Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

off allahım offf:roflol::roflol:
bişekilde doğacak sağlıkla doğsun tabi yavruşum ama çok korkuyorum çok moralim bozuluyor stres oluyorum şimdidendelikafadulden
az kaldı canım ağustos sonu kısmetse..sezeryan olacak.

canım negüzel allah tamamına erdirsin çok sevindim.çok mutlu olun inşallahhh canım...sonrada 1tane bebiş yap hemen..çok güzel birşey gerçekten allah isteyen herkeze nasibetsin...
hareket ettikçe heycanlanıor insan..hele buhaftalarda iyice hissediyoruz sanki elimize geliyor karnım yamuluyor falan.kaydirigubbakcemile3
işte bi nasıl doğacak bilmem valla))hehehehe
korkunun ecele faydası yokkkdelikafaduldencanım gelinlik zayıf gösteriyor biraz verirsin zaten düğün telaşı koşuşturması derken bide yediklerine dikkat edersen baya gider...ben 77 kg oldum..geçen kuzenim evlendi abiye kıyafet giydim baya zayıf gösteriyor yani düşün)hahahaha

inş.canım rabbim o günleride görmeyi nasip eder...ama benimde anormal doğuramama korkum var nilüşüm.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile..hiç kendimi hamile düşünemiyorum...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada nilüm benim şu anki kilom senin hamile halin yaaakannehir...ben kesinlikle 60 inip öyle hamile kalmalıyım yoksa 90-100 olurum valladelikafaduldendelikafadulden

selam kızlar ben dün akşam spor yaptım. sonra yemek pişirdim ama yemedim kavun yedim. kavunda kalori çokmudur.

Birde; bugün sabah çavdar ekmeğine beyaz peynirle tost yaptım dilim olarak tabii..
ara öğünde kayısı yedim
öğlen taze fasulye ama pişirirken yağ koymayı unutmuşum tam diyet yemeği oldu.
birazdan bir kahve içeceğim ara olarak.
akşam daa salata yicem 1 dilim ekmekle

Selam kızlarrrrr bugün bu mağazada son günüm olabilirrrr

belli de olmaz gerçi dee bakalım bir yanım seviniyor kurtuluyorum diye

bir yanımda burda rahatım bide sizi çook sevdim nasıl ayrılcam evimde net yook

eğer yarın giremezsem bilin kii ayrılmışım dükkandan haberınız olsunnn kocaman öpüyorummm

yediklerime dikkat etmeyi sizlerden öğrendim hiç bir zaman bozmucam olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

hayırdır canım . başka bir işe başlayabilirim demiştin . işemi başlayacaksın .

yok cnm işe başlamıcam ama burayı bir süreliğine kapatcam yada ablam bakcakk çok bunaldım onlarda anladılar artık ara vercem çok sıkıldım pazarlarım bile yok kendi işim ama inanırmısın hiç bi sosyal hayatım yokk mümkün oldukça girmeye çalışıcam son durumu bildircem kaptanımmm :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

aslında 2 kişi dönüşümlü baksanız sende bu kadar bunalmazdın canım. tek başına bir dükkana bakmak gerçekten çok zor seni çok iyi anlayabiliyorum

şekercim nereye tatlım,tamda kilo vermeye başlamışken...bende nazlıma katılıyorum dönüşümlü baksanız senin içinde daha kolay olur...burdan sakın ha kopma derim..yoksa benim gibi + kiloyla dönersinakannehirakannehir

bendede doğuramama korkusu var..kan aldırırken bile midem bulanıyor öğürme tutuyor iyice kabus oldu bu iş.allah yardım etsin diye dua ediyorum.
evt canım kilo verip hamile kal..ben çok fena kilo aldım....çok bişeyde yemiyorum ama gidiyor yani....kilo almayada müsayitoluncamı nedir anlamadım valla....hele şu sıralar kendimi varil hissediyorum...bebeğim hareket edince çok mutluyum tabio ayrı ama dışarı bile çıkmak istemiyorum sanki erkek gibi oldum.eşimle aynı kilolara geldim resmen....hareket edemiyorum zaten sağımdan soluma dönemiyorum ...allahım doğurayımda hayırlısıyla sonra rejım yapacağım 6 ayda vermem lazım valla ...:))

canımcım minik kivimizi sağlıklı bi şekilde kucağına alda,kilo nasıl olsa verirsin,yeterki sağlığınıza bişi olmasına.s...hem kız biz bu gidişle hep burdayız,doğumdan sonra hemen alırız senidekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,zaten doğumla bi kısmı gider kilocukların,kalanınıda sağlıklı bi şekilde verirsin nilücümopuyorumnanaktan

kızlar birazdan toplantıya gidicem...maaş zamlarını konuşucaz..2009-2010 2 senelik zamlarımız duruyo
bu sefer duygusal davranmıcam valla,hem ev geçindiricez artık dimi..
,zaten 3 kişiyiz ofiste,önce kendi aramızda kararlaştırdık,bakalım kabul ettirebilicezmi,valla etmesede kendi bilir patroncuğun,zor bulur bizim gibisini:umursamaz::umursamaz:

kirazcım hakkınızı arayın canım..pasif davranınca olmuyor iş hayatında...okadar emek veriyorsun neticede canım bol şanslar.

kiraz beni facede eklesene bulamıyorum seni

canımcım ben faceden çıktım...uzun zamandır yokum dondurdum...sıkıldım artık yaaayerimseniben
iyi akşamlar kıslar nasılsınız ......?

biz iyiyiz aebenim...sen nasılsın...toparlanabildinmi...özledik seni çok,ŞenizŞeniztakım sanki sen olmayınca öksüz gibi:gitme::gitme:

iyi geceler fıstıklar...yatmadan hemen yazayım menümü

sabah aç karnına 2 ad erik

kahvaltı
2 dilim denge lıght
lor peyniri
yeşil biber,salatalık

öğle
1 kase leblebi
200 ml lıght süt (mecburen bugünde böle oldu,evde hazırlamıştım bişiler ama sabah unutmuşum):kedi:

ara
1 kese kiraz

akşam
1 tabak tavuklu patlıcan yemeği
domates,salatalık,yeşil biber
1 kase yoğurt

3 litre su,1 bardak yeşil çay
40 dakika yürüyüş 550 mekik..akşama kadar da yaklaşık 1000 defa kolları göğüste birleştirme hareketi:sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:

inşallah yaptırırsınız

ben dünkü menümü yazmıştım. akşam salata yicem dedim ama eve gitmedik akşam gittiğim yerde
çorba,
2 kaşık makarna yedim
ekmek yemedim
sonrada 3 tane çok ufak ve çok ekşi erik yedim sempatiksalakcinni

bundan sonra menümü toplu yazıcam böyle ben bile ne yediğimi takip edemiyorum

bu akşamda spor yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…