Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin canım ❤

Suyu dun az icmissin canim belki oda etkilemis olabilir en az 2 lt su icmelisin,sporunu artir biraz daha

Bu saate kadar 1 litre su içtim. 2 bardak da Dukan içeceği içtim.
İp atlar gibi zipladim geçen gün. Sağ alt bacağım ağrıyor a devam etmeyi düşünüyorum. 100 tane atlamayla kan ter içinde kalmistim. Etkili sanırım. Bir hafta da böyle deneyip bakayım

Buzdolabı bozulunca insan sinir oluyor ya. Benimde geçen yaz tatile gittim büyük kızım aradı bozuldu diye geldim motor yanmış dediler gittim yeni aldım benimkide 15 yıllık tı miyadı dolmuş ama içindekiler hep gitti. Sen hemen bir servis çağır cnm nolur nolmaz

Bende ip atlamak isterdim ama yapamıyorum. Yapabiliyorsan yap süper bişii hemde zevkli

Gunaydin ablacım ❤
Bende ilk zipzip yapmaya basladigimda 100 taneyi cok zor yapiyordum sonra yavas yavas alistim hatta 2000 lere kadar yapiyordum
Mezun kiloma geldim şükür hepmi baklava sarma yesem
Cuma 69.8di
Simdik 67.7 cumaya kadar 67ye insem keske
Zipzip-
Sasirdim cuma kilona ama baklava sarmalar ise yaramış

Gunaydin ablacım ❤

Bende ilk zipzip yapmaya basladigimda 100 taneyi cok zor yapiyordum sonra yavas yavas alistim hatta 2000 lere kadar yapiyordum

WC sorunumda vardiyaaa ondan yazmadim ben kilomu sonra bayramda yiyince sasirdi garibim kiloma geri döneyim dedi heralde

Arada vücudu şaşırtmak lazım kendini dalınca diyetle ve sporla saldırmak lazım tekrar ki insin kilolar, ☺
Ben herşeyi birden kestim herhafta kilo verdim ama bir yerde takılı kaldi gitmedi oyizden arada yemek gerekiyo gercekten

Yok yapmadim iste bizimkilerde istemediler zaten bacim cunku onlarada bik bikliyorum az yeyin diye biliyorsunuz bizim azimiz size bir gore cok ama bize az yani

canim ilk odemini rahatlıkla attın 3 kilo vücut şimdi esas yağlarını eritiyor....her gün aynı çıkmaz zaten wc ve su tutma oranına göre 300 gram opsiyon oluyor....bazen tartinin da opsiyonu oluyor....peşpeşe tartimda bazen benimki 300 oynuyor....tuzlu turşu türü yiyince su tutabilir.....sen çok temiz besleniyorsun....ne az ne çok ideal yediklerin....
Ben dinlemiyorum 3 yada 5 sn rahatlatır devam ediyorum
isinmisken yapmiyorum genelde boosted yada yürüyüşten sonra iyi oluyor...pek dinlenmiyorum....ihtiyaca göre dinlenme lazım belkide....hareketin zorluğuna göre....
yazin genelde oluyormuş...havalandırma sistemi yani borular donuyormus....bir iki gün boşaltıp eritmek gerekiyor muş.....benim dolap yazık taşınmadan taşınmaya dinleniyor....bide yazları giderdim dolap holiday modunda olurdu.....eee şimdi içecek sebze herşey dolu....aç kapa aç kapa bütün gün....oda dinlenmek istiyor...şimdilik basit gibi arızası bakicaz artık ...
Gunaydin ablacım ❤

helal 2000 süper
Yok yapmadim iste bizimkilerde istemediler zaten bacim cunku onlarada bik bikliyorum az yeyin diye biliyorsunuz bizim azimiz size bir gore cok ama bize az yani
Senin kiler fit ama bi oğlun toplu oda zayıfladı demiştin....zaten sen yapmasan da annende kv de teyzede hala da her yerde yerler sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…