Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

özleriiiiiiizzzz amaaaaaaa çabuk gel olurmu kübrişşşimmm :1hug:

güle güle gitgel suram ....
anecinede acıl şifalar kolay atlatır inşallah .....

aebenim ablam bişey sormak istiyorum . bezelye yemeğini etli yiyebiliyormuyuz . akşam görümcemlere gidicez arayıp pazarlığımı yaptım . sonra alınmayın kırılmayın dedim . bana uymayan yemekleri yemeyeceğim dedim ...

bezelye bakliyat nazlım etle cız sade ayrı ögünlerde yenir ama bereber 1. aşamada yenmez . 2. aşamda etle baklagil yeniyor ama .

kızımın dr. kontrolu var
.şimdiye kadarda pc sırası gelmedi bana ....:umursamaz:
akşama görüşürüz inaşallah ...a.s.

sağol ablam bende o şekilde düşünmüştüm . ozaman bundan sonra bezelyeyi etle beraber tüketmek yok . iyiki varsın ablam bizi ne güzel aydınlatıyorsun . senin hakkını ödeyemeyiz .

pplatesi vedemi yapıyorsun yumukum yoksa spor salonunamı gidiyormusun

evde yapıyorum cnm kendime bi saat belirledim hergün 2 de açıyorum netten ebru şallıyı valla çok pis hareketler var geberdim bugün:))bi ara şu pilates malzemelerindende almak lazım lastiktir toptur bide mat bundan sonra bırakmıcam bide 2.dvd sini alayım diyorum çok zor hareketler varmış ve 21 günde müthiş etki diyorfisfisfis görcez bakalım :lepi:

bende 2. cd si var canım gerçekten çok güzel hareketler var . plates çok güzel daha önce spor salonunda gittim . yaklaşık olarak hareketleride biliyorum bende başlayayım en iyisi cd çürümesin çekmecede

merhabalarrr;

aebenim notunu gördüm canım giremiyorum kaynanatörle uğraşıyorum 2-3 gündüralsanaalsanasmile:mymeka:

ama inan özellikle kirazın menülerini takip ediyorum ve yapıyorum sadece okuyup çıkıyorum anneme geldim rahatlıkla yazarım artık

günaydın kızlar

dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak menemen
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık

ara
1 adet şeftali

akşam
2 parça fırında tavuk
salata
yoğurt

günaydınlar kızlar . kilom 59,5 aynıyım malesef ama bunada şükür tatile gidipte kilo almadan gelmekte büyük bir başarı benim için

cuma gününün listesi burdan gittiğine göre paylaşım alanı ve sonuç listelerinden de silindi demek ki

nolcak şimdi?

cuma gününün listesi burdan gittiğine göre paylaşım alanı ve sonuç listelerinden de silindi demek ki

nolcak şimdi?

bilmiyorum ki elifim bende anlamadım . bir baktım yazdıkalrımızın hepsi gitmiş . okadar menülerimide yazmıştım

kızlar benim kilom 66 boyum 166 2 haftadır diyet ve spor yapıyorum ancak 1-1.5 kilşo verebildim..takım ruhu olsun beni de takıma alınnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…