Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar dün eski resimlerimden gelin resimlerimden ekledim fırsatınız olunca bakın ben o zayıf hallerime bakıp iç çekiyorum her defasında yine eskisi gibi olcam diyip dahada kilo alıyorumsenağlama tabiki 50-51 kiloya düşemem ama bu kez yaklaşmaya kararlıyım zaten boyum uzun o kadar kilo beni bozar:roflol: ozamanlarda safinaz gibiydim zaten ,yalız boydan pek bulamadım fotoğrafçılık yaparken gün aşırı vesikalık çekinirdik onlardan bazıları,bulabilirsem boydanda eklicem

işyerinde baya bulaşık birikmiştı onaları yıkadım. beşibir yerde çayımı aldım geldim. mutfağı ben temizlemesem kimsenin temizleyeceği yok . benimde içime sinmiyor çünkü bende orda kahvaltımı yapıyorum.

aebenim artık toparlanmamız lazım ben yediklerimi yazıyorum genelde hatam varsa beni uyarın diye. 2 hafta saldım kendimi olan oldu zaten ama ben bu hafta tam anlamıyla gaza geldim.

aebenim benim yediklerim klasik canım yaa. dışına çıkmıyorum yaniikaydirigubbakcemile2
sabah 1 yumurta 1 dilim acılı sürülmüş ekmek şekersiz çay
arada 1 dilim kepek emeği üzeri yine acılı 1 kupa form çay
öğleye pattis haşlaması
akşama melemen yiyeceğim.delikafadulden

Hep Şansız olduĞumu dÜŞÜnÜrdÜm ama bugÜn Şanslıyım galıba . Sabah geÇ kalıyodum ıŞe onun ıÇın evden yemek getırememıŞtım dÜŞÜnÜyordum ne yesem dıye. En kÖtÜ ıhtımal kahvaltı yapacaktım. Ama yemekte tavuk dÖner varmıŞ Çok sevındım duyunca.

kızlar öncelikle bi haberim var size . özge listedesin canım bu hafta . nasıl diye sormayın gönlü güzel hatunlar sayesinde ..Şeniz....

biri ayrılana kadar .( yada diskalifiye .) veya mezun olana kadar 13 kişiyiz ........

şunu eklemek istiyorum uyarıma cevap yazanlar zaten demekki6. takımı okuyup cevap yaza bilenler ..şutarafagitti.. asıl yazamayanları buraya sokucam başka yolu yok ...klava:..

menülerinize gelimce ertesi güm yada akşam gün tamamlandıktan sonra topluca istiyorum else yumukum siz yediklerinizi yazıyosunuz ama listeli degil ve bölük bölük ben bişi anlamıyorum ... örnek olarak nazlının listesini baz alın ....kaydirigubbakcemile5

daroş canım dün yediklerini ayrıntılarıyla yaz canım akşama daha ver ve ne yiyecegini bilemessin bide menemen nasıl 1 tabakmı yanında ekmek varmi yada 2 lakma başka bişi eklenecekmi bunu bilemeyiz .....:1ninca::jeyyar: onun için dünkü menünü ama agzına giren her lokmayı yaz .

bide şunu ekleyim kızlar ne yarsak yazılacak belki biz sizim bekçiniz degiliz yanınızda degiliz ama kilolarınız sizinle ...:mymeka:

takımın toplanması lazım genelde 1 hafta başlarda olursak 3 hafta sonlarda oluyoruz . bakın kardeş takımıza takımlar takımı ünvanını aldı ... ya biz ...laelaelaelaelae
burda sohbet etmiyoruz adeceksen msn ye ..kötükedihüsokaydirigubbakcemile3

ben aelimden geleni yapıyorum sizler için birazda siz çabalayım bakalım .....:1hug:

yerimseniben

bizim için yaptıklarına soğol aebenim bütün kararlarını saygıyla karşılıyorum ve uymak için elimden geleni yapıcam. çünkü ben artık çıtır olmak istiyorum. Kardeşlerimin kıyafetlerinden giymek istiyorum.

Mehmet beyden alıntı ......................

saglıklı beslanma de yapılacaklar ..... kızlar ilk önce diyet piskolajisini atın ve yapmanız gereken ... aç kalmamak ve yediginizde 1 yumruk buryüklügümde yemek .... ve dogru şaylerden .... bu sizi dogru yola götürür ...

1 ögün stratejisi : 3 ana ögüne ek olarak atıştırmalar ....: Böylece asla kendinizi aç hisset messiniz ......... yatma saatinden 3 saat önce yemeyi bırakın ....

2. zararlı yiyecek leratın .... fazla şekerli karbon hizratlar ..yapay yaglar donmuş yaglar .. rafine unlar ve zenginleştirilmiş unlar.veya bezazlaştırımış unlar.....

3. paydalı lazım yiycekler .... Tam bugdaykarbon hidratları ..lif ....saglıklı doymuş yag içerem kuru yemişler .... yagsız et gibi purotein kaynakları ..( iki ayaklıları tercih edin ) ve balık ....

4. U dönüşü ..... hata yapmak normaldir ... asıl önemli olan onları yakalamak . tanımak konturol ermek . kendinize dogru yola dönme fırsatı vermek .......

.......Sürekli tok olmak için gün boyu yiyin ..... ne kadar az yerseniz ,okadar yüksek olasılıkla açlik kipine girersinizve vucudunuz o ölçüde yag depolamak ister.....

Yemege başlamadan önce 1.2 bardak su için ...Açlık sinyalleriniz aslında susuzluk sinyali olabilir ....

Havuç elma gibi ,açliginızı bastıracak .el altında bulundurun ......

bel ölcüsü konturolüde 2 baharatın yararlı oldugu görülmüştür . kırmızı biber ve tarçın ......

Tam bugdaylı karbon hidratlar ve protein bulunan yiyecekler ve sebzemeyve yiyin ...

öyleden sonra açlık duygusunu bastırmak için sabah lifli Şeyler yiyin ......

Beyninizden midenize giden doyum sinyalini hızlandırmak içinögünlerinizden önce .biraz saglıklı yag .yiyin 1 acuk kuru yemiş gibi .böylece akşam yemeklerinde az yersiniz .

yazacaK DAHA ÇOK ŞEY VAR AMA ANA FıKRı ANLAMAK ıÇıM KıTABı OKUMAK LAZIM .....

Bende 1 ay Önce kıtapÇıya gıttıĞımde mehmet ÖzÜn kıtabı dıkkatımı ÇekmıŞtı ama ben oraya gelene kadar 2 kıtap almıŞtım. Onun ıÇın onu es geÇtım elımdekılerı okuyayım daha sonra onuda alıp okuyacaĞım.

şiddetle tavsiye derim nazlı bu bi diyet degil insanı tekrar fabrika ayarlarını döndürmeye çalişan bi beslenma biçimi .... kitabi baştan sana okudugunda dogal olanı fark ediyosun ve hata yapmanın normal oldugunu ve 1 dilim pastanın degil arkasından gelen dilimlerin kilo aldırdıgını . ve vucudun neye nasıl tapki verdigini kilo vermanın sadece yemekle olmadıgını anlatıyo eglenceli bi biçimde ...

ben çıkıyorum iyi günler ...a.s.

her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız .....kaydirigubbakcemile3
akşama gelirmiyim bilmiyorum kimse olmuyo nazlıdan başka .Şeniz..fisfisfisbenimde gelesin gelmiyo .....:1ninca::1hug:a.s.:dilcikar:

tamam aebencim bundan sonra hepsini toplu bişekilde yazarım
sağol çabaların için:1hug:

görüşürüz
akşamları bende burdayımsengözlerimebaksanab

saol canım ilgin için bundan sonra liste halinde yapıcam anlaştık

ah canım sabahtan hava güzel dedik izmir bu hiç belli olmaz havanın haline bak yağur yağdı yağacakkaydirigubbakcemile3bazen diyolar kızıyorum izmir havasıda kızıda dönek olur diye kızları bilmemm ama hava gerçekten öyle:roflol:

izmirin havasına güven yok gerçekten
pazar günü güneşi gördüm temizlik yaparken camı kapıyı açtım
çok fena üşütmüşüm böbreklerime sancı giriyor dünden beri

resimlerine baktım çok güzel çıkmışsın ve hiç değişmemişsin maşallah
sorması ayıp kaç yaşındasın

dünkü yediklerimi liste halinde vereyim bende ne yediysem harfi harfine aynıdır kaçamaklarımı daima yazarım;
sabah;
1 dilim kepekli ekmek
2 kaşık tuzsuz lor
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
biraz tere ve maydonoz
şekersiz çay

arada;

1 fincan yeşil çay
1 yeşil elma

akşam;
2 parça ızgara tavuk(biri baget diğeri göğüs etiydi)
2 kaşık yoğurt
roka

yatmadan önce
1 fincan yeşil çay

dünki yediklerim bunlar bugünkileri akşam detaylı yazarımkaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim canım 31 yaşındayım ama baya değiştim açık olan resimlerde yaklaşık bundan 7-8 sene önceki hallerim var yıllar ve hayat yaşanan olumsuzluklar insanı çok etkiliyor yinede kendime elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama sonuçta 30 u geçtikkaydirigubbakcemile3

maşallahın var
türban da çok yakışmış inan

bu arada kızımı okula bırakınca 45 dk yürüyüş yaptım gelince 15 dk kadar pilates bundan sonra hergün yürüyüşe gitmeye çalışıcam ama izmir sabah güneş öğlen yağmur hiç belli olmuyo valla hava güzel olduğu sürece yürüyüşe devamhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…