- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
sağol nilüşüm benimde öyle çok fazla korkum yoktur dişçiden
sadece çok canım acıdığı için yarına bırakalım ötekini dedi
diş çekilmeden kalır ama bebek doğmadan kalmaz kaydirigubbakcemile3 asıl senin korkunun faydası yok :roflol: içinde kalcak hali yok ya :roflol:
sezeryan mı olcak ,normal mi?
nilüşümmm hoşgeldin...çok ösledim ben seni ŞenizŞenizŞenizŞeniz
kivimiz nasıl,büyüyomu...ne zaman geliyo aramızasen nasılsın tatlışımm
nilüm benimde kısmetse 2 ekimde olucak canımcım düğünüm,kendi aramızda ufak bi nişan yaptık...resimleride ekledim canım..şimdi beni gelinliğin içine girememe korkusu sarmıştı ama korkunun ecele faydaası yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zayıflayım giricem istediğim gelinliğin içine...bayanssulusmilebayanssulusmile
canım negüzel allah tamamına erdirsin çok sevindim.çok mutlu olun inşallahhh canım...sonrada 1tane bebiş yap hemen..çok güzel birşey gerçekten allah isteyen herkeze nasibetsin...
hareket ettikçe heycanlanıor insan..hele buhaftalarda iyice hissediyoruz sanki elimize geliyor karnım yamuluyor falan.kaydirigubbakcemile3
işte bi nasıl doğacak bilmem valla))hehehehe
korkunun ecele faydası yokkkdelikafaduldencanım gelinlik zayıf gösteriyor biraz verirsin zaten düğün telaşı koşuşturması derken bide yediklerine dikkat edersen baya gider...ben 77 kg oldum..geçen kuzenim evlendi abiye kıyafet giydim baya zayıf gösteriyor yani düşün)hahahaha
Selam kızlarrrrr bugün bu mağazada son günüm olabilirrrr
belli de olmaz gerçi dee bakalım bir yanım seviniyor kurtuluyorum diye
bir yanımda burda rahatım bide sizi çook sevdim nasıl ayrılcam evimde net yook
eğer yarın giremezsem bilin kii ayrılmışım dükkandan haberınız olsunnn kocaman öpüyorummm
yediklerime dikkat etmeyi sizlerden öğrendim hiç bir zaman bozmucam olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
günaydın hayalciğim biz iyiyiz sen nasılsın canım .
hayırdır canım . başka bir işe başlayabilirim demiştin . işemi başlayacaksın .
yok cnm işe başlamıcam ama burayı bir süreliğine kapatcam yada ablam bakcakk çok bunaldım onlarda anladılar artık ara vercem çok sıkıldım pazarlarım bile yok kendi işim ama inanırmısın hiç bi sosyal hayatım yokk mümkün oldukça girmeye çalışıcam son durumu bildircem kaptanımmm :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:
hayırdır canım . başka bir işe başlayabilirim demiştin . işemi başlayacaksın .
inş.canım rabbim o günleride görmeyi nasip eder...ama benimde anormal doğuramama korkum var nilüşüm.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile..hiç kendimi hamile düşünemiyorum...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada nilüm benim şu anki kilom senin hamile halin yaaakannehir...ben kesinlikle 60 inip öyle hamile kalmalıyım yoksa 90-100 olurum valladelikafaduldendelikafadulden
bendede doğuramama korkusu var..kan aldırırken bile midem bulanıyor öğürme tutuyor iyice kabus oldu bu iş.allah yardım etsin diye dua ediyorum.
evt canım kilo verip hamile kal..ben çok fena kilo aldım....çok bişeyde yemiyorum ama gidiyor yani....kilo almayada müsayitoluncamı nedir anlamadım valla....hele şu sıralar kendimi varil hissediyorum...bebeğim hareket edince çok mutluyum tabio ayrı ama dışarı bile çıkmak istemiyorum sanki erkek gibi oldum.eşimle aynı kilolara geldim resmen....hareket edemiyorum zaten sağımdan soluma dönemiyorum ...allahım doğurayımda hayırlısıyla sonra rejım yapacağım 6 ayda vermem lazım valla ...:))
kiraz beni facede eklesene bulamıyorum seni
iyi akşamlar kıslar nasılsınız ......?
kızlar birazdan toplantıya gidicem...maaş zamlarını konuşucaz..2009-2010 2 senelik zamlarımız duruyo
bu sefer duygusal davranmıcam valla,hem ev geçindiricez artık dimi..
,zaten 3 kişiyiz ofiste,önce kendi aramızda kararlaştırdık,bakalım kabul ettirebilicezmi,valla etmesede kendi bilir patroncuğun,zor bulur bizim gibisini:umursamaz::umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?