Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

BEN HEP BURALARDAYIM NEVRAM MERAK ETME HEP SOPAMLA HEMDE ...kaydirigubbakcemile3:1hug:

kehenacım etle pilav yada ekmek cinsinden uzak dur .....öylen birde salata yok menunde keşke yesaydıin dengelerdi en azından ....salata ve yogurdu menülerine ekle güzelim ...

BEN HEP BURALARDAYIM NEVRAM MERAK ETME HEP SOPAMLA HEMDE ...kaydirigubbakcemile3:1hug:
ohaoldumsmileohaoldumsmile

takımdaki tanışmamış olduğum arkadaşlara da selam etmiştim ama tekrar etmiş olayım, azminiz bol olsun :lepi:

napıyosunuz kızlar_ eskiler geri dönmüş maşallah

sinirim tepemde ,sinirden titriyorum

insanlar ne kadar dolandırıcı ,sahtekar ,ikiyüzlü olmuşlar ya

deli olcam ,insan bu kadar mı rahat yalan söyleyebilir yüzüme baka baka

hayırdır canım ne oldu?

Aaaa nevroşum gelmiş hoşgeldinnn canım, össsgem sende hoşgeldinnn Şeniz

Elifim boşver takma, alem yalancı olmuş, en yakınındakine güvenemiyorsun, tanıyamıyorsun, tanıdığımı iddia ettiğim insanlar birer birer düşüyorlar gözümden, ahireti düşünen yok, intikamlarımın hepsini ardımda bırakacağım birgün...Rabbimin terazisi o kadar hassaski; rabbime havale ediyorum :Saruboceq:

boşver nevroşum ya cebime çaktırmadan 3 kuruş parayı nasıl koyarım diye düşünen sahtekar insanlar işte

benim aptallığım da herkese fazla güvenmek
elifim canım takma yaaa.. olumunekankayizsmile
millet düzen adamı olmuş.. insanlar kirlenmiş... heryerde varlar..görüp sinirleniyoruz Allah şaşırtmasın...

Aaaa nevroşum gelmiş hoşgeldinnn canım, össsgem sende hoşgeldinnn Şeniz
Gözdem güzel gözlü güzel gönüllü arkadaşım nasılsın ? neler yapıyosun? özledim hepinizi ...olumunekankayizsmile

canlarım takmıyım ama beni zor durumda bırakıyolar

neyse boşverin sakinleşmem lazım

siz neler yapıyosunuz?

iyi olmaya çalışıyoz işte ben yeni düzenimi-daha doğrusu eski düzenimi- yakındır oturtmaya çalışıyorum.

Gönlüm çok kırık nevroşum... Kısaca özet geçeyim size, madem herşeyimizi paylaşıyoruz bunu da anlatmalıyım size... Cumartesi günü-ben herşeyin sıradan gittiğini düşünürken, yasin annesiyle konuşmuş, temmuzun ortasında buraya gelmek istiyorlarmış, benimle tanışmakta istiyorlarmış tabi... Yasinde benim tanışmaktan çekindiğimi, verdiğim kiloların bir kısmını geri aldığımı söylemiş, annesi de kim gibi ki oğlum demiş-o da tanıdık birini söylemiş... aaa ozaman kalsın demiş... düşünebiliyormusunuz... annesinin bir başka arkadaşının kızı varmış, onunla tanıştırmak istiyormuş... tanışmak istiyormusun dedim-kararsızım dedi...bunların hepsini bana yasin anlattı... anneme beddua etmeyeceksin ama dedi... afalladım bir 15 saniye falan konuşamadım... allahım bütün kötülükleri üzerinize yağdırsın diyebildim ve kapattım telefonu... yarım saat sonra ağlayarak aradı beni... öyle söylemek istememiş, annesi etkilemiş aslında onu...hiçbirşey söylemedim. kapattım gene telefonu... duşa girdim evde hemen soğuk suyun altına soktum kafamı, duyduklarımı anlamaya çalışıyordum, odama döndüğümde 37 cevapsız arama vardı... dolabıma attım telefonumu, mp3 playerımı taktım kulağıma sahile indim ağladım biraz orada sonra toparlandım, eve döndüm, yasin bizim sitenin girişinde duvarda oturmuş bekliyordu, anneme sormuş beni, annemde olan bitenden habersiz çıktı demiş tabi, telefonumu dolabıma bırakmıştım... Koşa koşa eve girdim, sabaha kadar beklemiş sitenin duvarında, ablam sabah 4 te camdan baktım oradaydı dedi... 3 gün geçti üzerinden... annesi böyle söyledi diye bana olan sevgisi azalmış, benim karşıma neden ''erkek'' çıkmıyor yaaa... O hırsla dün gidip haftanın 5 günü sürekli gideceğim yüzme kursuna yazıldım, kan verdim, idrar verdim havuz için... İbreti alem için 60 kg a düşmezsemmm...3 günde 3 kg vermişim, sadece süt meyve suyuları salata falan yiyebiliyorum midem almıyor daha fazlasını... Velhasıl düğün falan da kaldı... herşey kaldı... allahıma sığınıyorum, cevşeül kebir duası var, mazlumların rabbime yalvarmasıymış, açıp internetten onu dinliyorum, allahıma dua ediyorum, dün ve bugün raporluyum şirketten yarın işe ve havuza yüzmeye başlıyorum

gözdemciğim canım benim, çok üzüldüm anlattıklarına.. İstediği kadar beklesin kapılarda sabaha kadar ama bir ufak laf nasıl kırmış işte seni. Ben annesinin densizliğine de bunu sana nakletmesine de kızdım..lmaz:
İnsanlar ne kadar şekilci olmuş kızıyorum bazen. Sen kilonu onlar için değil kendin için ver canım . Yüzmeye yazılmana sevindim ama hem hareket olur hemde stres atarsın.
Sen azimli kızsın kilo vereceğine hiç şüphem yok ama önemli olan kafanı insanların bozmasına müsade etme. olumunekankayizsmile

nozocum mezun olmadan bir yere gitmek yok ....

Teşekkürler kızlar anlayaşınız için. Valla ben de sizlerle daha fazla vakit geçirmek , daha çok paylaşımda bulunmak istiyorum ama maalesef işte müsaitlik durumu bulamadığımdan olmuyor. İlk fırsatta geliyorum. Ben şimdi yemeğe çıkıyorum. Gelince dünkü menümü yazarım en azından. Şeniz

Hepiniz iyisiniz inşallah kızlar. Öpüyorum hepinizi. Şeniz

Simeranya sıkıntını okudum canım. Üzüldüm ama zamanla herşey yoluna girer , yanlış anlaşılma veya yanlış ifade olmuştur tahminim. Allah hakkında hayırlısını versin. a.s.

hadi annesi yapmış densizlik ,yasin niye gelip sana bu şekilde aktarıyor lmaz:

bir de tanışmak istiyor musun deyince kararsızım ne demek :umursamaz:

annesi dedi diye seni sevecek ya da sevmeyecekse böyle olması daha iyi o zaman simoşum

evlenseydinizi durum gösteriyor ki en ufak bir tartışmanız annesine iletilecek ,annesinin sözleri de sana iletilecekti

sen Allah'tan her zaman hayırlısını diledin ,hayırlısı böyleymiş demek ki

dibe vurma sakın yine sen güçlüsün olumunekankayizsmile

Ve sen yine denendiğinde, ve yine kalbin daraldığında, ve yine bütün kapılar kapandığında, ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde, uzun uzun düşün ve hatırla yaradanını...Rabbim kuluna kafi değil mi???

Rabbimden gelene amenna demekten başka çarem yok, 3 gündür durmadan arıyor beni, ne yapmalıyım ben, yol gösterin bana mafoldumben

ben olsam aramalarına birsüre karşılık vermezdim.bir insan seni sen olduğun için sevmeli Gözdemciğim .
Zayıfladın süpersin diyelim seni beğendi öldüm bittim aşkından dedi ya dünyanın binbir türlü hali var, kilo aldığında ana oğul seni yine mi üzecekler?
Baştan böyle olsun sonra olsa daha kötü. ınan bana.. Sakın kendini güçsüz hissetme. Sorun senin kilon değil onların beyin yapıları..

05.07.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 kase mercimek çorbası
1 kase light ton balıklı salata

Ara : 16:00

1 havuç

Akşam : 19:00

1 küçük biber dolması
75 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt

Gece : 22:00

1 şeftali

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1150

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 70 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Vermiyorum zaten, açmıyorum telefonlarını, bugün gene aradı 4 kez... Ben kendimi güçsüz hissetmiyorum nevroşumda ben çirkin bir hatun değilim, bu kilomda bile etrafımda benimle olmak isteyen insanlar var, ama ben onu seçmiştim. Ne yaparda aramız düzelir, düzelirmi, düzelmezmi, ne olur, ne biter bilemiyorum, ama biterse rabbimin bunu onların yanına koymayacağını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…