Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Simerenya iyi tatiller tatlım sana. İyi eğlenceler. Şeniz hihoyyyt Süper gelecek bu tatil sana. olumunekankayizsmile

slm kızlar burayı çok ihmal ettim farkındayım ama çok nedenim var tabi;biz aveanın internetini kullanıyoruz o da durmadaan gelip gidiyor,bu nedenle çok giremiyorum nete.aynı zamanda ev işlerimiz bitmedi mobilyalar yarım yamalak geldi,perdeci bizi sürekli sallıyor,bu arada misafir eksik olmuyor;yani anlayacağınız benim cephemde işler baya karışık.silerde herşey yolundadır umarım:))

hoşgeldin eylülcüğüm özledik seni . kolay gelsin canım ev taşımak ve yerleştirmek zor ....

selamlarrrr
nasılsınız canlar,
vakit buldum geleyim dedim. kpss de bitti bir arkadaşımın tabiriyle üzerimden öküz kalktı:)
annem geldi dün ameliyat oldu. c.tesne kadar benim evdeyiz, c.tesi sabah kayseriye gidicez beraber. en az 15 gün kalıcam annemin dikişleri alınana kadar. sonra yine aranızdayım bir aksilik olmazsa. geçen hafta müsade istemiştim 1 aylığına kaptanımdan ve yardımcımdan. bu cuma 1 haftası gitmiş oluyor kalıyor 3 hafta. bu arada lillyum ablam lys açıklandı naptı ece bize de yaz olur mu?

Canım senin işin de hiç kolay değil. Allah yardımcın olsun. Bizler iyiyiz çok şükür. opuyorumnanaktan

Merhaba tatlım. Çk geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum annen için. Ve seni de özleyeceğiz. 15 gün sonra kilo almamış olarak geri dönersin dilerim. Şİmdi yörenin yemekleri aldırmasın. aklinialirimsmile

gözdemim hoşgeldin ŞenizŞeniziyi olmana çok sevindim canım...bu tatil gerçekten ilaç gibi gelicek sana...döndüğünde bomba gibi olucaksın inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eylülcüm kolay gelsin tatlım...daha sık aramızda görmek istiyoruz ama seniyerimseniben

kübrammm çok ösledim ben seniŞenizŞenizŞeniz üstündeki öküzdende kurtuldunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ohh canım stresin de azalmıştır

bu arada anneciğinede çok geçmiş olsun,rabbim acil şifa versin:Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin kübracığım annene çok geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin inşallah . Takım içinde izinlisin canım . Gelene kadar sabit geçeriz seni ........

bilmiyorumkismileBen takıma ne zaman dönüş yapabilirim bilmiyorumkismile

waw bodrum ha iyi tatiller simoşumŞeniz

canım benim sağolasın nazom, biz küçük bir operasyona diye hazırlandık ameliyathaneye bile girmez diye düşündük. anne kız gezmeye gidiyor gibi gittik anneme yeşil önlükleri giydirip ameliyathanenin kapısında bir başıma kalınca kafama dank etti ama iş işten geçmişti. sonra milleti ayağa kaldırdım neyse ki çok şükür şmdi çok iyi.
canım benim ben pek yöresel yeme sevmem. ben zaten çok yemek de yemem. tek başıma kalınca abur cubura dadanıyorum. orda kalabalıkta düzgün yemekler bahçeeden sebze meyve bağ evi almam inşbilmiyorumkismile

kirazımm sağol canım walla bende çok özlüyorum sizi, insan burda olmayınca adaptasyonunu yitiriyor gerçekten. ama ben aileme dayanamam içimrahat etmez onların işlerini halledemezsem. inşAllah tam gaz devam ederim dönünce o zamana sen çıp çıtır olursun gerçikaydirigubbakcemile5
şifa dileklerin içinde çok teşekkür ederim Allah kimsenin başına vermesin hepimizin annecikleri babacıkları sağ sağlim başımızda olsunlar en ufak zarar gelmesin kimseye:Saruboceq:

hoşgeldin kübracığım annene çok geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin inşallah . Takım içinde izinlisin canım . Gelene kadar sabit geçeriz seni ........

çok sağol kaptanım, bu arada istersen geri dönemek üzere ayırabilirsin nazlım çünkü hem takımın ortalaması düşmesin hemde girmek isteyen olursa girsin 3 hafta az değil çünkü. döndüğümde yer olursa hemen girerim. yoksa meleğim gibi takılırım yer açılınca yazarsın liseteye. zaten takımda olduktan sonra listede olmak olmak çok sorun değilkaydirigubbakcemile5

kübracım inş.canım...benimde annem de mide fıtığı çıktı...2 ağustosta ameliyat olucak...riskli olmadığını söylediler ama ameliyat lafı bile çok korkutuyo beni...allah onları başımızdan hiç eksik etmesin:Saruboceq::Saruboceq:

Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin daha sağlıklı olsun inşAllah:Saruboceq:

kızlar bu arada bizim diğer ofiste hazır kimse yokken ben 1 saat kadar yürüyümde geleyimzemuszemus

kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

şuanda takımda fazlasıyla yerimiz var canım ama sen nasıl istersen o şekilde yazarım ben en kötü yerine kimseyi almayız geldiğin zaman kaldığın yerden devam edersin

şuanda takımda fazlasıyla yerimiz var canım ama sen nasıl istersen o şekilde yazarım ben en kötü yerine kimseyi almayız geldiğin zaman kaldığın yerden devam edersin
nazcım isteyen olursa girebilir herkes istifade etsin, gelince nasibimize göre listede bir şekilde yerimizi alırızopuyorumnanaktan
ben çıkıyorum müsadenizle
aeben ablam, lillyum ablam, eddoras ablam,simoşum kirazım nazlım,meleğim,nazzom,özgem,yumukum,nevram,şekerim,nurom(uğradığında görür belki),eylülüm,khenacım ve üstüne alınmak isteyen herkes (unuttuğum varsa hakkını helal etsin) hepinizi öpüyorum teker teker çok özlüycem siziopuyorumnanaktan. Allah kötülüklerden uzak tutsun hepimizi selametle...

tamam canım biz ayarlarız cuma günü . annene tekrar acil şifalar diliyorum canım . kendine iyi bak özliycez seni ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…