Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eddoras ablacığım hoşgeldin ne zamandır görünmüyorsun, annemiz iyidir inşallah, şeker durumu nasıl :uhm:

Gözdemim ne diyecemi şaşırdım valla...okurken kaşlarım çatıldı,sinirlerim bozuldu
ben insanları anlamıyorum ya tanımadığın,hiç görmediğin bi insan hakkında nasıl peşin hüküm yürütebiliyolar...o zaman kalsın ne demek,pazardan elma armut mu alıyosun sanki,iyi değilmiş almayalım kalsın der gibi...hay allahım yaa...üstelik bu kişi senin oğlunun sevdiği...ben bazen anneleri anlamıyorum oğlunu mutlu eden biri var işte neden dış görünüş bu kadar etkili,kaldıki sen maşallah dünyalar güzelisin fıstığım..çok güzel mesleğin var,saymakla bitmez harika özelliklerin var...vicdan sahibisin içinde allah korkusu var...bunlar görmezden geliniyo kiloluysa kalsın deniliyo...gözdemim kusura bakma valla çok sinirlendim

birde herşeyi geçtim yasin nasıl annesine karşı koyamadı...hele o tanıştıracağı kız için kararsızım demesi hiç hoş değil...şimdide pişman tabi,ağlamalar,aramalar...ya senin gözyaşların ne olucak...canımcım çok iyi düşün,rabbim hayırlısı ne ise onu versin...senin üzülmene dayanamıyorum ben...biraz zaman ver hem kendine hem yasine...+ ları eksileri iyi ölç tart..

Mertle ayrıldığımda kendimi tüketmiştim, yasini daha fazla seviyorum ama bu olayı daha soğukkanlı karşıladım...Eve gelip doğru duşa girdim... Anneme anlattım sonradan, buz gibi ve dimdikti sesim. Sadece bana bunları söyledi dedim, delirdi annem, çıldırmış gibiydi onu hiç böyle görmedim, annesini ve çocuğunu arayacağım dedi. zor engelledim...Sarıldı bana hakkında hayırlısı kızım dedi, bende ona sarıldım, sonra odama zor kaçtım bir üç saat durmadan ağladıktan sonra çıktım sahilde yürüdüm biraz... Yaşattıklarını düşündüm, gözlerinin yalan söylemeyeceğini düşündüm... Boğazımdan lokma geçmiyor, iştende 2 gündür raporluyum, bugün sabah ''günaydın sevgilim'' diye mesaj çekmiş... Yüze bak dimi? Anası 15 temmuzda gelecek sanırım, o geldiğinde yasinin içinde kalan sevgi kırıntıları da biter annesinin dolduruşlarıyla ve bu konu kapanır sanırım...Tekrardan sil baştan................. Offff nesliiim canım çok yanıyor ya

Yeni aldığımız kot elbisemizi giyip makyaj yapıp arkadaşımın cafesine gideyim bakalım, belki iyi gelir azıcık çene çalmak

YANı NE DıYCEMı ŞAŞIRDIM .....
asınamı kızayım yasinemi valla ne diyim hayal kırıklıgına uyradım, yazdıklarını okuyunca ......helEde yasının diger kızda karasız kaldım demesi ....sempatiksalakcinni

seni kilolarınla degerlendireceklerse ..:umursamaz: . iyi düşün taşın gözdem ...
her şeyin hayırlısı ..... mert'en ayrıldıgındada çok üzülmüştün ama sonra iyiki ayrılmışım dedin .....

bi süre cevap verme zamana bırak gözde ....
annesi neden geliyor madem istememiş ....????.

kilo konusundada .... kimse için kilo falan verme gözdem ...SEDECE KENDıNı ÇıN a.s....

kıslar ben tatilde biraz cazuttum menülerim 2. amamaydı dengeledim ama tatlı beni mahvetti.... o yüzden cezalıyım ...
cumaya kadar eski kiloma inmak içim 1. aşamadayım ....

fırsat varken menümü yazayım ....

6.00.. 10 kiraz ....erken kalkmıştım ...

9.00
2 dl kız.ekmek ...2 k.k peynir (. yagsız )..sögüş .... 3 zeytin ...

14 00.
tavuk ızg.. domates ve kırmızı biberle... salatalık..... 2 br .ayran .

18 .15 ..
1 tb ..tonlu, lorlu .salata ...3 ceviz ....

gecede duruma göre belki tarçınlı süt yada az meyve yerim ...

4 lt su ..:içelim:1 de soda
bu sıcakda 120 dk yürüyüş ...delimiyim neyim ....sempatiksalakcinni
ayrıca çatıda kan ter içinde yarım saat su temizleme ....:roflol:.

ne oldu biliyormusunuz 5 katta çatıyı su basmışş.delikafadulden 2 gün önce yagan yagmur çatıya dolmuş ... mutfak baca yanından kırlent kadar yaşlıgı görünce eyvahh dedim . hemen görevliyi cagırdım çıktık dama .kaydirigubbakcemile3 izocamları kaldırdıkkı altı su ....-tatlicadiarzu-
bıraksam evde tavandan iz olacak yeniden boya . görevliyle topladık izocamları paspaslarla 3 kova su çıktı çatıdan .... bendende yarım kilo kadar ter çıktı tabi :roflol:ALLAHIM neyseki suyu sadece çatıyı bassın diye bize sunmamış ..duş diyede kulanımımıza sunmuş ...:roflol::roflol:
...

a.s cnm hoşgeldin..amin cümlemizinkini göstersin tatlım :Saruboceq:

saol kirazım :Saruboceq:

şunu okuyana kadar bugün ne güzel muhabbetleri kaçırmışım diyordum tüm keyfim kaçtı nasıl bi terbiyesizliktir bu,simoşum üzgünüm cnm ama buna tepkisiz kalmak mümkün değil nedemk aa ozaman kalsın insan evladı için öönce şu duayı etmeli,ahlaklı saygılı evladımı sevip sayacak ve ona sadakatli olacak bir gelin,sende bu özelliklerin hepsine sahip oldukça da güzel ve harika bir karaktere sahipsin cnm,kültürlü meslek sahibi ve inançlı,kızı görmekte krarsızmış ay lafa bak bitanem herşeyin hayırlısını dile eminim duaların karşılıksız kalmayacak :teselli: ve ayrıca bizim tepkimiz de seni üzmesin okuduğum kadarıyla hepimiz hem fikiriz ama en önemlisi senin nehissettiğin,ayrıca herkesin fikrine katılıyorum hiç bir erkek için bedenini değiştirme kendin bunu istediğin için yap a.s

gelelim bana 9 itibariyle anca eve girebildim kafamçokkarıştı önce bir bebek mevlüdüne ardında yeğenimi görmeye gittim mızmız tabiki acıyo kaşınıyo annemi deli emiş durumda kaydirigubbakcemile3ama yapcak bişey yok biraz oyaladık geldik sizler nasılsınız bakalım

iyi geceler fıstıklar
yatmadan hemen menümü vereyim

kahvaltı
2 yumurta ile omlet (içinde 1 domates,azcık peynir,zeytin,maydonoz,biber)
1 salatalık

öğle
1 tabak ton balıklı salata
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu

ara
1 küçük şeftali
1 erik

3 litre su,1 soda
500 mekik

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey::teytey::teytey:

kehenacım etle pilav yada ekmek cinsinden uzak dur .....öylen birde salata yok menunde keşke yesaydıin dengelerdi en azından ....salata ve yogurdu menülerine ekle güzelim ...

pilav olduğu için ekmek yemedim bide dışarıdan salata yiyemiyorum temizliğine güvenemiyorum çünkü CADIARZU yerken midem bulanıyor. yoğurt yerinede ayran içtim ama aynı yeri tutarmı bilemiyorum.

Canım bu duruma çok üzüldüm. Her şerde bir hayır vardır. demekki o senin için çok hayırlı bir insan olmayacaktı şimdi aranız düzelse bile annesine hep negatif yaklaşacaksın. işin hayırlı kısmı yüzmeye başlayıp kendin için birşeyler yapmış olman zayıflada görücün cümle alem elinden kaçırdıklarını Şeniz

Bu arada dünkü menüm:

Sabah
çavdar ekmeğine tost
çay

Ara: nescafe

öğlen
ızgara köfte
ayran
1 dilim çavdar ekmeği

akşam
bol ton balıklı salata
süt

su çok içemedim 1 lt yi zor bitirdim.
1 saat yürüyüş
yarım saat spor
10 dk mekik vs

ama işin garibi ben kilo veremiyorum galiba ya :çok üzgünüm:
spordaki kadına sordum yağ kaybediyorsundur dedi.
yağ kaybetmek kilo vermekten daha iyiymiş bu ayın sonunda yağ oranımı ölçecek
bazı kişiler var dedi vücut şekle giriyor zayıflıyor ama kilosu aynı dedi.
bazılarıda vucuttaki suyu atıyor zayıfladım sanıyor ama yağ oranı aynı dedi kafamçokkarıştı
kafam karıştı sizce bu doğrumu yada bununla ilgili yorumu olan varmı?

günaydın 6.takım çıtırıkları

khenacım tabiki yağ kaybetmek kilo kaybetmekten daha iyi,bu tartıya zamanla yansır..hem aynadaki görüntün tartıdaki rakamdan daha önemli,sporda yaptığın için kas yapmış olabilirsin buda kilo vermedin gibi görünür ama sen incelmişsindir...tartıyada zamanla yansır canım,sen diyetine sporuna devam et,hem daha yolun başındayız dimi mucizeler beklemeyelim...aldığımız kiloları 1 haftada almadık ki 1 haftada verelimyerimseniben

günaydın kirazım opuyorumnanaktan

doğum günü dündü değiştirmeyi unutmuştum

amin inşallah rabbim huzur ,mutluluk,sağlık versin hepimizin yuvasına

günaydın kızlar....gün boyu evde olmuyorum o yüzden sabahları bakabiliyorum buraya.uzun zamandır menü de veremiyorum dünkü menümü vereyim bari:
sabah
peynir,zeytin,domates,salatalık

öğle
yarım tavuk döner ekmeksiz
ayran

akşam
yarım tabak kuru fasulye
ayran
salata

günaydınlar efem .......

bu konuyu ben sürekli vurguluyorum kehnam eger diyete başladıgında mezro ölçüsü almış olsaydın yag ölçtürmedende anlardım yag kaybetigini...a.s
kiyafetlerindende belli olur ....
ben haftada 1 tanitaya yanı kio yagölçere giriyorum . bazan kiloda artış görünse bile yag kaybettigim oluyor ....

özelikle protein diyeti ve şok diyet yapanların kaybetikleri sudur ilk başta diyeti bıraktıklartında bunu anlarlar malesef ,geri artan baskül ibresiyle ...:1no2:
ŞenizŞeniz

kızlarrrr selammmm
ne bildiriyorsunuz banaaa

benim takıma bir an önce katılmam konusunda ise hemen katırılım ne demekkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin özgem duru nasıl fotoda çok şirin maşallahopuyorumnanaktan

teşekkürler aeben ablişim bu hafta biraz sıkıntılı bıktım şu sınavlardan bitsin artık, hiç motive olamıyorum,
bu arada aeben ablişim menülerimi vericem inş. akşama bugünden başlayarak yazarım. arkadaşlar fln vardı düzenli menü haline getirilebilecek şeyler yemedim. bugün öğün öğün yemeye başlarım inş. yazıcam da.

ohaoldumsmileohaoldumsmile

takımdaki tanışmamış olduğum arkadaşlara da selam etmiştim ama tekrar etmiş olayım, azminiz bol olsun :lepi:
hoşgeldin nevra aleykum selamopuyorumnanaktan

Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin gözdem:Saruboceq: ne diyeceğimi bilemedimbilmiyorumkismile

üzülme canım zaten sen dua ediyorsun Allah sana yol gösterecektir. bol bol inşirah ve duha suresi oku ferahlarsın.

günaydın partnerim hani menülerinalsanaalsanasmile sanki ben verdim bu da banaalsanaalsanasmile

günaydın kirazım opuyorumnanaktan

doğum günü dündü değiştirmeyi unutmuştum

amin inşallah rabbim huzur ,mutluluk,sağlık versin hepimizin yuvasına

nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleri beraber geçirmeniz dileğimle canım, Allah mutluluğunu bir bebişle taçlandırsın:Saruboceq:

sırnaşık şey sırnaşık şey Sabah sabah iyi güldüm canım. Sen çok yaşa emi. Şeniz

Sem hemen tolere edersin canım o 2-3 cozutmaları. sengözlerimebaksanab

Yine dereceye mi koşuyorsun tatlım. Menülerin pek güzel. olumunekankayizsmile

Günaydın canımmm. Şeniz Eşinin geçmiş doğumgünü kutlu olsun. Nice birlikte geçireceğiniz senelere inşallah. Sağlıkla , mutlulukla , huzurla ve yavrunuz veya yavrularınızla.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…