Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

o ne ne? Allah kaptanlara yardım etsin.... arkadaş ne çok madde var....beynim yandı.... kuralların çoğunu biliyorum güya

Gün boyu siftah yapamamış esnaf gibisin
Gözü yolda müşteri bekler gibi
Takimlarin basarisi artsin diye yapilan bir uygulama aslinda nota almamak icin ugrasiyorsun ve takim daha basarili oluyor
Ne yapayim baktim kimse yazmiyor bir goz birakayim dedim
Kızlar ya evi su basmış mahvolduk valla.
Geçmiş olsun canim
Afiyet olsun abla menunde sporunda guzel

Akşam yemeği azıcıkkk geçe kalmış onun dışında
Oyuzden azcik yedim gece acıkmayim diye canim
Yaaaa nasil oldu eskiden bizim evi hep su başardı acik unuturduk gecmis olsun
Afiyet olsun canim
İlk defa şaşırtmıyorum ama yinede söylim dedim
Bilmemmi

2 temmuz
10.30
1 yumurta
2 kk kdr ezine
Domates salatalık
Semiz otu
2 incir
16.00
1 kase buğdaylı yoğurt
Yarım nektarin
Avuç içi çekirdeksiz üzüm
18.30
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
SSuyumu ölçemedim
Spor 250 ip atlama
10 dk bacak
10 dk kalça
15 dk kalça bacak
10 dk iç bacak
353 puan
Zipzip- H hasbeenandgone sportie

Nsl cnm yaa çok geçmiş olsun
Eyvah eyvah Allah kolaylık versin eltim
Çok geçmiş olsun canım Allah kolay getirsin
Oyuzden azcik yedim gece acıkmayim diye canim

Yaaaa nasil oldu eskiden bizim evi hep su başardı acik unuturduk gecmis olsun

Afiyet olsun canim

Bilmemmi
Kızlar çok sağolun, alt katta kazan dairesindeki musluğun biri patlamış. Alt kat tamamen 30 cm civarında su dolmuş. Vidanjorle birlikte 5 saat su bosalttik, parkeler falan hep gitti. Suyu boşaltıp bıraktık ama parkelerin altından hala su çıkıyor. Yarın yine devam edeceğiz.

Çok çok geçmiş olsun canım. Biz küçükken apartmanın Bodrum katında otururduk arkadan 1. Kattı önden Bodrum kat. Her yağmurda ızgaralardan su basardı Gulumse24 sizin hiç başınıza geldi mi?

Valla maaşallah sana canım. Yedik içtik faslı bitti normale döndün herhalde. Gerçekten misafir varken stresle de herhalde çok yeniyor canım. Benim de başıma geldi....

canim kaçıncı kat?geçmiş olsun...bayram bayram sinir olmuşsun dur....
Takimlarin basarisi artsin diye yapilan bir uygulama aslinda nota almamak icin ugrasiyorsun ve takim daha basarili oluyor

Geçmiş olsun canim

Aşağıdaki okuyanları etiket leseydinbi katkıları olurdu

Harikasın canım

Geçmiş olsun canim

İnşallah tartida seninle aynı fikirde olur yarın
Bende tatlı yemedim sadece ilk gün şerbeti nasıl diye yarım dilim atmıştım ağzıma oydu tam bir dilim bile değildi bir nevi görev için yenildi oda

Çok zor günlerdir eminim canım, çocukken bizim evin çatısı da sac ve ahşaptı. Her yağmurda eve tepemizden su damlardi. Altına leğen falan koyardık.
canim kaçıncı kat?geçmiş olsun...bayram bayram sinir olmuşsun dur....
Canım ev müstakil, 3 katlı. Giriş kat salon, girişin altını su basmış. Çalışma alanı olarak kullanıyorduk. İki üç gündür hiç inip bakmamıştık. Hem de nasıl sinir oldum, oturup ağlamak istedim. Ama eşim yeterince gergindi bı de ben öyle yapsam iyice salardı kendini. Neyse ki o da deliye dönmeden suyu boşalttık.

Şu diete başlamanın en iyi yanlarından biride bol su içmek. Ben normalde pek su içmezdim aklıma gelmezdi nedense toplasan 1 litre ancak içerdim 2 yaptım 2.5 oldu şimdi 3 litreyi tamamlıyorum çok şükür. 2 litre içsem onada razıyım İnşallah alışkanlık olur da kilo gittikten sonrada devam ederim

Allah bı daha başına vermesin inşallah, gerçekten çok zor.
Sen yine şükret cnmm ucuz kurtulmuş sun . Benim 10 yıl önce sitenin deposunda tamir vardı o gün sular almayacak dediler bende anneme gittim gece kaldık sabah Bi geldik kapıdan içeri ayağımı bastığımda bileğime kadar su vardı o derece yani düşün salonundaki halı su içinde yüzüyordu resmen. Parkeler şişti ama ne şişme değişmek zorunda kaldık. Çıldırmıştım ay düşününce bile fena oldum resmen

İnanır misin salonum su altında kalsa daha kolay olurdu benim işim. Çok az esyam var ve hepsi ayaklı. Halılar da yıkanmış olurdu alt katta iki tane ardiye (bütün esyalar, kitaplar yerde kolideydi) ve bir sürü elektronik vardı. Bizim de bütün parkeler değişmek zorunda kalacak malesef.

Canim evin sigortası var mı?
Ekspertiz çağırırdın mi?
Foto çektin mi?
Yeğenimin de evini bastı yüklü mebla almıştı
Aynı bodrum kati

Cok kullanılan bir yer değil ve sigorta parası anlamazsan iz uygun fiyata az defolu parkeler ucuz oluyor....internetten de parke takma videosu izleyip kısa sürede kendiniz bile yaparsınız....

Sağlık olsun Songül artık... olmuş artık

Ay fenaymış cnm y
Ay fenaymış cnm yaa çok geçmiş olsun tekrar
Alt kat deyince çok eşya yok sandım.
Sigorta varmıydı?

Sabah saat 9.00 da kalktım ılık limonlu suyumu içtim

SABAH KAHVALTI:

1 tane dometes orta boy,1 tane salatalık orta boy , maydonoz, dere otu, ,1 tane haşlanmış yumurta üzerine ,karabiber,kekik döküp yedim, maydonoz küraz sapı kaynatıp içtim

ARA ÖĞÜN

3 yemek kaşığı yulaf ,1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 kase süt

Gün içinde

4 dilim baklava yedim

3 tane küçük bayram çikolatası yedim

1 fincan türk kahvesi içtim

AKŞAM YEMEĞİ

7 yemek kaşığı kavurma, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1 tane salatalık turşusu yedim ( diyete başladığım zamandan beri ilk defa kavurmama tuz attım )4 litre su içtim

SPOR 8:00

Bölgesel ; ( 1 .30saat) =540puan

Mekik ; 60 tane = 10 puan

SqUAT: 30 tane =5 puan

Klasik plank :240 saniye = 80 puan

Yan plank;120 saniye = 40 puan

Düz plank;240 saniye = 80 puan

İP ATLAMA ; 300 tane =100 puan

TOPLAM PUAN ; 855

GÜN İÇİNDE 6 LİTRE SU İÇTİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…