Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abla profil resmine aşık oldum harikasin şuraya bir maşallah deyip nazar boncuğu mu aşmaya geldim

Geçmiş olsun canım
Acken ictiysen ilaci kotu etkilemis olabilir
Kiraz yiyebilirsin kotu etmeyecekse canim 1 avuc kadar

Geçmiş olsun canim dişciye gitsendaha iyi olmazmi

Kuzum çok geçmiş olsun. Üzüldüm durumuna ağır gelmiş demek ki... yarısını içsen belki düzelir durumun. Dişinde enfeksiyon vardır başka türlü çok sıkıntı olacak. Geçmez çünkü...çorba iç en azından halsiz kalırsın bak...
Abla profil resmine aşık oldum harikasin şuraya bir maşallah deyip nazar boncuğu mu aşmaya geldim
Çok teşekkür ederim tatlım.
Bir an önce iyileşip neşene kavusmani diliyorum ben de...

Sağol abla başka bir antibiyotik var daha hafifi onu kullanıyorum 2li yazmış çünkü nedense sağlık ocagi eğer çok agrirsa yine mecbur yarım yapacam 1000 mg çok geldi sanirim

Sağol abla başka bir antibiyotik var daha hafifi onu kullanıyorum 2li yazmış çünkü nedense sağlık ocagi eğer çok agrirsa yine mecbur yarım yapacam 1000 mg çok geldi sanirim
1000 sağlikli bir mideye bile ağır geliyor kuzum...senin minnak miden napsin....
Daha hafif olanı saatine dikkat ederek kullan şifa olsun.

1000 sağlikli bir mideye bile ağır geliyor kuzum...senin minnak miden napsin....
Daha hafif olanı saatine dikkat ederek kullan şifa olsun.
Sağol ablacım ondan böyle salak gibiyim ben hala toparlanamadim kuşa kusa bir hal oldum yazık oldu bana yarın daha enerjik olacağım bugün çok yemek te yiyemedim suyumu eksik etmedim ama hiç susuz yapamam

Sağol ablacım ondan böyle salak gibiyim ben hala toparlanamadim kuşa kusa bir hal oldum yazık oldu bana yarın daha enerjik olacağım bugün çok yemek te yiyemedim suyumu eksik etmedim ama hiç susuz yapamam
Çok yazık olmuş kuzum.
Dilindeki pirsingi yutmadin di mi...
Kusayim derken başına bir iş gelirse bir de ona üzülürsün şimdi
Moralin biraz düzelsin diye böyle konuşuyorum ama alinirsan perişan olurum

Neyse gideyim de bir ergin kırbaç kardiyosu açıp kendime eziyet edeyim madem

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…