Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar cuma günü pc de kendime bi tablo yaptım,2 ekime kadar haftalara böldüm...tam 15 hafta,ve yanlarına kilomu ve o anki düşüncelerimi,neler yaptığımı yazıcam...cuma günü yazdıklarımı okuyorumda ne kadar mutsuzmuşum o gün,üstelik ağlama krizine girecek kadar da mutsuzdum,ama yok bida asla kendime bunu yapmıcam...ve sloganımda hazır,her haftaki kilomun yanına yazıcam

"2 EKıMDE ıSTEDıĞıM GELıNLıĞıN ıÇıNDE HARıKA Bı GELıN OLUCAMMMMM"

EVET KİRAZIM MONTİ GERÇEKTEN BİR MUCİZE . MAYTABIM 2 AY HİÇ KAÇAMAK YAPMADAN 10 KİLO VERDİ . BİZDE KAÇAMAK YAPMAZSAK NEDEN VERMEYELİM 10 KİLO DEĞİLMİ AMA . BU HAFTA YARIŞTAYIZ ZATEN BEN SENİ YENİCEM AMA olumunekankayizsmile

bencede nazlıcım,ben zaten yanlışlarımı monti sayesinde gördüm...kilo alma nedenlerim kesinlikle bilinçsiz beslenme...inş.bizde vericez 10 kilocuk nedirkii

bu arada nazlıcım tamam kaptanımsın,canımsın ciğerimsin ama üzgünüm kuzucum ben seni yenicem guclubacismileguclubacismileçok hırslı gördüm kendimi vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım cuma günü görücez kim kazanacak yarışı

fırsat bulduğum her an buralardayım canım gelirim ben özlemezsinizzz a.s

sadece takıma girmeye çok hevesli kişiler olabilir maksatım onlara yer açmakkk a.s

hoşgeldin ablam mesajını gördüm burdan kopunca nasıl kilo alındığını bende daha iyi bilirsin ama sen kendini nasıl rahat hisedeceksen öyle yaparız .

hoşgeldin ablam mesajını gördüm burdan kopunca nasıl kilo alındığını bende daha iyi bilirsin ama sen kendini nasıl rahat hisedeceksen öyle yaparız .

nazım kopmuyorumm burdayım bennn a.s

sadece kendimi müthiş huzursuz hissediyorumm sizlere karşı sorumluuu :1no2:

bazen üş dört gün üst üste yazamıyorum diyet listesi veremiyorumm :1no2:
günahtır sırada bekleyenleree
ha dersinki talep yokkk ben burdayımmm
ama sizleri tetikleyecek sizlerle hergün beraber olabilecek arkadaşlara ihtiyacınız varrr a.s

tüm kaygım sıkıntım bundandırrr a.s

Plan program süper canım. Ve slogan da. Başarmaman için hiçbir neden yok. Önünde yeterli süren de var. Çok çıtır bir gelin olacaksın inşallahh. bayanssulusmile

merhaba arkadaşlar...bu aralar çok fazla açamıyorum interneti çok yoğunum.beni 10-15 gün idare ederseniz sevinirim.bu aralar ev arıyoruz eşya bakıyoruz,bir yandan ablamın evini taşyoruz,bir taraftan kardeşimin düğünü var onunla uğraşıyoruz.fırsat buldukça yazmaya çalışırım menü vermeye çalışırım.herkese selamlar.bu arada yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.

elifim hoşgeldinopuyorumnanaktan...nerelerdesinyerimseniben

hoşbulduk kirazım opuyorumnanaktan

hastanedeydim dolgu yaptırdım ,beynim oyuldu :bbo:

bir tane daha var daha derin dedi onu da yarın yapalım dayanmıcan sen galiba

yarın sabah yine gitçem akannehir

hoşgeldınn tatlımm geçmiş olsun ayy çok korkarım dişten yaaaa amannnn

selamlar..yettim gayri,anacığım gitti ama yeğenimin sünneti ertelenmiş bende gidecektim,hayırlısı bakalım hafta sonuna kadar halledilir umarım,neyse sizler nasılsınız bakalım,kirazım seni felaket motive gördüm tatlım aklinialirimsmile slogan süper sen bu kez bu işi başaracaksın gibi :lepi: bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bu kadar kalabalık ve kargaşada olmuyor ya,elimden geleni yapıyorum ama emin olun,hala 83üm en azından akannehir,kardeşim bugün staja gitmedi hala uyuyor zilli ben onu bi kaldırıp kahvaltı edelim saate bakmayın hiç akannehir gece okadar geç yatıyoruzki sabahlarıda kalkamıyorum,kahvaltıdan sonra uğrarım

geçmiş olsun elifcimopuyorumnanaktandişten bende çok korkuyorum ama dediğin gibi korkunun ecele faydası yokkk

hoşgeldin canımcımmŞenizŞenizhiç olmadığım kadar azimliyim yumukum,bu defa sonuna kadar götürücem inş.:lepi::lepi:
bu arada imrendim valla sana bu saatte kahvaltı,geceleri muhabbetlerzemuszemuszemuszemus...ama diyetide boşlama,kilo veremesende almamaya çalış canımyerimseniben

kızlarrr naberler....
melekcim geçmişolsun canım ..ben hiç korkmam dişçiden kız negüzel gitmişken yaptırıverseydin hepsini...şimdi yarın yine aynı sıkıntı ....benimde hep dişlerim çürür vall dolgusuz diş kalmadı ağzımda resmen....bıktım valla ama korkudan değil yani durmadan çürüyor günde 2-3 defa fırçalarım bide....bünye herhalde...
bende doğumdan çok korkuyorum ne halt yicem bilmemmmmm::::::ama dediğin gibi korkunun ecele faydası yok....şimdiden rüyalarıma giriyorrr...çocuk korkumdan doğamıcak valla:))hehehehe..
kirazcım nasılsın gülüm düğün tarihiniz belirlenmiş galiba hayırlısı olsun inş......
yumukcum nazcım siz nasılsınız ??herkezi kocaman öptümmmmmmm

sağol nilüşüm benimde öyle çok fazla korkum yoktur dişçiden

sadece çok canım acıdığı için yarına bırakalım ötekini dedi

diş çekilmeden kalır ama bebek doğmadan kalmaz kaydirigubbakcemile3 asıl senin korkunun faydası yok :roflol: içinde kalcak hali yok ya :roflol:

sezeryan mı olcak ,normal mi?

nilüşümmm hoşgeldin...çok ösledim ben seni ŞenizŞenizŞenizŞeniz
kivimiz nasıl,büyüyomu...ne zaman geliyo aramızasen nasılsın tatlışımm

nilüm benimde kısmetse 2 ekimde olucak canımcım düğünüm,kendi aramızda ufak bi nişan yaptık...resimleride ekledim canım..şimdi beni gelinliğin içine girememe korkusu sarmıştı ama korkunun ecele faydaası yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zayıflayım giricem istediğim gelinliğin içine...bayanssulusmilebayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…