Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ALLAH rahmet eylesin ablam mekanı cennet olsun İNŞALLAH

günaydınlaropuyorumnanaktan
nasılsınız fıstıklarım
h.sonu çok güzel bir tatil yaptık, yoğundu biraz ancak çok eğlenceliydi elh.
dün çamaşır yıka eşyaları toparla ve yorgunluk fln vaktim olmadı giremedim.
evden çıkmadan bir slm vereyim dedim
bu arada nazcım bireyselde birinci olmuşsun tebrik ederim canım:hooray:a.s.

Kızlar günaydınnnnnnnn, şimdi nasıl enerjik oldum birden, göksel söylüyor bizim şirkette...
Altın, gümüş, pırlanta
Zümrüt, sedef, yakutla
Kim mutlu olmuş dünyada
Bir tek içten gülüş
Bir tatlı söz, bir öpüş
Sevdalı bir tek bakış yeter bana...
Ne kadar doğru aslında, sadece huzur... Bu önemli hayatta...
Güzel, aydınlık bir gün olsun fıstıklarımmm
Elif offline dikkatimi çekti, genelde bu saatte ben,nazlı,neslihan birde elif online oluruz hep bilmiyorumkismile

innâ lillah ve innâ ileyhi râci'ûn
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. bu acı çok zordur ablam bilirim Allah sabır versin, ailesine, sevenlerine

günaydın takımcım...dünden daha güzel bi gün olsun hepimiz için
opuyorumnanaktan
günaydın nazlım, çok güzel menün afiyet olsunkaydirigubbakcemile5

Aeben ablamm Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunn.............

kızlar dün mahvoldum 3000 kilo poşet geldi fabrikadan poşet satışı da yapıyolar bizimkiler depoda yer kalmamış buraya getirdiler kapının önüne boşalttılar ee içeri bi yere yerleştir bunları demezlermii ben şoook akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

Ne yapalım başa gelen çekilir deyip hepsini tek başıma yerleştirdim ama kolumu kaldırcak halım yoktu su gibi olmuştum...
her gün böyle çalışmış olsam varya bi deri bi kemik kalırdım heralde sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

EEEEE sizler nasılsınızz bakalımmm baya sıkılmışsınız işlerden yazın insanın hiç çalışası gelmiyo zatenn offf valla ne zor bayanların işi gündüz çalış akşam evde çalışş bitmez çilemizzzz guclubacismile guclubacismile guclubacismile guclubacismile

28.06.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta
1 yemek kaşığı siyah zeytin ezmesi

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 tabak domates çorbası
1 tane light ton balığı

Ara : 16:00

1 bardak light süt

Akşam : 18:30

Tavuk but ızgara
Bol salata
1 bardak ayran

Gece : 21:30

2 minik armut

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 65 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Günaydın kızlar. Hepimizin günü güzel geçsin inşallah. zemuszemus Bu hafta birinciliğe oynuyormuyuz.. aklinialirimsmile

Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin inşallah. Gerçekten çok kötü birşey. O kadar yakın olduğun birini kaybetmek. İnşallah sen de en kısa sürede kendini toparlayabilirsin canım. Çok üzüldüm. :çok üzgünüm:

Temizlikçi bir kadın dışardan ilkokul diploması almak için sınava girer.
soruları ve cevapları şöyle:

Soru: Mide ne iş yapar?
Cevap: Sindirim yapar, yediklerimizi öğütür

Soru: Akciğer ne iş yapar?

Cevap: Solunum yapar. Bizi yaşatır.

Soru: Kalp ne iş yapar?
Cevap: Dolaşım yapar.

Soru: Beyin ne iş yapar?
Cevap: Bizim apartmanda kapıcılık yapar...

Harika bir menü canım. :lepi: Hele o mekik sayısı aklımı başımdan aldı. :bbo: Tebriklerrrrr Şeniz alkisalkisalkis

Harikaaa

hoşgeldin kübramopuyorumnanaktanhaftasonunun güzel geçmesine sevindim canım,ohh ne güzel enerji depolamışsındırkaydirigubbakcemile2

gözdemim günaydınopuyorumnanaktan...benimde en çok dinlediğim şarkı bu aralar...hatta telefonumun zil sesi bile bu

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııın,
nasılız hatunlar...
günaydın hayalcim...biz iyiyiz sen nasılsın bakalımaklinialirimsmile

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn yorgun bitkinn kolunu bile kıbırdatamayan şeker sizlerleee

günaydın şekercimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın nazomm...menü aktivite hepsi 10 numara:lepi::lepi:inş.bu hafta 1.lik bizim
yerimseniben
Harika bir menü canım. :lepi: Hele o mekik sayısı aklımı başımdan aldı. :bbo: Tebriklerrrrr Şeniz alkisalkisalkis

teşekkür edrim tatlım...bu hafta çok iddalıyım...bireyselde ilk 3 te olmak istiyorum
mekikte 100 er defa 5 kere yapıyorum,1 dakika arayla öle 500 oluyodelikafadulden

Sağol tatlım. :asigim: a.s. Haydi inşallahhhh. kaydirigubbakcemile5 :içelim:

Canım süpersin. :dance: Ben o kadar seri ve çok çekemem. :1rolleyes: Beceremiyorum şu mekik işini.

Sağol tatlım. :asigim: a.s. Haydi inşallahhhh. kaydirigubbakcemile5 :içelim:

Canım süpersin. :dance: Ben o kadar seri ve çok çekemem. :1rolleyes: Beceremiyorum şu mekik işini.

benim mekik aletim şu arkası silindirli,raylı olandan nazocum,ismini hatırlayamadım şimdi
ilk başlarda zorlanmıştım ama şimdi çok kolay çekiyoruma.sa.s

ben bugün kendimi çok enerjik çok mutlu hissediyorum yaaa..:sm_cool::sm_cool:.doping almış gibiyim sankisırnaşık şey

maşallah kirazım inşallah hep böyle devam eder .....

inş.nazlım ya...mutlu olmamak için bi sebebim yok çok şükür...bi kere aşıkımmm:asigim::asigim:
ikincide kilo vericem,vermeye başladım,belkide bugünki mutluluğumun en büyük sebebi
olmaz dediğim dar kesim pantolonumun içine girmemdelikafaduldendelikafaduldenşişliklerimin gittiğini hissediyorum
buda monti muzicesi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…