BEN HEP BURALARDAYIM NEVRAM MERAK ETME HEP SOPAMLA HEMDE ...kaydirigubbakcemile3:1hug:ayy canım hadi inşallah mezun ol da başarını kutlayalım bizde....olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
süper yaaa... yok canım ne velihatlığı yapacak çok iş var aeben gözümde büyüyor kilolar ama yapacağım...kaydirigubbakcemile5
yaaa sen benim gibi kaybolma ama emi? buralarda ol bir sözün yetiyor ayrıca montiyi kime sorcaz dimi? opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kehenacım etle pilav yada ekmek cinsinden uzak dur .....öylen birde salata yok menunde keşke yesaydıin dengelerdi en azından ....salata ve yogurdu menülerine ekle güzelim ...günaydın kızlar :smiley-cool:
Bugün işyerinde bazı arkadaşlar izinli bazıları hasta olan yine bana olacak burada, off parayı bulsamda çalışmasam artık :roflol:
Neyse dünkü menüm:
Sabah:
Domates
zeytin
çay
çavdar ekmeğine tost
ara:
Kuru üzüm
öğlen:
Tavuk ızgara-
çok az bulgur pilavı
ayran
akşam: Ton balıklı salata
yoğurt
spor yapmadım
sadece sabah işe gitmeden az vaktim vardı mekik çektim o kadara.s.
ohaoldumsmileohaoldumsmileBEN HEP BURALARDAYIM NEVRAM MERAK ETME HEP SOPAMLA HEMDE ...kaydirigubbakcemile3:1hug:
hayırdır canım ne oldu?napıyosunuz kızlar_ eskiler geri dönmüş maşallah
sinirim tepemde ,sinirden titriyorum
insanlar ne kadar dolandırıcı ,sahtekar ,ikiyüzlü olmuşlar ya
deli olcam ,insan bu kadar mı rahat yalan söyleyebilir yüzüme baka baka
hayırdır canım ne oldu?
elifim canım takma yaaa.. olumunekankayizsmileboşver nevroşum ya cebime çaktırmadan 3 kuruş parayı nasıl koyarım diye düşünen sahtekar insanlar işte
benim aptallığım da herkese fazla güvenmek
Gözdem güzel gözlü güzel gönüllü arkadaşım nasılsın ? neler yapıyosun? özledim hepinizi ...olumunekankayizsmileAaaa nevroşum gelmiş hoşgeldinnn canım, össsgem sende hoşgeldinnn Şeniz
gözdemciğim canım benim, çok üzüldüm anlattıklarına.. İstediği kadar beklesin kapılarda sabaha kadar ama bir ufak laf nasıl kırmış işte seni. Ben annesinin densizliğine de bunu sana nakletmesine de kızdım..Gönlüm çok kırık nevroşum... Kısaca özet geçeyim size, madem herşeyimizi paylaşıyoruz bunu da anlatmalıyım size... Cumartesi günü-ben herşeyin sıradan gittiğini düşünürken, yasin annesiyle konuşmuş, temmuzun ortasında buraya gelmek istiyorlarmış, benimle tanışmakta istiyorlarmış tabi... Yasinde benim tanışmaktan çekindiğimi, verdiğim kiloların bir kısmını geri aldığımı söylemiş, annesi de kim gibi ki oğlum demiş-o da tanıdık birini söylemiş... aaa ozaman kalsın demiş... düşünebiliyormusunuz... annesinin bir başka arkadaşının kızı varmış, onunla tanıştırmak istiyormuş... tanışmak istiyormusun dedim-kararsızım dedi...bunların hepsini bana yasin anlattı... anneme beddua etmeyeceksin ama dedi... afalladım bir 15 saniye falan konuşamadım... allahım bütün kötülükleri üzerinize yağdırsın diyebildim ve kapattım telefonu... yarım saat sonra ağlayarak aradı beni... öyle söylemek istememiş, annesi etkilemiş aslında onu...hiçbirşey söylemedim. kapattım gene telefonu... duşa girdim evde hemen soğuk suyun altına soktum kafamı, duyduklarımı anlamaya çalışıyordum, odama döndüğümde 37 cevapsız arama vardı... dolabıma attım telefonumu, mp3 playerımı taktım kulağıma sahile indim ağladım biraz orada sonra toparlandım, eve döndüm, yasin bizim sitenin girişinde duvarda oturmuş bekliyordu, anneme sormuş beni, annemde olan bitenden habersiz çıktı demiş tabi, telefonumu dolabıma bırakmıştım... Koşa koşa eve girdim, sabaha kadar beklemiş sitenin duvarında, ablam sabah 4 te camdan baktım oradaydı dedi... 3 gün geçti üzerinden... annesi böyle söyledi diye bana olan sevgisi azalmış, benim karşıma neden ''erkek'' çıkmıyor yaaa... O hırsla dün gidip haftanın 5 günü sürekli gideceğim yüzme kursuna yazıldım, kan verdim, idrar verdim havuz için... İbreti alem için 60 kg a düşmezsemmm...3 günde 3 kg vermişim, sadece süt meyve suyuları salata falan yiyebiliyorum midem almıyor daha fazlasını... Velhasıl düğün falan da kaldı... herşey kaldı... allahıma sığınıyorum, cevşeül kebir duası var, mazlumların rabbime yalvarmasıymış, açıp internetten onu dinliyorum, allahıma dua ediyorum, dün ve bugün raporluyum şirketten yarın işe ve havuza yüzmeye başlıyorum
nozzom teşekkür ederim.opuyorumnanaktan.inş.bu haftada güzel haberler vericem,bu yolda emin adımlarla ilerliyorumyerimseniben
sana gelince canımcım şu anda özel durumun var,bunu biliyoruz zaten,tabiki gönül istiyoki daha sık burda bizimle ol,ama ne yapalım bunada şükür demi...hem takımın en istikrarlı kilo veren fıstığını hiç biyere göndermeye niyetim yok benim..eminim arkadaşlarımda öle düşünüyodur,mezun olmadan gitmek yok nazzocumyerimsenibenyerimseniben
nozocum mezun olmadan bir yere gitmek yok ....
Gönlüm çok kırık nevroşum... Kısaca özet geçeyim size, madem herşeyimizi paylaşıyoruz bunu da anlatmalıyım size... Cumartesi günü-ben herşeyin sıradan gittiğini düşünürken, yasin annesiyle konuşmuş, temmuzun ortasında buraya gelmek istiyorlarmış, benimle tanışmakta istiyorlarmış tabi... Yasinde benim tanışmaktan çekindiğimi, verdiğim kiloların bir kısmını geri aldığımı söylemiş, annesi de kim gibi ki oğlum demiş-o da tanıdık birini söylemiş... aaa ozaman kalsın demiş... düşünebiliyormusunuz... annesinin bir başka arkadaşının kızı varmış, onunla tanıştırmak istiyormuş... tanışmak istiyormusun dedim-kararsızım dedi...bunların hepsini bana yasin anlattı... anneme beddua etmeyeceksin ama dedi... afalladım bir 15 saniye falan konuşamadım... allahım bütün kötülükleri üzerinize yağdırsın diyebildim ve kapattım telefonu... yarım saat sonra ağlayarak aradı beni... öyle söylemek istememiş, annesi etkilemiş aslında onu...hiçbirşey söylemedim. kapattım gene telefonu... duşa girdim evde hemen soğuk suyun altına soktum kafamı, duyduklarımı anlamaya çalışıyordum, odama döndüğümde 37 cevapsız arama vardı... dolabıma attım telefonumu, mp3 playerımı taktım kulağıma sahile indim ağladım biraz orada sonra toparlandım, eve döndüm, yasin bizim sitenin girişinde duvarda oturmuş bekliyordu, anneme sormuş beni, annemde olan bitenden habersiz çıktı demiş tabi, telefonumu dolabıma bırakmıştım... Koşa koşa eve girdim, sabaha kadar beklemiş sitenin duvarında, ablam sabah 4 te camdan baktım oradaydı dedi... 3 gün geçti üzerinden... annesi böyle söyledi diye bana olan sevgisi azalmış, benim karşıma neden ''erkek'' çıkmıyor yaaa... O hırsla dün gidip haftanın 5 günü sürekli gideceğim yüzme kursuna yazıldım, kan verdim, idrar verdim havuz için... İbreti alem için 60 kg a düşmezsemmm...3 günde 3 kg vermişim, sadece süt meyve suyuları salata falan yiyebiliyorum midem almıyor daha fazlasını... Velhasıl düğün falan da kaldı... herşey kaldı... allahıma sığınıyorum, cevşeül kebir duası var, mazlumların rabbime yalvarmasıymış, açıp internetten onu dinliyorum, allahıma dua ediyorum, dün ve bugün raporluyum şirketten yarın işe ve havuza yüzmeye başlıyorum
ben olsam aramalarına birsüre karşılık vermezdim.bir insan seni sen olduğun için sevmeli Gözdemciğim .
Zayıfladın süpersin diyelim seni beğendi öldüm bittim aşkından dedi ya dünyanın binbir türlü hali var, kilo aldığında ana oğul seni yine mi üzecekler?
Baştan böyle olsun sonra olsa daha kötü. İnan bana.. Sakın kendini güçsüz hissetme. Sorun senin kilon değil onların beyin yapıları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?