Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gözdemim geçmiş olsun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada ne yaptın kuzu yasinle durumlar nasıl,umarım herşey yolundadıryerimsenibenyerimseniben

Neslim ya acaip uykum var, az önce kafamı aşşağıya düşerken yakaladım sempatiksalakcinni
Vallahi birisi görse rezillik, ayakta uyuyorum resmen, yasinle de süründürme dönemindeyim alkisalkisalkis ablam kızacak bana ama azıcık burnunun sürtülmesi lazım, yok öyle löp diye gelin almak şakkıdı her akşam bizim semte getittiriyorum kendisini, bowlingde eze eze yendim hafta sonu 60 sayı fark attım şakkıdı 6 defa üst üste strike yaptım iyice kudurdu bu :jeyyar: bugünde mesaj çekmiş akşam kaçta buluşuyoruz aşkım diye, bu akşam arkadaşlarımla plan yapmıştım bir bakayım ben seni ararım dedim :jeyyar: hangi arkadaşlar yazmış, sen tanımazsın yazdım delikafadulden gözdem canımı sıkma benim yazmış, sıkılmış bir can var burda o seninkimiydi yazdım şakkıdı
beter olsun meşe ne olucak -tatlicadiarzu-

az değilsin aa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen varyaaa çok fenasın gözdemcimm...ama birazda böle olmak lazım dimiyerimseniben
meşe midir çam mıdır bilemicem ama benimki azcık odun :roflol: :roflol:

ben böyleyim deyip çıkıyor işin içinden sevgili odunum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kötüyüüüüm bennn kötüüüüyüüüüm :jeyyar:
Bowling güç oyunu ya güya, stratejik atışlarım karşısında üstüste strike ları patlatıyorum iyice kuduruyor
Ayyy çok birikmiş herhalde daha da sinir etmem lazım, ama dozunda bırakacağııım sonra iyice kavga etmeyelimmm delikafadulden

hayırlı akşamlar..
bugün cenazemiz vardı.. abla dedigim eski komşum..
2 senedir kanserle savaşıyordu bu sabah hakkın rahmetine kavuştu ... onu ugurladık bugün MEKANI CENNET OLSUN ...
ben koptum herşeyden ..biraz ugramassam kusura bakmayın......
herşey boş, sevdiklerinizi kırmayın ....

Allah rahmet eylesin ablam başınız sağolsun

başın sağolsun güzelimm
allah gANİ GANİ RAHMET EYLESİNN :1no2:

kızlarr herhangi kötü bir durum yok sadece yoğunluktan yeterince sizlere zaman ayıramıyorumm
bu şekilde takımda kalmak istememmm
önümüzdeki günler çok daha yoğun geçeceğe benzerrr :1no2:

izninizle bir süre ara vermek istiyorumm a.s

bu arada yediklerime dikkat ediyorummm diyeti birakmış değilimm a.s

ama ramazan girinceye çok çok yoğunumm
bu hafta salihlide düğünümüz var perşembe ordayım pazar döneceğim
pazartesi kızlar mersine gideceklerrr o arada belki b,iraz rahat ederim ama hemen akabinde yeğenimin süntetti var temmuz 18 de
sonrada tatil düşünüyorum kendime çok ihtiyacım varr a.s
bu yoğunluk ramazana kadar sürecek gibiii
umarım anlayışla karşılarsınız beniii :sm_confused::içelim:

iyi geceler kızlar...kusuruma bakmayın bugün değil pc başına oturmak pc bile açamadım,annem bende ne zaman başına geçmeye kalksam bişey söyledi kaydirigubbakcemile3 işte gelmişte ben bilgisayarda oturuyomuşum onla ilgilenmiyomuşum,halbuki nerdeyse bütün gün onla oturup muhabbet ederek geçiriyorum,bi naz bi naz sormayın kaydirigubbakcemile3bu arada diye miyet hak getire sempatiksalakcinniyarında yeğenim sünnet oluyor,pazarda mevlüt ve eğlencesi var anlıcanız bu haftada yoğunum yarın,annem gidiyor malum torununun sempatiksalakcinniyanında olmak isiyor hafta sonuna kadar orda daha sık gelmeye çalışıcam inş.şimdilikbana müsade,geçmişe biraz baktımm herkesyoğun sanırım,
nazlımm hoşgeldin cnm tatilin güzel geçmiş çok sevindim
kirazım seninde eskiye dönmene çok sevindim bitanem,
simoşum kızeziyet etme okadar çocuğa akannehiraklinialirimsmile,
aebenim seninda başın saolsun cnm Allah rahme eylesin arkadaşına çok üzücü bir durum böyle çok yakın birini kaybetmek insana çok zor geliyor :teselli:

hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzre

ablacım başınız saolsun...rabbim geride kalanlara uzun ömür vede sabır versin

liliş ablam özlüyoruz ama biz seni.ŞenizŞeniz..keşke daha sık bizle olabilsen ama kendine bile ayıracak zamanın yok belli...ablacım biz burdayız nasıl olsa...nazlımda gelsin sabah belki bi süreliğine izin verebiliriz sana..yerimsenibenyerimseniben.ama sadece izin

ayşegülüm kolay gelsin sanada,çok özletme kendiniopuyorumnanaktan...yoğunluğun bitsinde sende dön artık eski günlerine

herkese iyi akşamlar...yatmadan menümü vereyim...buraya ne zaman menülerimi yazmaya başlasam kesinlikte frenliyorum kendimi...ne zaman yazmasamda bilinki cozutuyorum..:kedi:

kahvaltı
2 dilim denge lıght
lor peyniri
salatalık,domates,maydonoz

öğle
1 kase leblebi
200 ml lıght süt

ara
kiraz,kayısı

akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
salatalık,domates
maydonoz,yeşil biber

3 litre su,1 bardak yeşil çay,6-7 bardak şekersiz çay gün boyu içtiklerim
aktivite 40 dakika yürüyüş,500 mekikkaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederim kirazımmm Şeniz

gerçekten çok kopuğumm girmek için çok arkadaş sırada yazıktır günahtır hakkı olanlaraaa :kedi:
üç yada 4 günde yazabiliyorum bazenn :1no2:

GÜnaydınlar 6. Takımın Çıtırları

dÜn yedıklerımıde yazayım hemen buraya

sabah

3 dılım kızarmıŞ tam buĞday ekmeĞı
kk kadar beyaz peynır
1 adet domates
1 adet salatalık

ÖĞlen
1 tabak taze fasÜlye
1 kase cacık

ara
1 bardak lıgh sÜt

akŞam
1 tabak kıymalı bamya yemeĞı
1 kase yoĞurt .

günaydın nazlışımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

menün süper canımcım:lepi::lepi:cumaya kesin 50 li rakamları göricen eminimyerimseniben

Rabbim rahmetini üzerinden eksik etmesin teyzemizin ablacığımmm, çok üzüldüm, hayat gerçekten yalan, rabbim gerçek alemde peygamberimize komşu eylesin ablanı ablacığım, 2 senedir çektiği acı da inşallah bu yalancı dünyanın günahlarına kefaret olmuştur, rabbimin izniyle pürüpak gitmiştir ahirete. Biz yalnız bırakma lütfen, üzüntüler paylaşıldıkça azalır biliyorsun, lütfen ihmal etme bizi

özleriz ama :umursamaz:

Annelerin hepsi ayrı nazlı zaten ayşegülümmm, sen bozmasaydın diyeti be balım, bak benimkide hak getire zaten

günaydın nazlışımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

menün süper canımcım:lepi::lepi:cumaya kesin 50 li rakamları göricen eminimyerimseniben

inşallah kirazım 5 li rakamları görmeyeli çok uzun zaman oldu . inşallah bu sefer şeytanın bacağını kıracağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…