- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
gözdemim geçmiş olsun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada ne yaptın kuzu yasinle durumlar nasıl,umarım herşey yolundadıryerimsenibenyerimseniben
Yapma :bbo: neden böyle oluyor ya , bizim beklentilerimiz mi yüksek, yoksa adamlarmı çok meşe ayrımını yapamadım ben
Neslim ya acaip uykum var, az önce kafamı aşşağıya düşerken yakaladım sempatiksalakcinni
Vallahi birisi görse rezillik, ayakta uyuyorum resmen, yasinle de süründürme dönemindeyim alkisalkisalkis ablam kızacak bana ama azıcık burnunun sürtülmesi lazım, yok öyle löp diye gelin almak şakkıdı her akşam bizim semte getittiriyorum kendisini, bowlingde eze eze yendim hafta sonu 60 sayı fark attım şakkıdı 6 defa üst üste strike yaptım iyice kudurdu bu :jeyyar: bugünde mesaj çekmiş akşam kaçta buluşuyoruz aşkım diye, bu akşam arkadaşlarımla plan yapmıştım bir bakayım ben seni ararım dedim :jeyyar: hangi arkadaşlar yazmış, sen tanımazsın yazdım delikafadulden gözdem canımı sıkma benim yazmış, sıkılmış bir can var burda o seninkimiydi yazdım şakkıdı
beter olsun meşe ne olucak -tatlicadiarzu-
Neslim ya acaip uykum var, az önce kafamı aşşağıya düşerken yakaladım sempatiksalakcinni
Vallahi birisi görse rezillik, ayakta uyuyorum resmen, yasinle de süründürme dönemindeyim alkisalkisalkis ablam kızacak bana ama azıcık burnunun sürtülmesi lazım, yok öyle löp diye gelin almak şakkıdı her akşam bizim semte getittiriyorum kendisini, bowlingde eze eze yendim hafta sonu 60 sayı fark attım şakkıdı 6 defa üst üste strike yaptım iyice kudurdu bu :jeyyar: bugünde mesaj çekmiş akşam kaçta buluşuyoruz aşkım diye, bu akşam arkadaşlarımla plan yapmıştım bir bakayım ben seni ararım dedim :jeyyar: hangi arkadaşlar yazmış, sen tanımazsın yazdım delikafadulden gözdem canımı sıkma benim yazmış, sıkılmış bir can var burda o seninkimiydi yazdım şakkıdı
beter olsun meşe ne olucak -tatlicadiarzu-
meşe midir çam mıdır bilemicem ama benimki azcık odun :roflol: :roflol:
ben böyleyim deyip çıkıyor işin içinden sevgili odunum
hayırlı akşamlar..
bugün cenazemiz vardı.. abla dedigim eski komşum..
2 senedir kanserle savaşıyordu bu sabah hakkın rahmetine kavuştu ... onu ugurladık bugün MEKANI CENNET OLSUN ...
ben koptum herşeyden ..biraz ugramassam kusura bakmayın......
herşey boş, sevdiklerinizi kırmayın ....
hayırlı akşamlar..
2 senedir kanserle savaşıyordu bu sabah hakkın rahmetine kavuştu ... onu ugurladık bugün MEKANI CENNET OLSUN ...
hayırlı akşamlar..
başın sağolsun güzelimm
allah gANİ GANİ RAHMET EYLESİNN :1no2:
kızlarr herhangi kötü bir durum yok sadece yoğunluktan yeterince sizlere zaman ayıramıyorumm
bu şekilde takımda kalmak istememmm
önümüzdeki günler çok daha yoğun geçeceğe benzerrr :1no2:
izninizle bir süre ara vermek istiyorumm a.s
bu arada yediklerime dikkat ediyorummm diyeti birakmış değilimm a.s
ama ramazan girinceye çok çok yoğunumm
bu hafta salihlide düğünümüz var perşembe ordayım pazar döneceğim
pazartesi kızlar mersine gideceklerrr o arada belki b,iraz rahat ederim ama hemen akabinde yeğenimin süntetti var temmuz 18 de
sonrada tatil düşünüyorum kendime çok ihtiyacım varr a.s
bu yoğunluk ramazana kadar sürecek gibiii
umarım anlayışla karşılarsınız beniii :sm_confused::içelim:
iyi geceler kızlar...kusuruma bakmayın bugün değil pc başına oturmak pc bile açamadım,annem bende ne zaman başına geçmeye kalksam bişey söyledi kaydirigubbakcemile3 işte gelmişte ben bilgisayarda oturuyomuşum onla ilgilenmiyomuşum,halbuki nerdeyse bütün gün onla oturup muhabbet ederek geçiriyorum,bi naz bi naz sormayın kaydirigubbakcemile3bu arada diye miyet hak getire sempatiksalakcinniyarında yeğenim sünnet oluyor,pazarda mevlüt ve eğlencesi var anlıcanız bu haftada yoğunum yarın,annem gidiyor malum torununun sempatiksalakcinniyanında olmak isiyor hafta sonuna kadar orda daha sık gelmeye çalışıcam inş.şimdilikbana müsade,geçmişe biraz baktımm herkesyoğun sanırım,
nazlımm hoşgeldin cnm tatilin güzel geçmiş çok sevindim
kirazım seninde eskiye dönmene çok sevindim bitanem,
simoşum kızeziyet etme okadar çocuğa akannehiraklinialirimsmile,
aebenim seninda başın saolsun cnm Allah rahme eylesin arkadaşına çok üzücü bir durum böyle çok yakın birini kaybetmek insana çok zor geliyor :teselli:
hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzre
[ı]günaydın takımcım...dünden daha güzel bi gün olsun hepimiz için[/ı]
GÜnaydınlar 6. Takımın Çıtırları
dÜn yedİklerİmİde yazayım hemen buraya
sabah
3 dİlİm kızarmıŞ tam buĞday ekmeĞİ
kk kadar beyaz peynİr
1 adet domates
1 adet salatalık
ÖĞlen
1 tabak taze fasÜlye
1 kase cacık
ara
1 bardak lıgh sÜt
akŞam
1 tabak kıymalı bamya yemeĞİ
1 kase yoĞurt .
hayırlı akşamlar..
başın sağolsun güzelimm
allah gANİ GANİ RAHMET EYLESİNN :1no2:
kızlarr herhangi kötü bir durum yok sadece yoğunluktan yeterince sizlere zaman ayıramıyorumm
bu şekilde takımda kalmak istememmm
önümüzdeki günler çok daha yoğun geçeceğe benzerrr :1no2:
izninizle bir süre ara vermek istiyorumm a.s
bu arada yediklerime dikkat ediyorummm diyeti birakmış değilimm a.s
ama ramazan girinceye çok çok yoğunumm
bu hafta salihlide düğünümüz var perşembe ordayım pazar döneceğim
pazartesi kızlar mersine gideceklerrr o arada belki b,iraz rahat ederim ama hemen akabinde yeğenimin süntetti var temmuz 18 de
sonrada tatil düşünüyorum kendime çok ihtiyacım varr a.s
bu yoğunluk ramazana kadar sürecek gibiii
umarım anlayışla karşılarsınız beniii :sm_confused::içelim:
Annelerin hepsi ayrı nazlı zaten ayşegülümmm, sen bozmasaydın diyeti be balım, bak benimkide hak getire zateniyi geceler kızlar...kusuruma bakmayın bugün değil pc başına oturmak pc bile açamadım,annem bende ne zaman başına geçmeye kalksam bişey söyledi kaydirigubbakcemile3 işte gelmişte ben bilgisayarda oturuyomuşum onla ilgilenmiyomuşum,halbuki nerdeyse bütün gün onla oturup muhabbet ederek geçiriyorum,bi naz bi naz sormayın kaydirigubbakcemile3bu arada diye miyet hak getire sempatiksalakcinniyarında yeğenim sünnet oluyor,pazarda mevlüt ve eğlencesi var anlıcanız bu haftada yoğunum yarın,annem gidiyor malum torununun sempatiksalakcinniyanında olmak isiyor hafta sonuna kadar orda daha sık gelmeye çalışıcam inş.şimdilikbana müsade,geçmişe biraz baktımm herkesyoğun sanırım,
nazlımm hoşgeldin cnm tatilin güzel geçmiş çok sevindim
kirazım seninde eskiye dönmene çok sevindim bitanem,
simoşum kızeziyet etme okadar çocuğa akannehiraklinialirimsmile,
aebenim seninda başın saolsun cnm Allah rahme eylesin arkadaşına çok üzücü bir durum böyle çok yakın birini kaybetmek insana çok zor geliyor :teselli:
hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzre
günaydın nazlışımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
menün süper canımcım:lepi::lepi:cumaya kesin 50 li rakamları göricen eminimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?