Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maalesef konuşamadık khenacım...başka bi güne kaldı

bu arada menülerini toplu yazsan daha güzel olur bizde takip etmiş oluruz,doğruların yanlışların daha net görünüra.sa.s
akşamki çorba ve makarna biraz cıss olmuş,ikiside karbonhidrat grubulmaz:
sporada başla canım onsuz olmuyo maalesef:1no2:

günaydın arkadaşlar.bugün yine ev bakmaya çıkıcaz.çıkmadan şöyle bir selam vereyim sie dedim.umarım herkesler iyidir ve takır takır kilolar veriliyordur.bu cuma artık birinciliği alalım değil mi.özellikle de ben şu kalan 1kilo 400 grmı verrirsem iyi olur.gram gram verirsem bir yılı bulacak herhalde.

herkese selamlar...

günaydınlar 6. takımın çıtırları

dün yediklerim

sabah

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak kıymalı bamya yemeği
2 yemek kaşığı tavuk sote
1 kase yoğurt
salata

kolay gesin canım . inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz .

iyiyim nazcım sn nasılsın....
evde pinekliyorum biürlü alışamadım evde oturmaya çok sıkıcı vakit hiç geçmiyor...ev işide yapıyorum ama evde oturmak bunalım bana valla..nasıl alışcam bilmem:hulya:

sağol canım bende iyiyim çalışmaya alışanlar için evde oturmak gerçekten çok sıkıcı . ben evlendiğimde sadece 1 hafta evde durabildim fazla iznim olduğu halde 1 haftada işe başlamıştım .

:lepi::lepi:menün çok güzel nazlıcım...

Selamun aleyküm şakkıdı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günAYDIN ÇITIRIKLARa.s.
günaydın minik kivinin annesi

nilüm ya benimde bu aralar acayip ev hanımı olma istediğim varevlilik moduna girdim ya çalışmak nasıl zor geliyo anlatamam...tabi bunda işteki stresin etkiside var..ama eminim 3-4 gün dursam da yapamam evdea.s

İNŞALLAH EN KISA SÜREDE KONUŞURSUNUZ İŞ YERİNDE MOTİVASYON ÇOK ÖNEMLİ..

hımm bende az yedim die seviniyordum.
bu arada bundan sonra yemediklerimide yazıcam kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor. :))
mesela sabah kahvaltıda herkes poğaça yerken ben yemedim aferim bana hihoyyyt
yaşasın sağlıklı beslenmek :lepi:

hayırlı günler fıstıklar ....
iyiyim kirazım toparladım biraz... hayat devam ediyor .
çok güzel gidiyorsun sende nazlıda bu hafta sizden birayselde derece bekliyorum ...

elifim sen nasılsın yoluna koydunmu diyeti.??

khenacım menülerin yavan canım salata ve yogurt ekle ..

elifim sen nasılsın yoluna koydunmu diyeti.??

khenacım menülerin yavan canım salata ve yogurt ekle ..

abur cubur yok hayatımda artık ablam , tam 4*4lük olmuyor ama düzenli beslenmeye çalışıyorum

sabah kahvaltılarını evde yapmaya çalışıyorum artık

sen nasıl oldun ablam? tekrardan başın sağolsun

hayırlı günler fıstıklar ....
iyiyim kirazım toparladım biraz... hayat devam ediyor .
çok güzel gidiyorsun sende nazlıda bu hafta sizden birayselde derece bekliyorum ...

hoşgeldin ablam . kendini toparlamana sevindim . herşey biz insanlar için .inşallah bu hafta takım olarak yine eski günlerdeki gibi dereceye gireriz ablam . ben kirazı yenicem yarışmanın galibi ben olucam inşallah

tatil moduna girdim ya hiç çalışasım gelmiyor nedense . canımda çok sıkılıyor .

hoşgeldin ablam . kendini toparlamana sevindim . herşey biz insanlar için .inşallah bu hafta takım olarak yine eski günlerdeki gibi dereceye gireriz ablam . ben kirazı yenicem yarışmanın galibi ben olucam inşallah

:roflol::roflol:nazlıcım sna 2.lik te çok yakışacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…