Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar bende yemeğimi hazırladım birazdan yiyeceğim,akşam olmuş herkes dağılmışakşamki menüm 2 parça tavuk ızgara 2 kaşık yoğurt biraz yeşillik gecede yeşil çayım var bugünde tamamdır,rejimin ilk haftalarında bol bol greyfurt tüketiyordum daha sonra sivilce yaptığını öğrenince bıraktım biraz sorunlu bir cildim var sanırım adet düzensizliğiylede alakalı ama greyfurt tetikler belki diye çok sevsemde uzak duruyorum yeşil elma tüketiyorum bol bol,muhakkakki her bünye farklı şeylere reaksiyon gösteriyordur ama deneyimlerimizi paylaşırsak belki diğerlerimizede çözüm yolu olur,şimdilik ben gidiyorum yemeğimi yiyeyim gece görüşürüz kızlar hepinizi öpüyoruma.s.kaydirigubbakcemile5

ay ben ne yedim onu yazmayı unutmuşum:roflol:

dün börek yapmıştım 2 parça kalmıştı onları getirdim ve yedim oh afiyet olsun bana cokacimcoookcokacimcoookyürüyerek geldim bugün işe bir arada dışarı çıkmıştım yarısı en azından erimiştir :1rolleyes::1rolleyes:

akşam ne yiyeceğim bilmiyorum kuru fasulye yaptım dün akşam bugün için belki ondan yerim biraz pilav yemem ama yoğurt yerim bol bol

kütom sağol ne yapalım ağladım ağladım bitti ağlamak geri getirecek olsa günlerce ağlardım ama olmayınca olmuyor.
Rabbimin OL dediğine kimse OLMA diyemediğini gibi
OLMA dediğine de kimse OL diyemiyor...
Kudret sahibi O galiba artık tevekkül etmeyi öğrendim.Şükür binlerce kez hemde
içim üzülüyor ama isyan edemem ki neyse bu konuya girmeyeyim ben daha fazla:1rolleyes::1rolleyes:

çok arabeks bir laf olacak ama gülen yüzüme bakıp sanma beni bahtiyar
her gülüşün arkasında bir hıçkırık yatar diyerek kaçıyorum bugünlük :roflol::roflol:

yarın izmirde olacağım eğitim var yine yoğun bir gün olacak en kötüsü de saat 6 da yola çıkacağız çünkü eğitim 8 de önceden gidip sunumları kontrol etmek lazım benneyaptımkibenneyaptımki

anlayacağınız sıkıcı bir gün beni bekliyor erken bitme ihtimali varmış o yüzden girebilirim sanıyorum görüşürüz yani yarın tatlişkolar.a.s.

bu arada tatlişkoları tatlı şişkolar anlamında söylemedim:roflol::roflol::roflol:

optum hepinizi hemdeeeeee en kocamanındannnnnnnnnnnnnnna
.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug::asigim::asigim::asigim:

oyy canım benımmm:1hug:a.s.

sanada afiyet olsun canım bilinçmi yapıyosun bilmiyorum ama akşam ögünlerinde protein yemek kilo vermeyi hızlandırıyo cok dogru bi secim olmuş ben vejeteryan oldugum için yapamıyorum bazen 1 akşam bile yumurta yogurt yersem sabaha hemen farkediyo gercekten greyfurt da etkiliymiş evt aldımyatıyolar dolapta denemedim ben daha bana bu diyet takviyeleri anlamında faydasını gördüğüm ve tavsiye ettiğim tek sey tere tohumu duymuşsundur belki tadı igrenc ama bende yagsız yesil mercimek corbası yaptım azcık sehriyeli salatadan bıktım sadece onu yerim artık birbirimize faydamız olsun senden örnek alayım yesil içeyim bende günler gnler sonra arkasında biraz göbüş hareketleri moda gireyim iyice hadi bakalım gçrüşürüksositososito

canım haftada 2 kez tavuk balık yemeye dikkat edyorum kesinlikle,yanlarında ekmek yemiyorum umarım dediğin gibi olur hızlandırır,gerçi başladığımdan beri hiç 1 kilonun altına düşmedim muhakkak her hafta en az 1 kilo gitti sürekli yemek değişikliği yapıyorum sabah kahvaltım genelde aynı1 dilim ekmek yiyorum ama yanındakilerle iyice doyuyorum gün içersinde de pek acıkmıyorum benim tek sorunum sabahları uyanamamak en erken 10 da kalkıyorum tabi kahvaltı 11i buluyor o yüzden 6 değilde 2 ana 2 ara öğün yapıyorum aralarda mutlaka yeşilçay ve elma,mutlaka iç canım sende hem bağırsaklarada faydası çok,tere tohumunu duymuştum bende ama daha önce de dedimya onun sapı bunu çöpü derken midem altüst oldu en güzeli az yemek spor ericek inşallah o göbüşler dert etme senkaydirigubbakcemile5

kızlar ben girdimm abim bilgisayarı yeni bıraktı elinden evdeki diger bilgisayarın da açma kapama tuşu içine kaçtıı çalışmıyor,ancak yeni açabildim spordan geldimm ama öglen pilav yemiştim ancak yedigimi yaktım herhalde.
umrım herkes iyidir geçmişi okuyacak akdar vaktim yok hepinizi öpüyorumm...

canım benim normalde geliyom da sen plateste oluyon,bugün bütün gün misafir ağırladım,öğleden sonra arkadaşlar vardı,akşam yemekte kayınvalidemler,az önce gittiler bu gün ilk uğruyom daha..bu gün çok yedim kızlar ama yarın dietime devam.kremimede devam.....kaydirigubbakcemile3

pinarım saglık olsun yarın devam artık bende sporumu yaptım tv bakıyorum sabah görşürük inş.

evet kesinlilkle katılıyorum özgeciğim. benim eşimde rejime girince hemen vermiye başlıyor ama reşime girme kararını alıncaya kadar iş işten geçiyor zaten:roflol:
bu arada güle güle git gel canım. ve gelelim senin şu bebek çamaşırlarını alma olayına. bence hiç alma derim canım. bende ilk bebeğimde o kadar çok almıştımki 8. ayda ölü doğum yapınca onları görmek dahi istemedim.
evde kayınvalidemler vardı. ben hastaneden çıkmadan kaybedin onları dedim:çok üzgünüm:
ve kızıma hamile kaldığımda 1 çorap dahi almamıştım.
belki inanmazsın ama sabah ta bu konuyu konuştuk.
çünkü kızım sezeryanla doğduğunda saracak 1 battaniyesi 1 zıbını dahi yoktu. aslında ben aniden yattım yoksa yarım saat öncesinden alırdık belki ama neyse :1rolleyes:
ilk ayıldığımda bebeğimi başka bir bayanın bebe battaniyesine sarmışlar üzerine kazağımı dolamışlardı.
ondan sonra eşim zıbın almış kayınvalidemler birşeyler almış annemler derken çanta çanta oluverdi ortalık:1rolleyes:
ama benim ahtım vardıki hiç bir şey almıyacam diye.
yine bir şey olacak elim boşa hevesim kursağımda kalacak endişesi hep oldu.
hem kızımda hem oğlumda. yaşadım bu duyguları
dediğim gibi yaşayan bilir:a015:
allah önce bir sağlıklı bebek versinde canım saracak elbet bir parça bez bulursun :Saruboceq:

Son düzenleme:
benim diyette iyi gidiyor kızlar.
artık yeniden diyet demiyor sağlıklı besleniyor namından yola çıktım.
az ve öz tüketiyorum.
1 çay kaşığı ucuyla katkı yağ olmadan fındık ezmesi yiyorum. bu şeker isteğimide kesiyor.
ama yine spor yapamıyorum. şu elimdeki işlerin yetişme çabısı beni etkiliyor. ama çok yakında bunuda bir yola sokacağımkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar ben izmirdeyim birazdan toplantı başlayacak kaçamak yapıp bir merhaba diyeyim dedim
gece 2 de yattım 5 te kalktım ölüyorum

günaydın kızlar dünkü raporumu vereyim ben

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen

3 adet ızgara köfte
yoğurtlu haşlanmış brokoli

ara öğün olarakta
tavuk ızgara yedim

akşam

1 porsiyon ıspanak ( püre )

evet dünü 43 puanla kapatmışım.

3 fincan beşi bir yerde çayımıda içtim. 120 dakika yürüyüşümü yaptım ve parktaki spor aletlerini kullandım.

günaydın kızlar nasılsınız?
dünkü menümü söylemiştim akşam çok acıktım ama sadece domates yedim ve bol bol su içtim geçti
özgecim kalcak mısın izmirde?
hemen dönüyo musun bugün?

Günaydın ....
hayırlı sabahlar.......................

kimse yok nazlımdan başka kızlar ne paylaşında bulunuyoruz dogru dürüst nede birbirimizi inceliyoruz . böyle olmuyo ...... sayfalar bile bıraktıgım yerde . nerdesiniz ..... takım bu degil ..... menülerinizi bile vermiyosunuz bi kaç kişi dışında .... nasıl kilo verecegiz biz ....... daha öncede yazmıştım kaç kere . ama kimse umursamıyo . isterseniz yazmaya vakit bulursunuz . diyorum başkada bişi demiyorum ......
diger takımlarda 3 gün haber vermeden yazmayan direk diskalifiye ediliyo haberiniz ola ....

. 6. takımdada uygulayalım . haberiniz olsun ...

Son düzenleme:
dünkü raporum ...

3 dl. ekmek -peynir-- çay .

1 elma .
1 tabak pırasa- 1 tabak makarna salatası .
4 ceviz 5 fındık .1 kuru kayısı ....
yarım. t. çorba .2 etimek .1 k. yogurt .

günaydın kızlar bugün nasılsınızkaydirigubbakcemile5izmir bugün bir harika,özgecim tam gününde gelmişsin izmire tam bir bahar havası var inşallah gezmeyede fırsat bulursun canım.
henüz kahvaltı etmedim ballı sıcak suyumu içiyorum kızım uyanmadı hala onu bekliyorum ama kahvaltım standart sadece bugün ekmeğimi kızartıp yiyeceğim yanında peynir yada lor,yumurta,yeşillik 2-3 yeşil zeytin şekersiz çay kızımı okula bıraktıktan sonra 1 saat yürüyüş gelince biraz pilates sonra yeşil çayım 1 yeşil elma,akşamki menü henüz belli değil herzamanki gibikaydirigubbakcemile3 onuda karar verince yazıcam şimdilik bukadar.a.s.

günaydın aebencim bende burdayımkaydirigubbakcemile3
sen bu grubu toparlarsın kendine getirirsin
baharın rehaveti çöktü galiba

günaydın yumukum izmirde hava güzel ama çalışmak zorunda olmak kötü bu havada
keşke bende evde olsam da güzel güzel kahvaltımı yapsam:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…