iyi haftalar arkadaşlar. Ben bu hafta sizlerle işyerinden birlikte olabileceğim. Baya uzun sürdü ayrılığımız. Geçmişi okuyacak zamanı bulabilirmiyim bilmiyorum. İmkan oldukça ara ara döneceğim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Şeniz
Ve kaptanımız naz ; çok tebrik ediyorum canım seni. Bireyselde 1. olmuşsun. Harikasın. Başarılarının devamını diliyorum. Bizi gururlandırdın. Öpüyorum çok. a.s. Şeniz alkisalkisalkis :içelim: :hooray: :teytey:
nazlıcım ya bişi sorucam...şimdi bizim bugünki yemekte,patates yemeği,pilav ve komposto var
montiye cıss şeyler...bende leblebi aldım,yağsız sütüm de var...bir kase leblebi yanında süt içsem olurmu
bildiğim kadarıyla oluyor canım ana öğünlerde çerez yiyebiliyoruz . hatta varsa yanında 1 adet salatalıkta yiyebilirsin
salatalık yok canım ya...sütle leblebi yedim...bugünlük böle idare edeyim artık ta yarından itibaren evden bişiler getircemyerimsenibenyerimseniben
form bisküvi yeme bence onun yerine meyve yada 1 dardak yağsız süt tercih et
burada meyva bulamıyorum süt bulurum ama yağsız değil normal süt vardır. zaten ara öğün yapamadımyemek söyledim. sulu yemek yokmuş ızgara köfte söyledim. dışarıdan kıvırcık salatası yiyemiyorum artık yarın evden. köftenin yanında 1 kaşık pilav ve yoğurt geliyor... ekmek yemicem :kedi:
bugün pek bi sessiz burası ya...haftabaşı herkes çokmu yoğun
aeben ablam,lilişim,yumukum,simoşum,kübram nerelerdesiniz
elifim le şeker sabah bi cee deyip kaçtılar,aslında bende bugün çok yoğunum ama hiç iş yapasım yok
Dayak istiyorum kutluyum ya ablaTAKDIGINIZ ŞEYLERE BAKIN ALLAH AŞKINA GÖZDEM ....eyvahedigeldismile
bak bizimki şimdi kınaya gitti eger musaid olsa benim gidecegim yer hadi sende gel derdi ama demekki deyil tek gitti yarında dügüne gidecegiz ...hiçç sormam bile ben neden gitmedim şimdi kınaya diye tanıdıgım yer hatta ..
bunları takıntı etmeyin ...
geçenlerdede konu geçtiya erkeklerin çok nazıklarından uzak durun yapmacıktır tam içleri ni yansıtmazlar dedik ya okumadınmı ??
her zaman el bebek gül bebek diye senimi poh poh luycak ...:1no2:
çokmu sulu gözsün ne aklinialirimsmile
senden niye utansın gözde Allah aşkına şu şöyledigine bak ... SENİNLE SİLAH ZORUYLAMI BİRLİKTA BU ÇOCUK ZORUMU VAR BEGENMESE NİYE SENİNLE EVLENME KARARI ALSIN .?
bazan sizleri okudukca şaşırıyorum valla . evlilik şu tv deki gibi evcilik oyunu deyil ....alsanaalsanasmile
bazan size yazarken yanlış anlaşılmak istemiyorum sizlere ezilin yada susun demiyorum ama bazı hareketleriniz çok çocukça geliyor bana ....
hayda evlilikte hep toz pembe deyil ... yarın evlendiginizde . kavgada edeceksiniz . belki kırıcı sözlerde ...
ama bu bir bütün insanız hep aynı düşünmeyiz düşünemeyizde ....a.s
ben evlendigmde ayrı bir dünyaya geldim inanın okadar farklıydıkı ...bunlarım ayrıntıına girmek stemiyorum ama bi kaç yıl bocaladım... fikirler aile ortamı çok farklıydı .. ama zamanla orta yolu bulduk ..16 seneyi devirdik inan artık sözlere bile gerek kalmıyor bazan gözlere baktıgımızda bile birbirimizin .ne düşündügümüzü anlıyoruz
sizde bulacaksınız bir orta yol . önemli olan birbirinize olan sevginiz ....
oda var .
takılma artık beni begenmiyor vs. leri.alsanaalsanasmilebulmuşun pırlanta gibi çocugu ...oda bulmuş senin gibi altın kalpli bir cadıyı ...daha ne istiyorsunuz dayakmı ????kaydirigubbakcemile3
a.s.
hep biz kadınlar mı çekiyoruz bu erkeklerden alsanaalsanasmile
kocamla bugün pek bir gerginiz hala da kötükedihüso
Benimde bugün hiç çalışasım yok, benimde bugün canım çok sıkılıyor ve inanılmaz bir başağrısı var bugün , çatlayacağım, ilaç içtim geçmedi, uykusuzum dün geceden sabahta namazdan sonra bantta yürüyüş yaptım hem yorgunluk hem uykusuzluk pert etti beni herhalde laelaelaelaelae
Nazlıcığım tebrik ederim bu arada birinciliğini Şeniz
sağol simoşum . neden yordun kendini okadar . namazdan sonra banta bindiğinde ses çıkmadımı kız . annenler falan uyanmıştır hep
Geçtimi gerginlik elifim bilmiyorumkismile
Benimde bugün hiç çalışasım yok, benimde bugün canım çok sıkılıyor ve inanılmaz bir başağrısı var bugün , çatlayacağım, ilaç içtim geçmedi, uykusuzum dün geceden sabahta namazdan sonra bantta yürüyüş yaptım hem yorgunluk hem uykusuzluk pert etti beni herhalde laelaelaelaelae
Nazlıcığım tebrik ederim bu arada birinciliğini Şeniz
pilav yiyeceksen ekmek yememelisin 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek yerine geçiyor .
canım sıkılıyo yaa
patron da burda ,arada girip yazdıklarınızı okuyorum
bi iyiyiz simoşum :asigim: ,bi patlamaya hazır bombayız kötükedihüso
geçmiyo gerginliğimiz gerilim hattı yüksek bizde :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?