar saldığımız:icecream::icecream:
:lepi::lepi::lepi:vereliniortak
hadi bakalım kirazım hihoyyyt

bu hafta 6. takım 1. :sm_cool::sm_cool:

ilk 3de bizden olsun :sm_cool::sm_cool:
EVET. EVET .EVET kaydirigubbakcemile5
HADİ BAKALIM KİRAZIM İSTEYİNCE OLUYOR DİMİ.?olumunekankayizsmile
a.s
pinokyoyu yapan gepetto deyilim ki her odunu adam edeyim " :roflol::lepi:
BAYILDIM BULAFA ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…