- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
ÇKI KIS ŞU MODDAN ....alsanaalsanasmileAllah yasine sabır versin len akannehir YAKINDA OLSAN Bİ GÖZEL DÖVERDİM SENİ....(ŞİDDETE HAYIR )kaydirigubbakcemile3
NAZLIM KAÇ GÜNLÜGÜNE ANGARAYA GİTTİ KISLAR . GALİBA BİREYSELDE 1. OLARAK NE YAPTIGINI PAYLAŞIM ALANINA YAZMASI GEREKECEK ...yerimseniben
TAKDIGINIZ ŞEYLERE BAKIN ALLAH AŞKINA GÖZDEM ....eyvahedigeldismileBu aralar çok üstüme geliyor, hafta sonu ev arkadaşının nişanı var, ben 1 saat gidip gelirim diyor, evde olacakmış erkekler bahçede kadınlar evdeymiş, tülini bir kaç kez görmüşüm sıkılırmışım, hem bir dünya erkek olacakmış, çok kırılıyorum, eski nezaketi kalmadı, ben buna tahammül edemiyorum işte... Hemen ağlamaya vuruyormuşum olayı, ağlayınca ben çıldırıyorlmaz: herkese dimdik duran ben ona karşı çok savunmasızım, mutsuzum abla, aklım çok karışık, benden utanıyorda arkadaşlarının içine sokmak istemiyor bence :sinifsinif: bitireceğim ben
TAKDIGINIZ ŞEYLERE BAKIN ALLAH AŞKINA GÖZDEM ....eyvahedigeldismile
bak bizimki şimdi kınaya gitti eger musaid olsa benim gidecegim yer hadi sende gel derdi ama demekki deyil tek gitti yarında dügüne gidecegiz ...hiçç sormam bile ben neden gitmedim şimdi kınaya diye tanıdıgım yer hatta ..
bunları takıntı etmeyin ...
geçenlerdede konu geçtiya erkeklerin çok nazıklarından uzak durun yapmacıktır tam içleri ni yansıtmazlar dedik ya okumadınmı ??
her zaman el bebek gül bebek diye senimi poh poh luycak ...:1no2:
çokmu sulu gözsün ne aklinialirimsmile
senden niye utansın gözde Allah aşkına şu şöyledigine bak ... SENİNLE SİLAH ZORUYLAMI BİRLİKTA BU ÇOCUK ZORUMU VAR BEGENMESE NİYE SENİNLE EVLENME KARARI ALSIN .?
bazan sizleri okudukca şaşırıyorum valla . evlilik şu tv deki gibi evcilik oyunu deyil ....alsanaalsanasmile
bazan size yazarken yanlış anlaşılmak istemiyorum sizlere ezilin yada susun demiyorum ama bazı hareketleriniz çok çocukça geliyor bana ....
hayda evlilikte hep toz pembe deyil ... yarın evlendiginizde . kavgada edeceksiniz . belki kırıcı sözlerde ...
ama bu bir bütün insanız hep aynı düşünmeyiz düşünemeyizde ....a.s
ben evlendigmde ayrı bir dünyaya geldim inanın okadar farklıydıkı ...bunlarım ayrıntıına girmek stemiyorum ama bi kaç yıl bocaladım... fikirler aile ortamı çok farklıydı .. ama zamanla orta yolu bulduk ..16 seneyi devirdik inan artık sözlere bile gerek kalmıyor bazan gözlere baktıgımızda bile birbirimizin .ne düşündügümüzü anlıyoruz
sizde bulacaksınız bir orta yol . önemli olan birbirinize olan sevginiz ....
oda var .
takılma artık beni begenmiyor vs. leri.alsanaalsanasmilebulmuşun pırlanta gibi çocugu ...oda bulmuş senin gibi altın kalpli bir cadıyı ...daha ne istiyorsunuz dayakmı ????kaydirigubbakcemile3
a.s.
günaydın elifcim.opuyorumnanaktan..sabah sabah döktürmüşüz
sanırım bu biz kadınların doğasında var,erkeklrinde bizim gibi düşünmesini istiyoruz ama onlarınki düz mantık işte...basmıyo bazı şeylere kafaları...ama onlarsızda olmuyo..:asigim:.
e bide onların penceresinden bakmak lazım,biz karşıdan nasıl görünüyoruz acaba
aynen öyle elifcimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada biraz saçmada olsa dünki menümü vereyim
sabah
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık ezme
ara
2 ad erik
öğle
1 kase kiraz,kayısı
ara
1 kase yayla çorbası
ara
kiraz
akşam
3 küçük karnıyarık,tavuklu
1 kase yoğurt
akşam sölemiştim kuzenime gittik diye,eşide bir sürü şey hazırlamış,kekler börekler,kuruyemişler
ama ben şekersiz çayla yetindim,frenledim kendimi,bu sabah tartıdada dünden farklı bi rakam gördümsositosositosositososito...biraz dikkat etsem,sporumuda yapsam tıkır tıkır gidecek kilolar biliyorum...yarın dan itibaren sporumada başlıyorum,haftaya kafama koydum bireysele diktim gözümü:lepi::lepi:
hadi bakalım kirazım hihoyyyt
bu hafta 6. takım 1. :sm_cool::sm_cool:
ilk 3de bizden olsun :sm_cool::sm_cool:
günaydınlaarrr...henüz geçmişe bakamadım kaçıncı olduk acep CADIARZU dün akşam üstü evden çıkıp anca 1:30da girebildim kaydirigubbakcemile3önce annemi teyzeme bıraktım,ordan bi arkadaşımın kızı amerikaya gidecek bikaç gün sonra onun için veda eğlencesi düzenlemişler,15 bayan kızkıza turkuazda deliler gibi eğlendik opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 harika bir geceydi eşime sorduğumda arkadaşının eşinden neyim eksik git tabi dedi ben şoktayım :1shok: üstelik gece 1 buçukta döndüm,ama epeydir böyle eğlenmemiştim canlı müzik,kız kıza 15 kişilik upuzun bir masa :lepi:
saol cnm bnm a.s.
nazcım spora bu ara gidemiyorum
diyetimide yapamıyorum
şu sıra kafam allak bullak kızımı babası 1 aylığına bandırmayay götürdü
22 yaşındaki teyzem ölüm kalım savaşı veriyor 7 aylık evli 1 aylık hamile
ve hiç bir sebep yok şuan ağır koma halinde konu bile açtım kk ya dua istiyorum
sizden de kardeş takımım teyzem için dua edin lütfen ALLAH rızası için
hatunlar nedio durunuz,nasılsınız...
Bu aralar çok üstüme geliyor, hafta sonu ev arkadaşının nişanı var, ben 1 saat gidip gelirim diyor, evde olacakmış erkekler bahçede kadınlar evdeymiş, tülini bir kaç kez görmüşüm sıkılırmışım, hem bir dünya erkek olacakmış, çok kırılıyorum, eski nezaketi kalmadı, ben buna tahammül edemiyorum işte... Hemen ağlamaya vuruyormuşum olayı, ağlayınca ben çıldırıyorlmaz: herkese dimdik duran ben ona karşı çok savunmasızım, mutsuzum abla, aklım çok karışık, benden utanıyorda arkadaşlarının içine sokmak istemiyor bence :sinifsinif: bitireceğim ben
ben koçum bilmiyorumkismileKızlar yarın parçalı ay tutulması varmış, bakın neler diyorlar :
26 Haziranda parçalı ay tutulması olacak; bu tutulma en çok oğlak, yengeç, terazi, akrep ve koç burçlarını zorlayacak bir döneme işaret ediyor. Ayın plutonla etkileşimde olacağı bu tutulma sağlık problemlerine, trafikte ciddi kazalara, ilişkilerde anı ayrılıklara, iş hayatında beklenmedik sorun ve bitişlere neden olabilir. Bu dönemde ani kararlar almayın, hedeflerinizi kararlarınızı iyice gözden geçirin. Bu tutulma hemen hemen tüm burçlar üzerinde etkisini zayıf yönlerimizden vurarak gösterecek, duygusal tepkiler göstererek telafisi olmayan ayrılık ve kırgınlıklara sebep olmayın...
LİSTELER HAZIR ......
SURAM ACELE YAPTIM EŞİM GELMEDEN HALDEYİM DİYE BİR GÖZ ATARMISIN GÖZÜMDEN KAÇAN BİŞİ VARMI ????
18 haziran - 25 haziran 162. Etap
takım sıralaması ...
1. 13 TAKIM .....alkisalkisalkis
2. 7. TAKIM .....alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5
3. 3. TAKIM .....:lepi:a.s.
BİREYSELDE .
1.Sİ
13. TAKIMDAN ....
Ethos /4.03%)
2.Sİ
6 .TAKIMDAN
NAZ ... 3,2 % ) :lepi:
3.SÜ...
4 TAKIMDAN ..
NeKss ( % 2.87)alkisalkisalkis
TAKDIGINIZ ŞEYLERE BAKIN ALLAH AŞKINA GÖZDEM ....eyvahedigeldismile
bak bizimki şimdi kınaya gitti eger musaid olsa benim gidecegim yer hadi sende gel derdi ama demekki deyil tek gitti yarında dügüne gidecegiz ...hiçç sormam bile ben neden gitmedim şimdi kınaya diye tanıdıgım yer hatta ..
bunları takıntı etmeyin ...
geçenlerdede konu geçtiya erkeklerin çok nazıklarından uzak durun yapmacıktır tam içleri ni yansıtmazlar dedik ya okumadınmı ??
her zaman el bebek gül bebek diye senimi poh poh luycak ...:1no2:
çokmu sulu gözsün ne aklinialirimsmile
senden niye utansın gözde Allah aşkına şu şöyledigine bak ... SENİNLE SİLAH ZORUYLAMI BİRLİKTA BU ÇOCUK ZORUMU VAR BEGENMESE NİYE SENİNLE EVLENME KARARI ALSIN .?
bazan sizleri okudukca şaşırıyorum valla . evlilik şu tv deki gibi evcilik oyunu deyil ....alsanaalsanasmile
bazan size yazarken yanlış anlaşılmak istemiyorum sizlere ezilin yada susun demiyorum ama bazı hareketleriniz çok çocukça geliyor bana ....
hayda evlilikte hep toz pembe deyil ... yarın evlendiginizde . kavgada edeceksiniz . belki kırıcı sözlerde ...
ama bu bir bütün insanız hep aynı düşünmeyiz düşünemeyizde ....a.s
ben evlendigmde ayrı bir dünyaya geldim inanın okadar farklıydıkı ...bunlarım ayrıntıına girmek stemiyorum ama bi kaç yıl bocaladım... fikirler aile ortamı çok farklıydı .. ama zamanla orta yolu bulduk ..16 seneyi devirdik inan artık sözlere bile gerek kalmıyor bazan gözlere baktıgımızda bile birbirimizin .ne düşündügümüzü anlıyoruz
sizde bulacaksınız bir orta yol . önemli olan birbirinize olan sevginiz ....
oda var .
takılma artık beni begenmiyor vs. leri.alsanaalsanasmilebulmuşun pırlanta gibi çocugu ...oda bulmuş senin gibi altın kalpli bir cadıyı ...daha ne istiyorsunuz dayakmı ????kaydirigubbakcemile3
a.s.
aynen öyle elifcimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık ezme
ara
2 ad erik
öğle
1 kase kiraz,kayısı
ara
1 kase yayla çorbası
ara
kiraz
akşam
1 kase yoğurt
akşam sölemiştim kuzenime gittik diye,eşide bir sürü şey hazırlamış,kekler börekler,kuruyemişler
ama ben şekersiz çayla yetindim,frenledim kendimi,bu sabah tartıdada dünden farklı bi rakam gördümsositosositosositososito...biraz dikkat etsem,sporumuda yapsam tıkır tıkır gidecek kilolar biliyorum...yarın dan itibaren sporumada başlıyorum,haftaya kafama koydum bireysele diktim gözümü:lepi::lepi:
ohh değmeyin ayşegülümün keyfine
senin kulagnıda çektik he ....Merhabalarr kızlar dünden berii uğrayamadım kusura bakmayın lütfenn baya bi dedikodu olmuşşş oku okuu anca bitirdimm nabersiniz bakalımm
NAZLIMI tebrik ediyorumm süpersinn :lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
senin kulagnıda çektik he ....
selam kıslar .....
beBEleri voleyboldan yeni getirdim .hemen girdim k.k ya ve paylaşım alanıdaki düzenlemeyide yaptım nazlım SEN BİREYSELDE 1. SİN FISTIGIM ....alkisalkisalkis
GRLDİGİNDE PAYLAŞIM ALANINA GEREKEN AÇIKLAMAYI YAPARSIN ...:1hug:
ŞİMDİ ÇIKMAM LAZIM AKŞAMA DÜGÜN VAR SÜSLENEYİM ..bayanssulusmile
:lepi::lepi::lepi:vereliniortakolucak inş.elifim..:lepi:.yeter bu kadar saldığımız:icecream::icecream:
EVET. EVET .EVET kaydirigubbakcemile5hadi bakalım kirazım hihoyyyt
bu hafta 6. takım 1. :sm_cool::sm_cool:
ilk 3de bizden olsun :sm_cool::sm_cool:
HADİ BAKALIM KİRAZIM İSTEYİNCE OLUYOR DİMİ.?olumunekankayizsmileaynen öyle elifcimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık ezme
ara
2 ad erik
öğle
1 kase kiraz,kayısı
ara
1 kase yayla çorbası
ara
kiraz
akşam
1 kase yoğurt
a.sgünaydın elifcim.opuyorumnanaktan..sabah sabah döktürmüşüz
sanırım bu biz kadınların doğasında var,erkeklrinde bizim gibi düşünmesini istiyoruz ama onlarınki düz mantık işte...basmıyo bazı şeylere kafaları...ama onlarsızda olmuyo..:asigim:.
e bide onların penceresinden bakmak lazım,biz karşıdan nasıl görünüyoruz acaba
pinokyoyu yapan gepetto deyilim ki her odunu adam edeyim " :roflol::lepi:dün akşamdan beri gergin bir ortam var bizde de ,bende simoş gibi hiç konuşmadan kafamda kurmaya başlamıştım ablam ,sabah da işe üzgün geldim ama senin mesajını görünce dank etti birden ki ben yine kurmaya başlamışım
malesef insan ne kadar beklenti içerisine girerse o kadar hayal kırıklığı oluyor
hiç bişey ilk zamanlardaki gibi devam etmiyor ,edemez de ama biz istiyoruz ki hep aşk böcükleri olarak gezelim kaydirigubbakcemile3
bazen kızıyorum ,kızıyorum sonra diyorum ki evlenmeden önce farklı mıydı bu adam ? - hayır
ee adam ortada ,durum ortada yapçak bişey yok
hani bir söz var " pinokyoyu yapan gepetto deyilim ki her odunu adam edeyim " :roflol:
ben anlıyorum ne demek istediğini ezilmek değil bu , sabır göstermek ,anlayış göstermek ,empati kurabilmek
isterdim ki eşimde benim kadar sabır gösterebilsin ama onunda yapısı o ,çabuk parlıyor
somurtkan şirin diyorum ben ,suratsız kocacım benim
işte hayatın gerçeği erkeklerle kadınlar aynı değiller ,aynı düşünemezler sempatiksalakcinni
sabah sabah çenem düştü yine
ne kadar dövesim gelse deklava: seviyorum ben odunumu :asigim: :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?