Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gene kimseler yok ne bayrammiş beee
Misafirim var gorumcemin kizlari ( gecen dugunune gittikya hah isde o ) ve kizkardesim bende kaldilar sabah ezaninda yattik sabah kalkyik kahvalti ettik hala otruyoruz ise nezmaman baslicaz hic bilgim yok ama kalkicam simdi

Muhammed baya zayif hatta cok zayif artik ama simdide enes yemesin istiyorum o kilolu suan

Bayram herkesi etkiledi galiba ben bir tane tatlı yemedim
Ya ben o kadar dikkat ettim bugün bi tartılayım dedim niye artı çıktım
Regl donemin mi yaklasiyor canim
Birde dolunay varmis bu hafta oda artıya sebep olabilirmis

hoşgeldin canim nasil gecti bayramin
Annemleri görmek dışında.pek bi degisiklik olmadı diğer günlerden kurban bayramı yorucu geçiyor memlekete gittiğimde temizlikle geçer oturamazdim şimdi iş yoktu annemde yoktu Perşembe akşamı gittim cuma günü otura bildik etler gelene kadar sonrası gün annem yoktu pikniğe gittik sabahı geri geldim pek bişey anlamadım listedeyken cuma nasıl çabuk geliyorsa 3 günde öyle çabucak geçti
Hemde ne cinsim bir bilsen
60 ustu cikarsam kesin cuma gunu listeye girecegim :)))

Hosgeldin canim ❤

Bir kontrol edip geleyim canim
Hoş buldum

Ilk mezun oldugum 3 gun boyunca buzlukta bekleyen kekimden yedim Ama tatli börek falan yemedim hic, sadece normal yemeklerimin porsiyonu fazlalasti bir dilim baklava dahi yemedim, 3 5 sarma dahi yemedim
3+5 sarmami yarım tencere yemisimdir herkes ete ben sarmaya doydum

Ben squat yapıyorum 2 gündür sabah 10 akşam 10 tane dizilerimi alışturmaya çalışıyorum. Eğilirken çıtır çıtır ses geliyor dizlerimde sanki dal kırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…