- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Vermiyorum zaten, açmıyorum telefonlarını, bugün gene aradı 4 kez... Ben kendimi güçsüz hissetmiyorum nevroşumda ben çirkin bir hatun değilim, bu kilomda bile etrafımda benimle olmak isteyen insanlar var, ama ben onu seçmiştim. Ne yaparda aramız düzelir, düzelirmi, düzelmezmi, ne olur, ne biter bilemiyorum, ama biterse rabbimin bunu onların yanına koymayacağını biliyorum
Gözdemim ne diyecemi şaşırdım valla...okurken kaşlarım çatıldı,sinirlerim bozuldu
ben insanları anlamıyorum ya tanımadığın,hiç görmediğin bi insan hakkında nasıl peşin hüküm yürütebiliyolar...o zaman kalsın ne demek,pazardan elma armut mu alıyosun sanki,iyi değilmiş almayalım kalsın der gibi...hay allahım yaa...üstelik bu kişi senin oğlunun sevdiği...ben bazen anneleri anlamıyorum oğlunu mutlu eden biri var işte neden dış görünüş bu kadar etkili,kaldıki sen maşallah dünyalar güzelisin fıstığım..çok güzel mesleğin var,saymakla bitmez harika özelliklerin var...vicdan sahibisin içinde allah korkusu var...bunlar görmezden geliniyo kiloluysa kalsın deniliyo...gözdemim kusura bakma valla çok sinirlendim
birde herşeyi geçtim yasin nasıl annesine karşı koyamadı...hele o tanıştıracağı kız için kararsızım demesi hiç hoş değil...şimdide pişman tabi,ağlamalar,aramalar...ya senin gözyaşların ne olucak...canımcım çok iyi düşün,rabbim hayırlısı ne ise onu versin...senin üzülmene dayanamıyorum ben...biraz zaman ver hem kendine hem yasine...+ ları eksileri iyi ölç tart..
YANı NE DıYCEMı ŞAŞIRDIM .....Gönlüm çok kırık nevroşum... Kısaca özet geçeyim size, madem herşeyimizi paylaşıyoruz bunu da anlatmalıyım size... Cumartesi günü-ben herşeyin sıradan gittiğini düşünürken, yasin annesiyle konuşmuş, temmuzun ortasında buraya gelmek istiyorlarmış, benimle tanışmakta istiyorlarmış tabi... Yasinde benim tanışmaktan çekindiğimi, verdiğim kiloların bir kısmını geri aldığımı söylemiş, annesi de kim gibi ki oğlum demiş-o da tanıdık birini söylemiş... aaa ozaman kalsın demiş... düşünebiliyormusunuz... annesinin bir başka arkadaşının kızı varmış, onunla tanıştırmak istiyormuş... tanışmak istiyormusun dedim-kararsızım dedi...bunların hepsini bana yasin anlattı... anneme beddua etmeyeceksin ama dedi... afalladım bir 15 saniye falan konuşamadım... allahım bütün kötülükleri üzerinize yağdırsın diyebildim ve kapattım telefonu... yarım saat sonra ağlayarak aradı beni... öyle söylemek istememiş, annesi etkilemiş aslında onu...hiçbirşey söylemedim. kapattım gene telefonu... duşa girdim evde hemen soğuk suyun altına soktum kafamı, duyduklarımı anlamaya çalışıyordum, odama döndüğümde 37 cevapsız arama vardı... dolabıma attım telefonumu, mp3 playerımı taktım kulağıma sahile indim ağladım biraz orada sonra toparlandım, eve döndüm, yasin bizim sitenin girişinde duvarda oturmuş bekliyordu, anneme sormuş beni, annemde olan bitenden habersiz çıktı demiş tabi, telefonumu dolabıma bırakmıştım... Koşa koşa eve girdim, sabaha kadar beklemiş sitenin duvarında, ablam sabah 4 te camdan baktım oradaydı dedi... 3 gün geçti üzerinden... annesi böyle söyledi diye bana olan sevgisi azalmış, benim karşıma neden ''erkek'' çıkmıyor yaaa... O hırsla dün gidip haftanın 5 günü sürekli gideceğim yüzme kursuna yazıldım, kan verdim, idrar verdim havuz için... ıbreti alem için 60 kg a düşmezsemmm...3 günde 3 kg vermişim, sadece süt meyve suyuları salata falan yiyebiliyorum midem almıyor daha fazlasını... Velhasıl düğün falan da kaldı... herşey kaldı... allahıma sığınıyorum, cevşeül kebir duası var, mazlumların rabbime yalvarmasıymış, açıp internetten onu dinliyorum, allahıma dua ediyorum, dün ve bugün raporluyum şirketten yarın işe ve havuza yüzmeye başlıyorum
bi süre cevap verme zamana bırak gözde ....Ve sen yine denendiğinde, ve yine kalbin daraldığında, ve yine bütün kapılar kapandığında, ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde, uzun uzun düşün ve hatırla yaradanını...Rabbim kuluna kafi değil mi???
Rabbimden gelene amenna demekten başka çarem yok, 3 gündür durmadan arıyor beni, ne yapmalıyım ben, yol gösterin bana mafoldumben
günaydın güzeller,
yine ben ...
aebencim sağol kardeş desteğin için. yaw ben buraya girersem takımın tozunu attırırım di mi? :lepi::lepi:
ah ah bu al ver olayı çok fena oldu. bugün yine tartıldım 83.6 300 gr gitmiş biran önce toparlanmam lazım valla bana da iyi olur girersem şartlarda bir değişiklik varmı aebenim? kuralları da unuttum montiyi de..:kedi:
monti linkini okuyayım ben biraz...
selam eski takım arkadaşım..
hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin inşallah..a.s.
nevroşummmm hoşgeldin.a.s.a.s...ne çok sevindim seni gördüğüme..Şeniz.ara ara profiline baktım,son yazdığın msjlarına baktım merak ettim seni...tekrar döndüğüne inan çok sevindim...ama + larla dönmüşüz tıpkı benim gibi...en son 69 lara inmiştin galiba nevracım...neyse zararın neresinden dönsen kardır...yine veriirz kilocukları...tekrar hoşgeldin fıstığımopuyorumnanaktan
yumukçum allah damatlığınıda göstersin inş.:Saruboceq:..sende silkenen dön artık..eski azimli günlerinekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
khenacım menün güzel,yavaş yavaş oturtuyosun artık...mekik çekmeyede başlamışsın devamıda gelir canım...bu hafta listeye alıcaz seni...aynen devam et fıstık:lepi::lepi:
ŞenizŞenizŞenizgünaydın elifimmm
Gönlüm çok kırık nevroşum... Kısaca özet geçeyim size, madem herşeyimizi paylaşıyoruz bunu da anlatmalıyım size... Cumartesi günü-ben herşeyin sıradan gittiğini düşünürken, yasin annesiyle konuşmuş, temmuzun ortasında buraya gelmek istiyorlarmış, benimle tanışmakta istiyorlarmış tabi... Yasinde benim tanışmaktan çekindiğimi, verdiğim kiloların bir kısmını geri aldığımı söylemiş, annesi de kim gibi ki oğlum demiş-o da tanıdık birini söylemiş... aaa ozaman kalsın demiş... düşünebiliyormusunuz... annesinin bir başka arkadaşının kızı varmış, onunla tanıştırmak istiyormuş... tanışmak istiyormusun dedim-kararsızım dedi...bunların hepsini bana yasin anlattı... anneme beddua etmeyeceksin ama dedi... afalladım bir 15 saniye falan konuşamadım... allahım bütün kötülükleri üzerinize yağdırsın diyebildim ve kapattım telefonu... yarım saat sonra ağlayarak aradı beni... öyle söylemek istememiş, annesi etkilemiş aslında onu...hiçbirşey söylemedim. kapattım gene telefonu... duşa girdim evde hemen soğuk suyun altına soktum kafamı, duyduklarımı anlamaya çalışıyordum, odama döndüğümde 37 cevapsız arama vardı... dolabıma attım telefonumu, mp3 playerımı taktım kulağıma sahile indim ağladım biraz orada sonra toparlandım, eve döndüm, yasin bizim sitenin girişinde duvarda oturmuş bekliyordu, anneme sormuş beni, annemde olan bitenden habersiz çıktı demiş tabi, telefonumu dolabıma bırakmıştım... Koşa koşa eve girdim, sabaha kadar beklemiş sitenin duvarında, ablam sabah 4 te camdan baktım oradaydı dedi... 3 gün geçti üzerinden... annesi böyle söyledi diye bana olan sevgisi azalmış, benim karşıma neden ''erkek'' çıkmıyor yaaa... O hırsla dün gidip haftanın 5 günü sürekli gideceğim yüzme kursuna yazıldım, kan verdim, idrar verdim havuz için... İbreti alem için 60 kg a düşmezsemmm...3 günde 3 kg vermişim, sadece süt meyve suyuları salata falan yiyebiliyorum midem almıyor daha fazlasını... Velhasıl düğün falan da kaldı... herşey kaldı... allahıma sığınıyorum, cevşeül kebir duası var, mazlumların rabbime yalvarmasıymış, açıp internetten onu dinliyorum, allahıma dua ediyorum, dün ve bugün raporluyum şirketten yarın işe ve havuza yüzmeye başlıyorum
Geçecek bu günler... Geçmeli...
kehenacım etle pilav yada ekmek cinsinden uzak dur .....öylen birde salata yok menunde keşke yesaydıin dengelerdi en azından ....salata ve yogurdu menülerine ekle güzelim ...
Gönlüm çok kırık nevroşum... Kısaca özet geçeyim size, madem herşeyimizi paylaşıyoruz bunu da anlatmalıyım size... Cumartesi günü-ben herşeyin sıradan gittiğini düşünürken, yasin annesiyle konuşmuş, temmuzun ortasında buraya gelmek istiyorlarmış, benimle tanışmakta istiyorlarmış tabi... Yasinde benim tanışmaktan çekindiğimi, verdiğim kiloların bir kısmını geri aldığımı söylemiş, annesi de kim gibi ki oğlum demiş-o da tanıdık birini söylemiş... aaa ozaman kalsın demiş... düşünebiliyormusunuz... annesinin bir başka arkadaşının kızı varmış, onunla tanıştırmak istiyormuş... tanışmak istiyormusun dedim-kararsızım dedi...bunların hepsini bana yasin anlattı... anneme beddua etmeyeceksin ama dedi... afalladım bir 15 saniye falan konuşamadım... allahım bütün kötülükleri üzerinize yağdırsın diyebildim ve kapattım telefonu... yarım saat sonra ağlayarak aradı beni... öyle söylemek istememiş, annesi etkilemiş aslında onu...hiçbirşey söylemedim. kapattım gene telefonu... duşa girdim evde hemen soğuk suyun altına soktum kafamı, duyduklarımı anlamaya çalışıyordum, odama döndüğümde 37 cevapsız arama vardı... dolabıma attım telefonumu, mp3 playerımı taktım kulağıma sahile indim ağladım biraz orada sonra toparlandım, eve döndüm, yasin bizim sitenin girişinde duvarda oturmuş bekliyordu, anneme sormuş beni, annemde olan bitenden habersiz çıktı demiş tabi, telefonumu dolabıma bırakmıştım... Koşa koşa eve girdim, sabaha kadar beklemiş sitenin duvarında, ablam sabah 4 te camdan baktım oradaydı dedi... 3 gün geçti üzerinden... annesi böyle söyledi diye bana olan sevgisi azalmış, benim karşıma neden ''erkek'' çıkmıyor yaaa... O hırsla dün gidip haftanın 5 günü sürekli gideceğim yüzme kursuna yazıldım, kan verdim, idrar verdim havuz için... İbreti alem için 60 kg a düşmezsemmm...3 günde 3 kg vermişim, sadece süt meyve suyuları salata falan yiyebiliyorum midem almıyor daha fazlasını... Velhasıl düğün falan da kaldı... herşey kaldı... allahıma sığınıyorum, cevşeül kebir duası var, mazlumların rabbime yalvarmasıymış, açıp internetten onu dinliyorum, allahıma dua ediyorum, dün ve bugün raporluyum şirketten yarın işe ve havuza yüzmeye başlıyorum
bu konuyu ben sürekli vurguluyorum kehnam eger diyete başladıgında mezro ölçüsü almış olsaydın yag ölçtürmedende anlardım yag kaybetigini...a.sGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey::teytey::teytey:
pilav olduğu için ekmek yemedim bide dışarıdan salata yiyemiyorum temizliğine güvenemiyorum çünkü CADIARZU yerken midem bulanıyor. yoğurt yerinede ayran içtim ama aynı yeri tutarmı bilemiyorum.
Canım bu duruma çok üzüldüm. Her şerde bir hayır vardır. demekki o senin için çok hayırlı bir insan olmayacaktı şimdi aranız düzelse bile annesine hep negatif yaklaşacaksın. işin hayırlı kısmı yüzmeye başlayıp kendin için birşeyler yapmış olman zayıflada görücün cümle alem elinden kaçırdıklarını Şeniz
Bu arada dünkü menüm:
Sabah
çavdar ekmeğine tost
çay
khenam burda yeşilik olmalıydı
Ara: nescafe
öğlen
ızgara köfte
ayran
1 dilim çavdar ekmeği
etle ekmegi aynı ögünde tüketmemeye çalış .....
akşam
bol ton balıklı salata
süt
akşamın çok güzel ..alkisalkisalkis
su çok içemedim 1 lt yi zor bitirdim.
bu kötü olmuş 2gündür.3. 4 lt içiyorum yeni aldıgım kilolarda gitsin diye harika etki yaptı şiddetle tavsiye ederim suyu ....
1 saat yürüyüş
yarım saat spor
10 dk mekik vs
sporun çok güzel ..alkisalkisalkis
ama işin garibi ben kilo veremiyorum galiba ya :çok üzgünüm:
kırmızılı yerlere dikkat et bak nasıl kilon tetiklenir ..yerimseniben
spordaki kadına sordum yağ kaybediyorsundur dedi.
yağ kaybetmek kilo vermekten daha iyiymiş bu ayın sonunda yağ oranımı ölçecek
bazı kişiler var dedi vücut şekle giriyor zayıflıyor ama kilosu aynı dedi.
bazılarıda vucuttaki suyu atıyor zayıfladım sanıyor ama yağ oranı aynı dedi kafamçokkarıştı
kafam karıştı sizce bu doğrumu yada bununla ilgili yorumu olan varmı?
ŞenizŞeniz
hoşgeldin özgem duru nasıl fotoda çok şirin maşallahopuyorumnanaktankızlarrrr selammmm
ne bildiriyorsunuz banaaa
benim takıma bir an önce katılmam konusunda ise hemen katırılım ne demekkaydirigubbakcemile3
suram bu hafta sınavların varmış ALLAH yardımcın olsun ....:Saruboceq:
liliş sultanımda izne atrılmış ....kaydirigubbakcemile2
melegim yine tartılmayı unutmuş ...kaydirigubbakcemile3nasıl gidiyor bakalım hani menü verecektiniz suramla ...alsanaalsanasmileazda yeseniz yazın len ....
hoşgeldin nevra aleykum selamopuyorumnanaktanohaoldumsmileohaoldumsmile
takımdaki tanışmamış olduğum arkadaşlara da selam etmiştim ama tekrar etmiş olayım, azminiz bol olsun :lepi:
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin gözdem:Saruboceq: ne diyeceğimi bilemedimbilmiyorumkismileGönlüm çok kırık nevroşum... Kısaca özet geçeyim size, madem herşeyimizi paylaşıyoruz bunu da anlatmalıyım size... Cumartesi günü-ben herşeyin sıradan gittiğini düşünürken, yasin annesiyle konuşmuş, temmuzun ortasında buraya gelmek istiyorlarmış, benimle tanışmakta istiyorlarmış tabi... Yasinde benim tanışmaktan çekindiğimi, verdiğim kiloların bir kısmını geri aldığımı söylemiş, annesi de kim gibi ki oğlum demiş-o da tanıdık birini söylemiş... aaa ozaman kalsın demiş... düşünebiliyormusunuz... annesinin bir başka arkadaşının kızı varmış, onunla tanıştırmak istiyormuş... tanışmak istiyormusun dedim-kararsızım dedi...bunların hepsini bana yasin anlattı... anneme beddua etmeyeceksin ama dedi... afalladım bir 15 saniye falan konuşamadım... allahım bütün kötülükleri üzerinize yağdırsın diyebildim ve kapattım telefonu... yarım saat sonra ağlayarak aradı beni... öyle söylemek istememiş, annesi etkilemiş aslında onu...hiçbirşey söylemedim. kapattım gene telefonu... duşa girdim evde hemen soğuk suyun altına soktum kafamı, duyduklarımı anlamaya çalışıyordum, odama döndüğümde 37 cevapsız arama vardı... dolabıma attım telefonumu, mp3 playerımı taktım kulağıma sahile indim ağladım biraz orada sonra toparlandım, eve döndüm, yasin bizim sitenin girişinde duvarda oturmuş bekliyordu, anneme sormuş beni, annemde olan bitenden habersiz çıktı demiş tabi, telefonumu dolabıma bırakmıştım... Koşa koşa eve girdim, sabaha kadar beklemiş sitenin duvarında, ablam sabah 4 te camdan baktım oradaydı dedi... 3 gün geçti üzerinden... annesi böyle söyledi diye bana olan sevgisi azalmış, benim karşıma neden ''erkek'' çıkmıyor yaaa... O hırsla dün gidip haftanın 5 günü sürekli gideceğim yüzme kursuna yazıldım, kan verdim, idrar verdim havuz için... İbreti alem için 60 kg a düşmezsemmm...3 günde 3 kg vermişim, sadece süt meyve suyuları salata falan yiyebiliyorum midem almıyor daha fazlasını... Velhasıl düğün falan da kaldı... herşey kaldı... allahıma sığınıyorum, cevşeül kebir duası var, mazlumların rabbime yalvarmasıymış, açıp internetten onu dinliyorum, allahıma dua ediyorum, dün ve bugün raporluyum şirketten yarın işe ve havuza yüzmeye başlıyorum
üzülme canım zaten sen dua ediyorsun Allah sana yol gösterecektir. bol bol inşirah ve duha suresi oku ferahlarsın.Ve sen yine denendiğinde, ve yine kalbin daraldığında, ve yine bütün kapılar kapandığında, ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde, uzun uzun düşün ve hatırla yaradanını...Rabbim kuluna kafi değil mi???
Rabbimden gelene amenna demekten başka çarem yok, 3 gündür durmadan arıyor beni, ne yapmalıyım ben, yol gösterin bana mafoldumben
günaydın partnerim hani menülerinalsanaalsanasmile sanki ben verdim bu da banaalsanaalsanasmile
günaydın kirazım opuyorumnanaktan
doğum günü dündü değiştirmeyi unutmuştum
amin inşallah rabbim huzur ,mutluluk,sağlık versin hepimizin yuvasına
kıslar ben tatilde biraz cazuttum menülerim 2. amamaydı dengeledim ama tatlı beni mahvetti.... o yüzden cezalıyım ...
cumaya kadar eski kiloma inmak içim 1. aşamadayım ....
fırsat varken menümü yazayım ....
6.00.. 10 kiraz ....erken kalkmıştım ...
9.00
2 dl kız.ekmek ...2 k.k peynir (. yagsız )..sögüş .... 3 zeytin ...
14 00.
tavuk ızg.. domates ve kırmızı biberle... salatalık..... 2 br .ayran .
18 .15 ..
1 tb ..tonlu, lorlu .salata ...3 ceviz ....
gecede duruma göre belki tarçınlı süt yada az meyve yerim ...
4 lt su ..:içelim:1 de soda
bu sıcakda 120 dk yürüyüş ...delimiyim neyim ....sempatiksalakcinni
ayrıca çatıda kan ter içinde yarım saat su temizleme ....:roflol:.
ne oldu biliyormusunuz 5 katta çatıyı su basmışş.delikafadulden 2 gün önce yagan yagmur çatıya dolmuş ... mutfak baca yanından kırlent kadar yaşlıgı görünce eyvahh dedim . hemen görevliyi cagırdım çıktık dama .kaydirigubbakcemile3 izocamları kaldırdıkkı altı su ....-tatlicadiarzu-
bıraksam evde tavandan iz olacak yeniden boya . görevliyle topladık izocamları paspaslarla 3 kova su çıktı çatıdan .... bendende yarım kilo kadar ter çıktı tabi :roflol:ALLAHIM neyseki suyu sadece çatıyı bassın diye bize sunmamış ..duş diyede kulanımımıza sunmuş ...:roflol::roflol:
...
iyi geceler fıstıklar
yatmadan hemen menümü vereyim
kahvaltı
2 yumurta ile omlet (içinde 1 domates,azcık peynir,zeytin,maydonoz,biber)
1 salatalık
öğle
1 tabak ton balıklı salata
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu
ara
1 küçük şeftali
1 erik
3 litre su,1 soda
500 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?