- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
nazcım isteyen olursa girebilir herkes istifade etsin, gelince nasibimize göre listede bir şekilde yerimizi alırızopuyorumnanaktan
ben çıkıyorum müsadenizle
aeben ablam, lillyum ablam, eddoras ablam,simoşum kirazım nazlım,meleğim,nazzom,özgem,yumukum,nevram,şekerim,nurom(uğradığında görür belki),eylülüm,khenacım ve üstüne alınmak isteyen herkes (unuttuğum varsa hakkını helal etsin) hepinizi öpüyorum teker teker çok özlüycem siziopuyorumnanaktan. Allah kötülüklerden uzak tutsun hepimizi selametle...
güle güle gitgel suram ....nazcım isteyen olursa girebilir herkes istifade etsin, gelince nasibimize göre listede bir şekilde yerimizi alırızopuyorumnanaktan
ben çıkıyorum müsadenizle
aeben ablam, lillyum ablam, eddoras ablam,simoşum kirazım nazlım,meleğim,nazzom,özgem,yumukum,nevram,şekerim,nurom(uğradığında görür belki),eylülüm,khenacım ve üstüne alınmak isteyen herkes (unuttuğum varsa hakkını helal etsin) hepinizi öpüyorum teker teker çok özlüycem siziopuyorumnanaktan. Allah kötülüklerden uzak tutsun hepimizi selametle...
istiyoruuum kaydirigubbakcemile2 kaç kilo ile ayrılmıştım nazlım
bezelye bakliyat nazlım etle cız sade ayrı ögünlerde yenir ama bereber 1. aşamada yenmez . 2. aşamda etle baklagil yeniyor ama .aebenim ablam bişey sormak istiyorum . bezelye yemeğini etli yiyebiliyormuyuz . akşam görümcemlere gidicez arayıp pazarlığımı yaptım . sonra alınmayın kırılmayın dedim . bana uymayan yemekleri yemeyeceğim dedim ...
bezelye bakliyat nazlım etle cız sade ayrı ögünlerde yenir ama bereber 1. aşamada yenmez . 2. aşamda etle baklagil yeniyor ama .
kızımın dr. kontrolu var
.şimdiye kadarda pc sırası gelmedi bana ....:umursamaz:
akşama görüşürüz inaşallah ...a.s.
pplatesi vedemi yapıyorsun yumukum yoksa spor salonunamı gidiyormusun
evde yapıyorum cnm kendime bi saat belirledim hergün 2 de açıyorum netten ebru şallıyı valla çok pis hareketler var geberdim bugün:))bi ara şu pilates malzemelerindende almak lazım lastiktir toptur bide mat bundan sonra bırakmıcam bide 2.dvd sini alayım diyorum çok zor hareketler varmış ve 21 günde müthiş etki diyorfisfisfis görcez bakalım :lepi:
cuma gününün listesi burdan gittiğine göre paylaşım alanı ve sonuç listelerinden de silindi demek ki
nolcak şimdi?
ne olmuş böylee. Listeler de gitmiş. Akannehir
evet nazocuğum sabah yazdıklarımızda gitmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?