inş.nazlım ya...mutlu olmamak için bi sebebim yok çok şükür...bi kere aşıkımmm:asigim::asigim:
ikincide kilo vericem,vermeye başladım,belkide bugünki mutluluğumun en büyük sebebi
olmaz dediğim dar kesim pantolonumun içine girmemdelikafaduldendelikafaduldenşişliklerimin gittiğini hissediyorum
buda monti muzicesi galiba
EVET KİRAZIM MONTİ GERÇEKTEN BİR MUCİZE . MAYTABIM 2 AY HİÇ KAÇAMAK YAPMADAN 10 KİLO VERDİ . BİZDE KAÇAMAK YAPMAZSAK NEDEN VERMEYELİM 10 KİLO DEĞİLMİ AMA . BU HAFTA YARIŞTAYIZ ZATEN BEN SENİ YENİCEM AMA olumunekankayizsmile
bencede nazlıcım,ben zaten yanlışlarımı monti sayesinde gördüm...kilo alma nedenlerim kesinlikle bilinçsiz beslenme...inş.bizde vericez 10 kilocuk nedirkii
bu arada nazlıcım tamam kaptanımsın,canımsın ciğerimsin ama üzgünüm kuzucum ben seni yenicem guclubacismileguclubacismileçok hırslı gördüm kendimi vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım cuma günü görücez kim kazanacak yarışı
özleriz ama :umursamaz:
fırsat bulduğum her an buralardayım canım gelirim ben özlemezsinizzz a.s
sadece takıma girmeye çok hevesli kişiler olabilir maksatım onlara yer açmakkk a.s
hoşgeldin ablam mesajını gördüm burdan kopunca nasıl kilo alındığını bende daha iyi bilirsin ama sen kendini nasıl rahat hisedeceksen öyle yaparız .
kızlar cuma günü pc de kendime bi tablo yaptım,2 ekime kadar haftalara böldüm...tam 15 hafta,ve yanlarına kilomu ve o anki düşüncelerimi,neler yaptığımı yazıcam...cuma günü yazdıklarımı okuyorumda ne kadar mutsuzmuşum o gün,üstelik ağlama krizine girecek kadar da mutsuzdum,ama yok bida asla kendime bunu yapmıcam...ve sloganımda hazır,her haftaki kilomun yanına yazıcam
"2 EKİMDE İSTEDİĞİM GELİNLİĞİN İÇİNDE HARİKA Bİ GELİN OLUCAMMMMM"
elifim hoşgeldinopuyorumnanaktan...nerelerdesinyerimseniben
hoşbulduk kirazım opuyorumnanaktan
hastanedeydim dolgu yaptırdım ,beynim oyuldu :bbo:
bir tane daha var daha derin dedi onu da yarın yapalım dayanmıcan sen galiba
yarın sabah yine gitçem akannehir
hoşgeldınn tatlımm geçmiş olsun ayy çok korkarım dişten yaaaa amannnn
geçmiş olsun elifcimopuyorumnanaktandişten bende çok korkuyorum ama dediğin gibi korkunun ecele faydası yokkkhoşbulduk kirazım opuyorumnanaktan
hastanedeydim dolgu yaptırdım ,beynim oyuldu :bbo:
bir tane daha var daha derin dedi onu da yarın yapalım dayanmıcan sen galiba
yarın sabah yine gitçem akannehir
selamlar..yettim gayri,anacığım gittiama yeğenimin sünneti ertelenmiş bende gidecektim,hayırlısı bakalım hafta sonuna kadar halledilir umarım,neyse sizler nasılsınız bakalım,kirazım seni felaket motive gördüm tatlım aklinialirimsmile slogan süper sen bu kez bu işi başaracaksın gibi :lepi: bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bu kadar kalabalık ve kargaşada olmuyor ya,elimden geleni yapıyorum ama emin olun,hala 83üm en azından akannehir,kardeşim bugün staja gitmedi hala uyuyor zilli ben onu bi kaldırıp kahvaltı edelim saate bakmayın hiç akannehir gece okadar geç yatıyoruzki sabahlarıda kalkamıyorum,kahvaltıdan sonra uğrarım
kızlarrr naberler....
melekcim geçmişolsun canım ..ben hiç korkmam dişçiden kız negüzel gitmişken yaptırıverseydin hepsini...şimdi yarın yine aynı sıkıntı ....benimde hep dişlerim çürür vall dolgusuz diş kalmadı ağzımda resmen....bıktım valla ama korkudan değil yani durmadan çürüyor günde 2-3 defa fırçalarım bide....bünye herhalde...
bende doğumdan çok korkuyorum ne halt yicem bilmemmmmm::::::ama dediğin gibi korkunun ecele faydası yok....şimdiden rüyalarıma giriyorrr...çocuk korkumdan doğamıcak valla:))hehehehe..
kirazcım nasılsın gülüm düğün tarihiniz belirlenmiş galiba hayırlısı olsun inş......
yumukcum nazcım siz nasılsınız ??herkezi kocaman öptümmmmmmm
kızlarrr naberler....
melekcim geçmişolsun canım ..ben hiç korkmam dişçiden kız negüzel gitmişken yaptırıverseydin hepsini...şimdi yarın yine aynı sıkıntı ....benimde hep dişlerim çürür vall dolgusuz diş kalmadı ağzımda resmen....bıktım valla ama korkudan değil yani durmadan çürüyor günde 2-3 defa fırçalarım bide....bünye herhalde...
bende doğumdan çok korkuyorum ne halt yicem bilmemmmmm::::::ama dediğin gibi korkunun ecele faydası yok....şimdiden rüyalarıma giriyorrr...çocuk korkumdan doğamıcak valla:))hehehehe..
kirazcım nasılsın gülüm düğün tarihiniz belirlenmiş galiba hayırlısı olsun inş......
yumukcum nazcım siz nasılsınız ??herkezi kocaman öptümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?