Takimlarin basarisi artsin diye yapilan bir uygulama aslinda nota almamak icin ugrasiyorsun ve takim daha basarili oluyoro ne ne?Allah kaptanlara yardım etsin.... arkadaş ne çok madde var....beynim yandı.... kuralların çoğunu biliyorum güya
Gün boyu siftah yapamamış esnaf gibisin
Gözü yolda müşteri bekler gibi
Geçmiş olsun canimKızlar ya evi su basmış mahvolduk valla.
Afiyet olsun abla menunde sporunda guzelSelamlar millet
Bugünkü menüm
Sabah
Saat 10 :00
Aç karnına limonlu barsak su
4 kuru kayısı
1 ceviz
Saat 12 de ancak yapabildim
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 dilim çok tahıllı ekmek üzerine çok az tereyağ ve 1 çay kaşığı reçel
İki kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
3 zeytin
Akşam
Saat 17:00
2 dilim bonfile et çok az yağlı
3 yaprak marul ve 1 domates
Saat 19:00 1 bardak ayran
Gün içinde bu saate kadar 3 litre su bitti
Egzersiz
40 dk Tempolu yürüyüş _ 100 puan
30 squat _ 5 puan
30 sny düz plank _ 10 puan
Bölg. bacak-kalça hareketi 600 ad _ 85 puan
Toplam= 200 puan
sportie
Oyuzden azcik yedim gece acıkmayim diye canimAkşam yemeği azıcıkkk geçe kalmış onun dışında
Yaaaa nasil oldu eskiden bizim evi hep su başardı acik unuturdukKızlar ya evi su basmış mahvolduk valla.
Afiyet olsun canimSelamlar millet
Bugünkü menüm
Sabah
4 kuru kayısı
1 ceviz
3 zeytin
Akşam
Egzersiz
30 squat _ 5 puan
Toplam= 200 puan
sportie
Bilmemmiİlk defa şaşırtmıyorum ama yinede söylim dedim
Nsl cnm yaa çok geçmiş olsun
Eyvah eyvah Allah kolaylık versin eltim
Çok geçmiş olsun canım Allah kolay getirsin
Kızlar çok sağolun, alt katta kazan dairesindeki musluğun biri patlamış. Alt kat tamamen 30 cm civarında su dolmuş. Vidanjorle birlikte 5 saat su bosalttik, parkeler falan hep gitti. Suyu boşaltıp bıraktık ama parkelerin altından hala su çıkıyor. Yarın yine devam edeceğiz.Oyuzden azcik yedim gece acıkmayim diye canim
Yaaaa nasil oldu eskiden bizim evi hep su başardı acik unuturdukgecmis olsun
Afiyet olsun canim
Bilmemmi
Çok çok geçmiş olsun canım. Biz küçükken apartmanın Bodrum katında otururduk arkadan 1. Kattı önden Bodrum kat. Her yağmurda ızgaralardan su basardıKızlar çok sağolun, alt katta kazan dairesindeki musluğun biri patlamış. Alt kat tamamen 30 cm civarında su dolmuş. Vidanjorle birlikte 5 saat su bosalttik, parkeler falan hep gitti. Suyu boşaltıp bıraktık ama parkelerin altından hala su çıkıyor. Yarın yine devam edeceğiz.
Valla maaşallah sana canım. Yedik içtik faslı bitti normale döndün herhalde. Gerçekten misafir varken stresle de herhalde çok yeniyor canım. Benim de başıma geldi....2 temmuz
10.30
1 yumurta
2 kk kdr ezine
Domates salatalık
Semiz otu
2 incir
16.00
1 kase buğdaylı yoğurt
Yarım nektarin
Avuç içi çekirdeksiz üzüm
18.30
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
SSuyumu ölçemedim
Spor 250 ip atlama
10 dk bacak
10 dk kalça
15 dk kalça bacak
10 dk iç bacak
353 puan
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
canim kaçıncı kat?geçmiş olsun...bayram bayram sinir olmuşsun dur....Kızlar ya evi su basmış mahvolduk valla.
Aşağıdaki okuyanları etiket leseydinTakimlarin basarisi artsin diye yapilan bir uygulama aslinda nota almamak icin ugrasiyorsun ve takim daha basarili oluyor
Ne yapayim baktim kimse yazmiyor bir goz birakayim dedim
Geçmiş olsun canim
Afiyet olsun abla menunde sporunda guzel
Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin benimde başıma gelmişti bir defasında ve çok sıkıntılı ve yorucu bir durum gerçekten.Kızlar ya evi su basmış mahvolduk valla.
Harikasın canımSelamlar millet
Bugünkü menüm
Sabah
4 kuru kayısı
1 ceviz
3 zeytin
Akşam
Egzersiz
30 squat _ 5 puan
Toplam= 200 puan
sportie
İnşallah tartida seninle aynı fikirde olur yarınTakimlarin basarisi artsin diye yapilan bir uygulama aslinda nota almamak icin ugrasiyorsun ve takim daha basarili oluyor
Ne yapayim baktim kimse yazmiyor bir goz birakayim dedim
Geçmiş olsun canim
Afiyet olsun abla menunde sporunda guzel
Çok zor günlerdir eminim canım, çocukken bizim evin çatısı da sac ve ahşaptı. Her yağmurda eve tepemizden su damlardi. Altına leğen falan koyardık.Çok çok geçmiş olsun canım. Biz küçükken apartmanın Bodrum katında otururduk arkadan 1. Kattı önden Bodrum kat. Her yağmurda ızgaralardan su basardıGulumse24 sizin hiç başınıza geldi mi?
Canım ev müstakil, 3 katlı. Giriş kat salon, girişin altını su basmış. Çalışma alanı olarak kullanıyorduk. İki üç gündür hiç inip bakmamıştık. Hem de nasıl sinir oldum, oturup ağlamak istedim. Ama eşim yeterince gergindi bı de ben öyle yapsam iyice salardı kendini. Neyse ki o da deliye dönmeden suyu boşalttık.canim kaçıncı kat?geçmiş olsun...bayram bayram sinir olmuşsun dur....
Allah bı daha başına vermesin inşallah, gerçekten çok zor.Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin benimde başıma gelmişti bir defasında ve çok sıkıntılı ve yorucu bir durum gerçekten.
Sen yine şükret cnmm ucuz kurtulmuş sun . Benim 10 yıl önce sitenin deposunda tamir vardı o gün sular almayacak dediler bende anneme gittim gece kaldık sabah Bi geldik kapıdan içeri ayağımı bastığımda bileğime kadar su vardı o derece yani düşün salonundaki halı su içinde yüzüyordu resmen. Parkeler şişti ama ne şişme değişmek zorunda kaldık. Çıldırmıştım ay düşününce bile fena oldum resmenAllah bı daha başına vermesin inşallah, gerçekten çok zor.
İnanır misin salonum su altında kalsa daha kolay olurdu benim işim. Çok az esyam var ve hepsi ayaklı. Halılar da yıkanmış olurduSen yine şükret cnmm ucuz kurtulmuş sun . Benim 10 yıl önce sitenin deposunda tamir vardı o gün sular almayacak dediler bende anneme gittim gece kaldık sabah Bi geldik kapıdan içeri ayağımı bastığımda bileğime kadar su vardı o derece yani düşün salonundaki halı su içinde yüzüyordu resmen. Parkeler şişti ama ne şişme değişmek zorunda kaldık. Çıldırmıştım ay düşününce bile fena oldum resmen
Canim evin sigortası var mı?Çok zor günlerdir eminim canım, çocukken bizim evin çatısı da sac ve ahşaptı. Her yağmurda eve tepemizden su damlardi. Altına leğen falan koyardık.
Canım ev müstakil, 3 katlı. Giriş kat salon, girişin altını su basmış. Çalışma alanı olarak kullanıyorduk. İki üç gündür hiç inip bakmamıştık. Hem de nasıl sinir oldum, oturup ağlamak istedim. Ama eşim yeterince gergindi bı de ben öyle yapsam iyice salardı kendini. Neyse ki o da deliye dönmeden suyu boşalttık.
Cok kullanılan bir yer değil ve sigorta parası anlamazsan iz uygun fiyata az defolu parkeler ucuz oluyor....internetten de parke takma videosu izleyip kısa sürede kendiniz bile yaparsınız....İnanır misin salonum su altında kalsa daha kolay olurdu benim işim. Çok az esyam var ve hepsi ayaklı. Halılar da yıkanmış olurdualt katta iki tane ardiye (bütün esyalar, kitaplar yerde kolideydi) ve bir sürü elektronik vardı. Bizim de bütün parkeler değişmek zorunda kalacak malesef.
Ay fenaymış cnm yaa çok geçmiş olsun tekrarİnanır misin salonum su altında kalsa daha kolay olurdu benim işim. Çok az esyam var ve hepsi ayaklı. Halılar da yıkanmış olurdualt katta iki tane ardiye (bütün esyalar, kitaplar yerde kolideydi) ve bir sürü elektronik vardı. Bizim de bütün parkeler değişmek zorunda kalacak malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?