- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
İNŞALLAH canımGunaydin ablacim ❤
500 grami vermissin cumaya kadar 500 gramda gidecektir hatta eksiyi bile goreceksin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İNŞALLAH canımGunaydin ablacim ❤
500 grami vermissin cumaya kadar 500 gramda gidecektir hatta eksiyi bile goreceksin![]()
Giyip bakmam denemem lazım cnmm. İnternetten alıp iade vs uğraşmiim sonra. Cadde mağazası yok bizim burda avm var birkaç tane okadar.Cadde mağazası ya da internetten alma sansin yok mu?
İnternet daha ucuz oluyor bazen
Ben indirim cekiyle filan ucuza almıştım gerçi ama
Hastalık çok yayılmış çünkü
AVM yine sen daha iyi bilirsin
N95 masken varsa bari onu tak
Eskisi rahattı da tabanı vs bozulmuş artık rahat değil malesef ondan attımCanim archivo cok rahat koşu ayakkabısı zaten ama geniş ve kaba birde file olduğu için tırnak tan dolayı çabuk yırtılma ihtimali var.hem erkek hem kadını var.ben siyahini aldım ama sürekli giymiyordum.nobet günleri filan giyiyor dum..her gun Ayni giyilmiyor zaten..eski ayakkabını atmasaydin evde koşu bandında giyerdin eğer rahattiysa
Ben deprem olursa diye eski ayakabimi bagaja koymuştum onu şimdi evde boosted yaparken giyiyorum....dışarda yumuşak tabanlı file filan giyiyorum....siyahın benzeri de var yeşil ablamlar hediye almıştı..
***6.Takım 685-686 Etap ***
Nidsalii(57.0/
Evvab(75.6/
medusares(67.2/
Felicio(62.0/
leydii18(67.6/
PAPATYAM(78.4/
6.Takım Ortalamasi:%
6.Takim Free liste 685-686.Etap
hasbeenandgone (54.05/
Bonus(108.9/
selensu82 (53.9/
Elhan(61.2/
sudem34(76.9/)378.etapta 74.8 ile bildirimsiz izne ayrilan uye
donashippo(86.4/
Visneli_Turtam(78.05/
Mayamca(66.0/)yeni uye,B.t:13.07,B.k:67,H.k:58
Hedef 55 kilo(79.2/)yeni üye, B.t:12.07,B.k:79.8 ,H.k:55
yet07(52.)yeni üye, B.t:13.07,B.k:54,H.k:
sudal(79/ ) yeni üye, B.t:12.07 ,B.k:80,H.k:60
Gulumse25(73.4 )683.etapta kendi istegiyle ayrildi
sportie(57.6/)mezun uye
bal0ncuk(54 )yeni uye,B.t:22.07,B.k:54,H.k:50
Burcuelif26(85.1/)yeni üye,B.t:19.07,B.k:86,H.k:78
Orjinalisim(93.8/)yeni üye,B.t:21.07,B.k:94 H.k:65
lili 38(62.8 )mezun uye,684.etapta 62.8 ile mezun oldu
Themarginal(56.8 )684.etapta hamilelik nedeniyle izne ayrildi
Sana tavsiye ettiğim model baktım çok cafcaflı renkleri de var....bazı numara larin fiyatı da daha uygun...Eskisi rahattı da tabanı vs bozulmuş artık rahat değil malesef ondan attım
Geçmiş olsun canımÖncelikle herkese iyi bayramlar☺
Oğlum hastaydı ateşler içinde yattı kaç gece. Bende başında nöbetteydim. Pek iştah olmuyor böyle durumda ama aşırı dengesiz beslendim. Gece fln ne bulduysam yedim. Sabah tartılmadım. Şimdi tok karna 52.8dim.
bizim dükkanın cami kırıldı onda da 1 lira vermediler...ama onun sigorta şirketini hatırlamıyor um....o kredi başka bankadandi çünkü...
Bende akmadan sonraki yıl terası tavanı ahşap kaplattim 6000 tutmuştu o yıl
Şimdi de bina dış cephe yaptı bakalım bu yıl n'olacak?oda 8.500 tuttu ...evin masrafı hiç bitmiyor...
Ama kredi bitiyor cok şükür
Sigorta yaptırmam artık boşuna her yıl gerek yok...zaten 1 lira vermiyor
Cuma 77 .1
Bugün 76.8
Geçen cuma 76.9 idim
1 haftada 100 gram eksi
3 günde cumadan beri 300 gram eksi
süpersin
Ay burda bir genç kız var
Nasıl da anladın bomboş oturduğumuBende cok usengec oluyorum spor konusunda ama kendimiz için birseyler yapmaliyiz bugun spor bekliyorum senden![]()
Gunaydin canım ❤
Suya dikkat ediyorsun o zaman artik canim kilo vermede su cok etkili![]()
Cok gecmis olsun canim oglusunaÖncelikle herkese iyi bayramlar☺
Oğlum hastaydı ateşler içinde yattı kaç gece. Bende başında nöbetteydim. Pek iştah olmuyor böyle durumda ama aşırı dengesiz beslendim. Gece fln ne bulduysam yedim. Sabah tartılmadım. Şimdi tok karna 52.8dim.
Geçmiş olsunÖncelikle herkese iyi bayramlar☺
Şimdi geldim eve cnmm birkaç ayakkabı denedim ama istediğim ayakkabının numarasını bulamadım. Ama denediğim için internetten alıcam aynısının numarasını artıkSana tavsiye ettiğim model baktım çok cafcaflı renkleri de var....bazı numara larin fiyatı da daha uygun...
Geçmiş olsun canım
Belliydi bir terslik olduğu yoksa her gün uğrardı n
Şimdi oğlun nasıl oldu?
Yarın sabah aç karnına tartil bence çok daha az çıkar çünkü
Bide cuma tartilip yollarsin
Eksilerle gelmeye devam ediyorsun ne guzel tebrik ederim canım hamileligi ne kadar az kilo ile tamamlarsan o kadar guzel olacak56.3 çıktım bugün 100g daha vermişim![]()
Tamam canim etiketleyecegimZipzip kaptanım bence sen almadın çünkü köy yerinde hareketin çok oldu. Yarın beni de etiketle kilona... ben de herkes sora sora meraklanmaya başladım
Iyi bayramlar canim ogluna cook gecmis olsunÖncelikle herkese iyi bayramlar☺
Kisiden kisiye gore de degisiyor bu durum canim ama genel olarak herkesde faydali suGerçekten öyleymiş kaptanım. Kemal Özer diye birinin kitabını okumuştum çok önce. Adam deneme amaçlı diyet falan yapmamış. Bir ay boyunca 2-3 litre su içmiş. 5 kilo vermiş. Ben kişiden kişiye değişir diye düşünüyordum ama etkiliymis cidden. Bugün yine 2,5 litreye tamamlayacağım![]()
Cook güzel eksi gormussun canim ama sana kotu bir haberim var hedefin icin 55 dedigimiz icin mezun olamıyorsun
Afiyet olsun canim pilav cok geldi gözüme ama sana gore normal
Aynen bana gore cok normal cunku ac kalktim masadanEksilerle gelmeye devam ediyorsun ne guzel tebrik ederim canım hamileligi ne kadar az kilo ile tamamlarsan o kadar guzel olacak
Tamam canim etiketleyecegim
Hareketliydim ama gecen hafta cok abartili yedim canim ondan biraz korkum var ama bayramdan beri dogru duzgun birsey yedigim soylenemez
Iyi bayramlar canim ogluna cook gecmis olsun
Kisiden kisiye gore de degisiyor bu durum canim ama genel olarak herkesde faydali su
Cook güzel eksi gormussun canim ama sana kotu bir haberim var hedefin icin 55 dedigimiz icin mezun olamıyorsun
Sporunda cok guzel![]()
Ozellikle belirttim takimdakiler yemesin diyeAynen bana gore cok normal cunku ac kalktim masadan![]()
İnşallah kaptanımEksilerle gelmeye devam ediyorsun ne guzel tebrik ederim canım hamileligi ne kadar az kilo ile tamamlarsan o kadar guzel olacak
Tamam canim etiketleyecegim
Hareketliydim ama gecen hafta cok abartili yedim canim ondan biraz korkum var ama bayramdan beri dogru duzgun birsey yedigim soylenemez
Iyi bayramlar canim ogluna cook gecmis olsun
Kisiden kisiye gore de degisiyor bu durum canim ama genel olarak herkesde faydali su
Sporunda cok guzel![]()