kızlar öncelikle bi haberim var size . özge listedesin canım bu hafta . Nasıl diye sormayın gönlü güzel hatunlar sayesinde ..şeniz....
Biri ayrılana kadar .( yada diskalifiye .) veya mezun olana kadar 13 kişiyiz ........
şunu eklemek istiyorum uyarıma cevap yazanlar zaten demekki6. Takımı okuyup cevap yaza bilenler ..şutarafagitti.. Asıl yazamayanları buraya sokucam başka yolu yok ...klava:..
Menülerinize gelimce ertesi güm yada akşam gün tamamlandıktan sonra topluca istiyorum else yumukum siz yediklerinizi yazıyosunuz ama listeli degil ve bölük bölük ben bişi anlamıyorum ... örnek olarak nazlının listesini baz alın ....kaydirigubbakcemile5
daroş canım dün yediklerini ayrıntılarıyla yaz canım akşama daha ver ve ne yiyecegini bilemessin bide menemen nasıl 1 tabakmı yanında ekmek varmi yada 2 lakma başka bişi eklenecekmi bunu bilemeyiz .....:1ninca::jeyyar: Onun için dünkü menünü ama agzına giren her lokmayı yaz .
Bide şunu ekleyim kızlar ne yarsak yazılacak belki biz sizim bekçiniz degiliz yanınızda degiliz ama kilolarınız sizinle ...:mymeka:
Takımın toplanması lazım genelde 1 hafta başlarda olursak 3 hafta sonlarda oluyoruz . Bakın kardeş takımıza takımlar takımı ünvanını aldı ...Ya biz ...laelaelaelaelae
burda sohbet etmiyoruz adeceksen msn ye ..kötükedihüsokaydirigubbakcemile3
ben aelimden geleni yapıyorum sizler için birazda siz çabalayım bakalım .....:1hug:
Yerimseniben
Bende 1 ay Önce kİtapÇıya gİttİĞİmde mehmet ÖzÜn kİtabı dİkkatİmİ ÇekmİŞtİ ama ben oraya gelene kadar 2 kİtap almıŞtım. Onun İÇİn onu es geÇtİm elİmdekİlerİ okuyayım daha sonra onuda alıp okuyacaĞım.
kızlar öncelikle bi haberim var size . özge listedesin canım bu hafta . nasıl diye sormayın gönlü güzel hatunlar sayesinde ..Şeniz....
biri ayrılana kadar .( yada diskalifiye .) veya mezun olana kadar 13 kişiyiz ........
şunu eklemek istiyorum uyarıma cevap yazanlar zaten demekki6. takımı okuyup cevap yaza bilenler ..şutarafagitti.. asıl yazamayanları buraya sokucam başka yolu yok ...klava:..
menülerinize gelimce ertesi güm yada akşam gün tamamlandıktan sonra topluca istiyorum else yumukum siz yediklerinizi yazıyosunuz ama listeli degil ve bölük bölük ben bişi anlamıyorum ... örnek olarak nazlının listesini baz alın ....kaydirigubbakcemile5
daroş canım dün yediklerini ayrıntılarıyla yaz canım akşama daha ver ve ne yiyecegini bilemessin bide menemen nasıl 1 tabakmı yanında ekmek varmi yada 2 lakma başka bişi eklenecekmi bunu bilemeyiz .....:1ninca::jeyyar: onun için dünkü menünü ama agzına giren her lokmayı yaz .
bide şunu ekleyim kızlar ne yarsak yazılacak belki biz sizim bekçiniz degiliz yanınızda degiliz ama kilolarınız sizinle ...:mymeka:
takımın toplanması lazım genelde 1 hafta başlarda olursak 3 hafta sonlarda oluyoruz . bakın kardeş takımıza takımlar takımı ünvanını aldı ...ya biz ...laelaelaelaelae
ben aelimden geleni yapıyorum sizler için birazda siz çabalayım bakalım .....:1hug:
yerimseniben
ben çıkıyorum iyi günler ...a.s.
her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız .....kaydirigubbakcemile3
akşama gelirmiyim bilmiyorum kimse olmuyo nazlıdan başka .Şeniz..fisfisfisbenimde gelesin gelmiyo .....:1ninca::1hug:a.s.:dilcikar:
kızlar öncelikle bi haberim var size . özge listedesin canım bu hafta . nasıl diye sormayın gönlü güzel hatunlar sayesinde ..Şeniz....
biri ayrılana kadar .( yada diskalifiye .) veya mezun olana kadar 13 kişiyiz ........
şunu eklemek istiyorum uyarıma cevap yazanlar zaten demekki6. takımı okuyup cevap yaza bilenler ..şutarafagitti.. asıl yazamayanları buraya sokucam başka yolu yok ...klava:..
menülerinize gelimce ertesi güm yada akşam gün tamamlandıktan sonra topluca istiyorum else yumukum siz yediklerinizi yazıyosunuz ama listeli degil ve bölük bölük ben bişi anlamıyorum ... örnek olarak nazlının listesini baz alın ....kaydirigubbakcemile5
daroş canım dün yediklerini ayrıntılarıyla yaz canım akşama daha ver ve ne yiyecegini bilemessin bide menemen nasıl 1 tabakmı yanında ekmek varmi yada 2 lakma başka bişi eklenecekmi bunu bilemeyiz .....:1ninca::jeyyar: onun için dünkü menünü ama agzına giren her lokmayı yaz .
bide şunu ekleyim kızlar ne yarsak yazılacak belki biz sizim bekçiniz degiliz yanınızda degiliz ama kilolarınız sizinle ...:mymeka:
takımın toplanması lazım genelde 1 hafta başlarda olursak 3 hafta sonlarda oluyoruz . bakın kardeş takımıza takımlar takımı ünvanını aldı ...ya biz ...laelaelaelaelae
yerimseniben
günaydın aebencim bende burdayımkaydirigubbakcemile3
sen bu grubu toparlarsın kendine getirirsin
baharın rehaveti çöktü galiba
günaydın yumukum izmirde hava güzel ama çalışmak zorunda olmak kötü bu havada
keşke bende evde olsam da güzel güzel kahvaltımı yapsam:1no2:
ah canım sabahtan hava güzel dedik izmir bu hiç belli olmaz havanın haline bak yağur yağdı yağacakkaydirigubbakcemile3bazen diyolar kızıyorum izmir havasıda kızıda dönek olur diye kızları bilmemm ama hava gerçekten öyle:roflol:
izmirin havasına güven yok gerçekten
pazar günü güneşi gördüm temizlik yaparken camı kapıyı açtım
çok fena üşütmüşüm böbreklerime sancı giriyor dünden beri
resimlerine baktım çok güzel çıkmışsın ve hiç değişmemişsin maşallah
sorması ayıp kaç yaşındasın
çok teşekkür ederim canım 31 yaşındayım ama baya değiştim açık olan resimlerde yaklaşık bundan 7-8 sene önceki hallerim var yıllar ve hayat yaşanan olumsuzluklar insanı çok etkiliyor yinede kendime elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama sonuçta 30 u geçtikkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?