hiiç sanmıyorum ama hadi inşallah1 ay sonra yeniden ölçülerini al canim farki gorunce mutlu olacaksın
Onu unutmuşum....iyi hatırlattı n.
Bayram haftası var bide
tempolu yürüyüş ten sonra baya oldu bölgesel yapmayali...tamam sağol canım...Bence dinlenmeyi es geçme abla 10-15 sn yeterli oluyor daha sonra kaslarda fazla yorgunluk hissedersin eğer dinlenme yapmayacaksan en son soğumaya daha fazla zaman ayır mutlaka
aynisi geçen banada olduTatli yemedim cok şükür ama normal yemeklerimi yiyorum kismadan, sanki bugun aksam yemegimi abarttim cunku baya baya siginamadim Allahtan saat 16 00 da yemisdim yani erken bir saatti. Midem kuculmus galibayarın regl bitiuor 10. Gunum Yeniden bir duzene girmem lazim beni biri duzene girdirsin plase ayin 15 gibi giresuna gidecekmisiz galiba yanisi gidip gelemyi beklemeyim duzene girmek icin cunku baya gun var
Bende yapmadim ne tatlı ne sarma ne borek
Kiz Sen salsan ne olacakInsaAllah yarin menu bildirimine baslamayi düşünüyorum. Birleri beni gaza getirsin daha fazla salmayim kendimi
Gunaydin canım ❤Günaydın kk nin güzel kadinlari ❤
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese
Gunaydin canım ❤Günaydın❤
Karnım ağrıyooo geliyo işte napimOnu unutmuşum....iyi hatırlattı n....ama senede iki 11 ay yolunu gozluycen şimdi
tempolu yürüyüş ten sonra baya oldu bölgesel yapmayali...tamam sağol canım...
aynisi geçen banada oldu...tavuk yapmıştım yiyemedi m fazla geldi...yagi fazla geldi midem bulandı hatta....çok şaşırdım hem mide küçülmüş...hem de damak tadı değişmiş baya....çünkü tavuğa ekstra yağ bile koymadım...kendi yağında pisirdim
Lili kız evdekiler baklava börek sarma istemedi mi?Yada gelen misafirler....kendin yemedin çok iradelisin çünkü.... ..evde 5 Kisi daha var..hella olsun evdekilere eğer diyetine saygi duyup istemediler ise ...gerci benimkiler de illa bayram diye istemedi ama ben duramadim. ....uzun zamandır eşim kıymalı börek istiyordu...bayram diye ona yaptım.... sütlü irmik helvası tatlısı arası bir tarifim var ona bayılır...ondan ya yaptım.... oğlumla kapış kapış yediler....sarma yerine de çiğ köfte yoğurdum....onu da çok seviyorlar....
Kiz Sen salsan ne olacak
Maşallah sana
Iradeli kadin
Örnek insan
Aynı benBen bugün pazartesi deyip tartıldım
66.9 çıktım. Sabah 6.30 gibi eşime kahvaltı hazırladım. Ben de yarım kase mercimek çorbası içmiştim. Onun etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Adetten dolayı desem cuma günü tartildigimda 66.4tüm yine. Bugün altıncı gunundeyim. Bitmesine az kaldı ama ödem daha da mı artıyor anlamadım ki. 3 hafta oldu ve ben 66-67 arasındayım hep. Sağlık ocağına gitmeye niyetlendim eşim virüsten dolayı razı olmadı. Biraz daha çabalarsan olur diyor. Yediklerim de buraya yazdıklarımdan ibaret. Niye böyle oluyor anlamıyorum
Gunaydin canım ❤Günaydınlarrr
Suyu dun az icmissin canim belki oda etkilemis olabilir en az 2 lt su icmelisin,sporunu artir biraz dahaBen bugün pazartesi deyip tartıldım
66.9 çıktım. Sabah 6.30 gibi eşime kahvaltı hazırladım. Ben de yarım kase mercimek çorbası içmiştim. Onun etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Adetten dolayı desem cuma günü tartildigimda 66.4tüm yine. Bugün altıncı gunundeyim. Bitmesine az kaldı ama ödem daha da mı artıyor anlamadım ki. 3 hafta oldu ve ben 66-67 arasındayım hep. Sağlık ocağına gitmeye niyetlendim eşim virüsten dolayı razı olmadı. Biraz daha çabalarsan olur diyor. Yediklerim de buraya yazdıklarımdan ibaret. Niye böyle oluyor anlamıyorum
Allah kolaylık versin cnm.canim bir araştır yaş meselesini
Iyi olmana sevindim... toparlarsin merak etme...
Bende mezura aldırdım iki gündür duruyor öylece sabah ölçü alayım diyorum
Oğlan erken kalkıyor
Açıkmistir diye kostur kostur kahvaltı ile uğrasiyorum
Eskiden erken kalkıp spor da yapıyordum kahvaltıdan önce
Şimdi kahvaltı ve akşam yemeği arasındaki zaman diliminde açken spor yapıyorum ancak
Ben dinlemiyorum 3 yada 5 sn rahatlatır devam ediyorumBen dinlenme leri atla yapıyorum
Uygulama dan yapıyorum
Sence doğrumu yapıyorum
Bacak kalça egzersizleri olduğu için dinlenme ihtiyacım olmayınca hiç dinlenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?