Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben haftasonu yoktum. Annemin yazlığa gitmiştik. Gireyim bir bakayım dedim neler olmuş. Tümden gitmiş hem de kaç günlük. Listeler ne olacak acaba.

haftasonu sessizdi zaten nazocum,pek bişi kaçırmadın ama listeler ne olucak benimde kafam karıştı...of ya menülerde gitti akannehir

evet menülerin herzamanki gibi süperdi kirazımmm

seninkide öyle nazlışım...artık ikimizde bazı şeylere hayır demeyi öğrendik,en önemliside bu sefer beynimizde bitirdik bu işi..kaydirigubbakcemile5
.bugün regl oldum ama benim canım tatlı,abur cubur istemiyo artık,hem meyveylede giderebiliyorum tatlı ihtiyacımı,onlara gerek bile kalmıyo:lepi::lepi:
tamer bile aşkım ne kadar bilinçli besleniyosun,evlendiğimizdede böle devam edelim diyo...bide onun hayran dolu bakışları beni dahada hırslandırdı...bu sefer sonuna kadar gidicem ve bidahada kilo almak istemiyoruma.s

1 hafta bile kaçamaksız yaptığında montiyi . Insülün dengesi yavaş yavaş sağlanmaya başlandığından canın tatlı istemiyor canım . Bende geçen hafta regliydim canım hem tatlı istemedi hemde deli gibi yemeklere saldırmadım . Bu sefer kararlıyım 2 ay kaçamaksız yapıp sonrasında duruma göre 1. Aşamadamı kalıcam yada 2. Aşamayamı geçicem onu ayarlamam lazım . Bu sene iftar saatlerinin geç olmasıda benim için artı olacak çünkü geç saatte oruç açtımızdan fazla bir yere gitmeyiz iftar için . En son kaynanamın laf sokmasından ve uyuz görümcemin kıyafetlerime sulanmaması için inanılmaz hırslandım . Herşeyden önce kendi sağlığım için yapıyorum ama onlarda bana hırslanmam için vesile oldular .

kızlar benim kilom 66 boyum 166 2 haftadır diyet ve spor yapıyorum ancak 1-1.5 kilşo verebildim..takım ruhu olsun beni de takıma alınnopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım . Takımımızda 1 kişilik boş yerimiz var . Ilk önce 1. Haftan deneme haftası oluyor . Ne kadar çok paylaşımda bulunur ve istikrarlı devam edersen listeye yazılırsın canım . Cuma günleri en geç saat 11:30 a kadar kilo bildirimini yapmış olman gerekiyor . Kendinden bahsedersen biraz seni tanımış oluruz .

selam kızlar uğrayamadım 2 gündür kaynımı acile götürdük hepatit b komasınagirmiş,geçen hafta ege ünide bi yığın testler yapıldı adam sapasağlamken birden ne olduysa bir hafta içinde alt üst oldu 2 gündür hastanelerdeyiz inş. düzelir şimdide bu yakınlarda bi hastaneye yatırdık acilden hemen yatış verdiler sanırım hepatit b koması pek iyi bişey değil eşim berbat durumda abisine çok düşkündür,inşallah düzelir dua ediyorum sürekli,sık sık uğrayamassam kusuruma bakmayın şimdilik hepinize iyi haftalar,mutfakta işlerim var sonra çıkıp hastaneye gidicem yine,görüşürüz kızlar..

çok geçmiş olsun yumukum . Allah acil şifalar versin canım . Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah .

canım benim çok çok geçmiş olsun...rabbim acil şifalar versin:Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah

yumukum kaynına acil şifalar canım ..

kıslar yopgunum giremiyorum ...
bugün küçük kızın dr. randövisi vardı sabah beri has. deyim ..
yeni geldim ...
şimdide yatak odasını toplıycam yarım yeni mobilyalar geliyor ....
sonrada tatil büyük ihtimal ...
fırsat buldukça gelirim ...

yumukum kaynına acil şifalar diliyorum canım.
bende şaşkınlık içindeyim.tam düzenli yazmaya başladım menüleri sayfalar uçmuş.
Bugünkü menüm şöyle.
KAHVALTI
maydanoz,domates
peynir,zeytin
2dilim t.b.ekmek
şekersiz marmelat
ÖĞLE
karpuz
AKŞAM
1tabak zeytinyağlı fasulye
yoğurtlu spagetti
GECE
meyve
Sporumu yarın yazarım.inşallahopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar...bende yatmadan bugünki menümü vereyim..umarım sabaha uçmaz yazılar

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,saltalık,yeşil biber

öğle
ton balıklı salata
1 kase yoğurt

ara
yarım nektari
5 kayısı

akşam
200 ml lıght süt
1 kase beyaz leblebi

ara
1 şeftali,4 erik

3,5 litre su

beni takıma almanız için ne yapmam gerek kızlar?

bir önceki sayfalarda yazdım ama görmedin sanırım . takıma girebilmen için bol paylaşım ve istikrar lazım canım . kendini anlat bakalım biraz tanıyalım seni . daha sonrada takım kurallarımızla ilgili bilgi verelim sana

günaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
4 dilim uno denge light ( ekmeğin sonrarı kalmıştı )
yarım domates
yarım salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
2 parça haşlanmış dana eti
2 kase cacık

ara
1 şeftali

akşam
1 tabak kabak yemeği
salata
yoğurt

menün herzamanki gibi harika kirazım . beyaz leblebi ve süt herzamanki gibi kurtarıcımız oluyor . ben yemek yemek istemediğimde leblebi ve sütcih ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…