Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi haftalar arkadaşlar. Ben bu hafta sizlerle işyerinden birlikte olabileceğim. Baya uzun sürdü ayrılığımız. Geçmişi okuyacak zamanı bulabilirmiyim bilmiyorum. İmkan oldukça ara ara döneceğim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Şeniz

Ve kaptanımız naz ; çok tebrik ediyorum canım seni. Bireyselde 1. olmuşsun. Harikasın. Başarılarının devamını diliyorum. Bizi gururlandırdın. Öpüyorum çok. a.s. Şeniz alkisalkisalkis :içelim: :hooray: :teytey:

sağol nazocuğum seni daha sık burda görecek olmak çok güzel .

nazlıcım ya bişi sorucam...şimdi bizim bugünki yemekte,patates yemeği,pilav ve komposto var
montiye cıss şeyler...bende leblebi aldım,yağsız sütüm de var...bir kase leblebi yanında süt içsem olurmu

nazlıcım ya bişi sorucam...şimdi bizim bugünki yemekte,patates yemeği,pilav ve komposto var
montiye cıss şeyler...bende leblebi aldım,yağsız sütüm de var...bir kase leblebi yanında süt içsem olurmu

bildiğim kadarıyla oluyor canım ana öğünlerde çerez yiyebiliyoruz . hatta varsa yanında 1 adet salatalıkta yiyebilirsin

bildiğim kadarıyla oluyor canım ana öğünlerde çerez yiyebiliyoruz . hatta varsa yanında 1 adet salatalıkta yiyebilirsin

salatalık yok canım ya...sütle leblebi yedim...bugünlük böle idare edeyim artık ta yarından itibaren evden bişiler getircemyerimsenibenyerimseniben

salatalık yok canım ya...sütle leblebi yedim...bugünlük böle idare edeyim artık ta yarından itibaren evden bişiler getircemyerimsenibenyerimseniben

afiyet olsun canım . ben genelde evden getiriyorum yemeğimi . yemekte bulamazsam yumurta haşlıyorum . yada spagetti yapıyorum . işyerine sütümü yoğurdumu ve ayranımı getiriyorum . domates salatalık bulunduruyorum yanımda

form bisküvi yeme bence onun yerine meyve yada 1 dardak yağsız süt tercih et

burada meyva bulamıyorum süt bulurum ama yağsız değil normal süt vardır. zaten ara öğün yapamadım yemek söyledim. sulu yemek yokmuş ızgara köfte söyledim. dışarıdan kıvırcık salatası yiyemiyorum artık yarın evden. köftenin yanında 1 kaşık pilav ve yoğurt geliyor... ekmek yemicem :kedi:

pilav yiyeceksen ekmek yememelisin 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek yerine geçiyor .

bugün pek bi sessiz burası ya...haftabaşı herkes çokmu yoğun

aeben ablam,lilişim,yumukum,simoşum,kübram nerelerdesiniz

elifim le şeker sabah bi cee deyip kaçtılar,aslında bende bugün çok yoğunum ama hiç iş yapasım yok

canım sıkılıyo yaa

patron da burda ,arada girip yazdıklarınızı okuyorum

Dayak istiyorum kutluyum ya abla kaydirigubbakcemile3 mucxxxxxxxxxxxxxxxxxx çok pek çok seviyorum seni Şeniz

Benimde bugün hiç çalışasım yok, benimde bugün canım çok sıkılıyor ve inanılmaz bir başağrısı var bugün , çatlayacağım, ilaç içtim geçmedi, uykusuzum dün geceden sabahta namazdan sonra bantta yürüyüş yaptım hem yorgunluk hem uykusuzluk pert etti beni herhalde laelaelaelaelae
Nazlıcığım tebrik ederim bu arada birinciliğini Şeniz

sağol simoşum . neden yordun kendini okadar . namazdan sonra banta bindiğinde ses çıkmadımı kız . annenler falan uyanmıştır hep

sağol simoşum . neden yordun kendini okadar . namazdan sonra banta bindiğinde ses çıkmadımı kız . annenler falan uyanmıştır hep

Annemle babam tatilde nazlım, ablamla ben bir hafta evde yalnızız, ablamın odası da üst katta, dublex bizim evimiz, bant alt katta canımcım. ondan fazla ses çıkmaz, çıksada duyulmaz zaten. bayılacak gibiyim vallahi bu akşam için ne uydursam yasine diye düşünüyorum, çıkmak istemiyorum evden, gidip hemen yatmalıyım akannehir

gözdemim geçmiş olsun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada ne yaptın kuzu yasinle durumlar nasıl,umarım herşey yolundadıryerimsenibenyerimseniben

pilav yiyeceksen ekmek yememelisin 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek yerine geçiyor .

zaten onu göze alarak ekmek yemedim. zaten benim hiç ekmekle aram yok hiç bir öğünde ekmek yemesemde olur yani :)) ama o da pek iyi değil sanırım..

canım sıkılıyo yaa

patron da burda ,arada girip yazdıklarınızı okuyorum

al bendende o kadar..
herkeste var galiba bu sıralar bu çalışmama isteği
on dönüm bostan yan gel yat osman delikafadulden

bi iyiyiz simoşum :asigim: ,bi patlamaya hazır bombayız kötükedihüso

geçmiyo gerginliğimiz gerilim hattı yüksek bizde :mymeka:

Yapma :bbo: neden böyle oluyor ya , bizim beklentilerimiz mi yüksek, yoksa adamlarmı çok meşe ayrımını yapamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…