ay ben ne yedim onu yazmayı unutmuşum:roflol:
dün börek yapmıştım 2 parça kalmıştı onları getirdim ve yedim oh afiyet olsun bana cokacimcoookcokacimcoookyürüyerek geldim bugün işe bir arada dışarı çıkmıştım yarısı en azından erimiştir :1rolleyes::1rolleyes:
akşam ne yiyeceğim bilmiyorum kuru fasulye yaptım dün akşam bugün için belki ondan yerim biraz pilav yemem ama yoğurt yerim bol bol
kütom sağol ne yapalım ağladım ağladım bitti ağlamak geri getirecek olsa günlerce ağlardım ama olmayınca olmuyor.
Rabbimin OL dediğine kimse OLMA diyemediğini gibi
OLMA dediğine de kimse OL diyemiyor...
Kudret sahibi O galiba artık tevekkül etmeyi öğrendim.Şükür binlerce kez hemde
içim üzülüyor ama isyan edemem ki neyse bu konuya girmeyeyim ben daha fazla:1rolleyes::1rolleyes:
çok arabeks bir laf olacak ama gülen yüzüme bakıp sanma beni bahtiyar
her gülüşün arkasında bir hıçkırık yatar diyerek kaçıyorum bugünlük :roflol::roflol:
yarın izmirde olacağım eğitim var yine yoğun bir gün olacak en kötüsü de saat 6 da yola çıkacağız çünkü eğitim 8 de önceden gidip sunumları kontrol etmek lazım benneyaptımkibenneyaptımki
anlayacağınız sıkıcı bir gün beni bekliyor erken bitme ihtimali varmış o yüzden girebilirim sanıyorum görüşürüz yani yarın tatlişkolar.a.s.
bu arada tatlişkoları tatlı şişkolar anlamında söylemedim:roflol::roflol::roflol:
optum hepinizi hemdeeeeee en kocamanındannnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug::asigim::asigim::asigim:
evime geldim nihayet
1 kase çorbamı içtim bi tane de muz yedim
selam kızlar bende yemeğimi hazırladım birazdan yiyeceğim,akşam olmuş herkes dağılmışakşamki menüm 2 parça tavuk ızgara 2 kaşık yoğurt biraz yeşillik gecede yeşil çayım var bugünde tamamdır,rejimin ilk haftalarında bol bol greyfurt tüketiyordum daha sonra sivilce yaptığını öğrenince bıraktım biraz sorunlu bir cildim var sanırım adet düzensizliğiylede alakalı ama greyfurt tetikler belki diye çok sevsemde uzak duruyorum yeşil elma tüketiyorum bol bol,muhakkakki her bünye farklı şeylere reaksiyon gösteriyordur ama deneyimlerimizi paylaşırsak belki diğerlerimizede çözüm yolu olur,şimdilik ben gidiyorum yemeğimi yiyeyim gece görüşürüz kızlar hepinizi öpüyoruma.s.kaydirigubbakcemile5
sanada afiyet olsun canım bilinçmi yapıyosun bilmiyorum ama akşam ögünlerinde protein yemek kilo vermeyi hızlandırıyo cok dogru bi secim olmuş ben vejeteryan oldugum için yapamıyorum bazen 1 akşam bile yumurta yogurt yersem sabaha hemen farkediyo gercekten greyfurt da etkiliymiş evt aldımyatıyolar dolapta denemedim ben daha bana bu diyet takviyeleri anlamında faydasını gördüğüm ve tavsiye ettiğim tek sey tere tohumu duymuşsundur belki tadı igrenc ama bende yagsız yesil mercimek corbası yaptım azcık sehriyeli salatadan bıktım sadece onu yerim artık birbirimize faydamız olsun senden örnek alayım yesil içeyim bende günler gnler sonra arkasında biraz göbüş hareketleri moda gireyim iyice hadi bakalım gçrüşürüksositososito
yumukum çok güzel bence bu menü neden dersen sabaha agırlık verip gün böyu akıkmassın ve akşam az yiyerek kilo verebilirsin . böyle devam et . canım ......kaydirigubbakcemile5
refim canım ben elimden geleni yapıyorum inanın sizin için ama önce kendinizin kararlı olmanız lazım ki ben size yardin edebileyim degilmi :1no2:
mehmet özün kitabından notlar alıyorum sizede yazıcam tabikide .....bi okuyup bitireyim ... hihoyyyt
kız körüm ne sandıydın ....-tatlicadiarzu-sizi okumaktan ....kaydirigubbakcemile3
niyeküüüülülülülülülü
pınar kız kozmık kuşum benim artık sabahlarıda gelmiyon sen iyce bizi yozdun ha . görüşemiyok gardaşım .....:1hug:
erkekler sanıyorum ki daha çabuk kilo veriyorlar ama onların rejime başlama kararı almaları zor oluyor ama karar verdiklerinde de sonuna kadar götürüyorlar bu işi
hadi bakalım bizde birbirimize destek oluruz 30 nisan benim doğumgünüm yeni yaşıma bambaşka bir özge olarak gireceğim inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[
günaydın kızlar ben izmirdeyim birazdan toplantı başlayacak kaçamak yapıp bir merhaba diyeyim dedim
gece 2 de yattım 5 te kalktım ölüyorum
kimse yok nazlımdan başka kızlar ne paylaşında bulunuyoruz dogru dürüst nede birbirimizi inceliyoruz . böyle olmuyo ...... sayfalar bile bıraktıgım yerde . nerdesiniz ..... takım bu degil ..... menülerinizi bile vermiyosunuz bi kaç kişi dışında .... nasıl kilo verecegiz biz ....... daha öncede yazmıştım kaç kere . ama kimse umursamıyo . isterseniz yazmaya vakit bulursunuz . diyorum başkada bişi demiyorum ......
diger takımlarda 3 gün haber vermeden yazmayan direk diskalifiye ediliyo haberiniz ola ....
. 6. takımdada uygulayalım . haberiniz olsun ...
günaydın kızlar bugün nasılsınızkaydirigubbakcemile5izmir bugün bir harika,özgecim tam gününde gelmişsin izmire tam bir bahar havası var inşallah gezmeyede fırsat bulursun canım.
henüz kahvaltı etmedim ballı sıcak suyumu içiyorum kızım uyanmadı hala onu bekliyorum ama kahvaltım standart sadece bugün ekmeğimi kızartıp yiyeceğim yanında peynir yada lor,yumurta,yeşillik 2-3 yeşil zeytin şekersiz çay kızımı okula bıraktıktan sonra 1 saat yürüyüş gelince biraz pilates sonra yeşil çayım 1 yeşil elma,akşamki menü henüz belli değil herzamanki gibikaydirigubbakcemile3 onuda karar verince yazıcam şimdilik bukadar.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?