Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Giyip bakmam denemem lazım cnmm. İnternetten alıp iade vs uğraşmiim sonra. Cadde mağazası yok bizim burda avm var birkaç tane okadar.
Evet N95 maskemi takıp gidicem birazdan zaten bakalım

Eskisi rahattı da tabanı vs bozulmuş artık rahat değil malesef ondan attım

Öncelikle herkese iyi bayramlar
Oğlum hastaydı ateşler içinde yattı kaç gece. Bende başında nöbetteydim. Pek iştah olmuyor böyle durumda ama aşırı dengesiz beslendim. Gece fln ne bulduysam yedim. Sabah tartılmadım. Şimdi tok karna 52.8dim.

Eskisi rahattı da tabanı vs bozulmuş artık rahat değil malesef ondan attım
Sana tavsiye ettiğim model baktım çok cafcaflı renkleri de var....bazı numara larin fiyatı da daha uygun...
Geçmiş olsun canım
Belliydi bir terslik olduğu yoksa her gün uğrardı n
Şimdi oğlun nasıl oldu?
Yarın sabah aç karnına tartil bence çok daha az çıkar çünkü
Bide cuma tartilip yollarsin

Gunaydin canım ❤
Suya dikkat ediyorsun o zaman artik canim kilo vermede su cok etkili

Gerçekten öyleymiş kaptanım. Kemal Özer diye birinin kitabını okumuştum çok önce. Adam deneme amaçlı diyet falan yapmamış. Bir ay boyunca 2-3 litre su içmiş. 5 kilo vermiş. Ben kişiden kişiye değişir diye düşünüyordum ama etkiliymis cidden. Bugün yine 2,5 litreye tamamlayacağım

Cok gecmis olsun canim oglusuna

Geçmiş olsun

Şimdi geldim eve cnmm birkaç ayakkabı denedim ama istediğim ayakkabının numarasını bulamadım. Ama denediğim için internetten alıcam aynısının numarasını artık

56.3 çıktım bugün 100g daha vermişim
Eksilerle gelmeye devam ediyorsun ne guzel tebrik ederim canım hamileligi ne kadar az kilo ile tamamlarsan o kadar guzel olacak
Zipzip kaptanım bence sen almadın çünkü köy yerinde hareketin çok oldu. Yarın beni de etiketle kilona... ben de herkes sora sora meraklanmaya başladım
Tamam canim etiketleyecegim
Hareketliydim ama gecen hafta cok abartili yedim canim ondan biraz korkum var ama bayramdan beri dogru duzgun birsey yedigim soylenemez
Iyi bayramlar canim ogluna cook gecmis olsun
Kisiden kisiye gore de degisiyor bu durum canim ama genel olarak herkesde faydali su
Kaptanım çarşıda eczaneye uğradım tartildim
66.1 haftaya mezunum ben ya Zipzip-
Cook güzel eksi gormussun canim ama sana kotu bir haberim var hedefin icin 55 dedigimiz icin mezun olamıyorsun
Sabah 10 40
Ek olarak diyet kahve ve bir dilim kek
Aksam 17 40 dünden kalan yemek
Su 3 litre
Zipzip- sportie Gulumse24
Spor
60 dk boosted
60 dk yuruyus
Afiyet olsun canim pilav cok geldi gözüme ama sana gore normal
Sporunda cok guzel

Aynen bana gore cok normal cunku ac kalktim masadan

İnşallah kaptanım bu gidişin bir de dönüşü var

3agustos pazartesi
Sabah 08.00
2dilim kızarmış ekmek,1yumurta,1dilim peynir,7zeytin,3ceri,1salatalik,1seftali
Türk kahvesi
Öğle 13.00
1kase mercimek çorbası,3dilim karpuz,yarim dilim peynir,yarim dilim ekmek,1kasik yoğurtlu biber
Aksam 19.00
1kase manti,1dilim karpuz (hasta ziyaretine gittik geç oldu yemek yapmamistim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…