Ben haftasonu yoktum. Annemin yazlığa gitmiştik. Gireyim bir bakayım dedim neler olmuş. Tümden gitmiş hem de kaç günlük. Listeler ne olacak acaba.
[ı]haftasonu sessizdi zaten nazocum,pek bişi kaçırmadın ama listeler ne olucak benimde kafam karıştı...of ya menülerde gitti akannehir[/ı]
[ı]neyse nazlıcım en azından biz birbirimizin menülerini gördük[/ı]
evet menülerin herzamanki gibi süperdi kirazımmm
[ı]seninkide öyle nazlışım...artık ikimizde bazı şeylere hayır demeyi öğrendik,en önemliside bu sefer beynimizde bitirdik bu işi..kaydirigubbakcemile5
.bugün regl oldum ama benim canım tatlı,abur cubur istemiyo artık,hem meyveylede giderebiliyorum tatlı ihtiyacımı,onlara gerek bile kalmıyo:lepi::lepi:
Tamer bile aşkım ne kadar bilinçli besleniyosun,evlendiğimizdede böle devam edelim diyo...bide onun hayran dolu bakışları beni dahada hırslandırdı...bu sefer sonuna kadar gidicem ve bidahada kilo almak istemiyoruma.s[/ı]
kızlar benim kilom 66 boyum 166 2 haftadır diyet ve spor yapıyorum ancak 1-1.5 kilşo verebildim..takım ruhu olsun beni de takıma alınnopuyorumnanaktan
selam kızlar uğrayamadım 2 gündür kaynımı acile götürdük hepatit b komasınagirmiş,geçen hafta ege ünide bi yığın testler yapıldı adam sapasağlamken birden ne olduysa bir hafta içinde alt üst oldu 2 gündür hastanelerdeyiz inş. Düzelir şimdide bu yakınlarda bi hastaneye yatırdık acilden hemen yatış verdiler sanırım hepatit b koması pek iyi bişey değileşim berbat durumda abisine çok düşkündür,inşallah düzelir dua ediyorum sürekli,sık sık uğrayamassam kusuruma bakmayın şimdilik hepinize iyi haftalar,mutfakta işlerim var sonra çıkıp hastaneye gidicem yine,görüşürüz kızlar..
selam kızlar uğrayamadım 2 gündür kaynımı acile götürdük hepatit b komasınagirmiş,geçen hafta ege ünide bi yığın testler yapıldı adam sapasağlamken birden ne olduysa bir hafta içinde alt üst oldu 2 gündür hastanelerdeyiz inş. düzelir şimdide bu yakınlarda bi hastaneye yatırdık acilden hemen yatış verdiler sanırım hepatit b koması pek iyi bişey değileşim berbat durumda abisine çok düşkündür,inşallah düzelir dua ediyorum sürekli,sık sık uğrayamassam kusuruma bakmayın şimdilik hepinize iyi haftalar,mutfakta işlerim var sonra çıkıp hastaneye gidicem yine,görüşürüz kızlar..
selam kızlar uğrayamadım 2 gündür kaynımı acile götürdük hepatit b komasınagirmiş,geçen hafta ege ünide bi yığın testler yapıldı adam sapasağlamken birden ne olduysa bir hafta içinde alt üst oldu 2 gündür hastanelerdeyiz inş. düzelir şimdide bu yakınlarda bi hastaneye yatırdık acilden hemen yatış verdiler sanırım hepatit b koması pek iyi bişey değileşim berbat durumda abisine çok düşkündür,inşallah düzelir dua ediyorum sürekli,sık sık uğrayamassam kusuruma bakmayın şimdilik hepinize iyi haftalar,mutfakta işlerim var sonra çıkıp hastaneye gidicem yine,görüşürüz kızlar..
beni takıma almanız için ne yapmam gerek kızlar?
[ımg]http://c.universalscraps.com/files/en/good.morning/good_morning_049.jpg[/ımg]
iyi geceler kızlar...bende yatmadan bugünki menümü vereyim..umarım sabaha uçmaz yazılar
kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,saltalık,yeşil biber
öğle
ton balıklı salata
1 kase yoğurt
ara
yarım nektari
5 kayısı
akşam
200 ml lıght süt
1 kase beyaz leblebi
ara
1 şeftali,4 erik
3,5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?