Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın fıstıklar...güne çok güzel başladım,geçen sene 70 kiloyken giydiğim dar kesim pantolonum var şu an üstümde,nasıl mutlu oldum anlatamamsositososito...şimdi gelde kaçamak yap...aslaaaa

montiyle kendimi hem diyet yapıyo gibi hissetmiyorum hemde kilo veriyorum bu harika bişizemuszemus

menün çok güzel nazlıcım...bu hafta inş.güzel sonuçlar alıcaksın ben eminim:lepi:

günaydın elifcim...seni gördüğüme sevindim...canım benim ben bu sabah rüyamda seni gördüm...büyük bi mağazada çalışıyomuşsun,ekrandan izliyorum seni,5-6 yaşlarında bi erkek çocukla yatağın üstünde oyunlar oynuyosun,boğuşuyosun ,ve ekranda gördüğüm halin çok zayıf...hayırdır inş.:Saruboceq:

süper kirazım . bende geçen seneki kaprilerimi daraltmaya vericem bugün . insan çok seviniyor kilo verdikçe eskilerinin içine girdikçe . bu sefer montiyi bozmaya hiç niyetim yok . eylülde kuzanimin düğünü var geldiklerinde şok olmalarını istiyorum . en son nişanımda görmüşlerdi beni .. yaşasın kilo vermek

menün herzamanki gibi harika kirazım . beyaz leblebi ve süt herzamanki gibi kurtarıcımız oluyor . ben yemek yemek istemediğimde leblebi ve sütcih ediyorum .

gerçektende öyle nazlıcım...benimde herzaman dolabımda sütüm var,leblebide çorumda malum heryer leblebici,bizim binanın altında var hemen inip aşağı alıyorum...dün akşamda geç çıkacağım belliydi,evdede o saatte bişi yemicem için leblebi ve süt yedim,hemde doyurucu oluyoyerimseniben

inşallah kirazım ama ben genelde hep bu kilolarda takılıyorum inşallah bbu sefer öyle olmaz ....

aynen öyle canım ben 2 avuçtan sonra yiyemiyorum zaten . beni inanılmaz tok tutuyor . bende leblebileri aldım çantama koydum . sıkıştıkça kurtarıcım oluyor.

hayır olsun inşallah kirazım

rüyada erkek çocuk görmek müjde demekmiş bak

Günaydın kızlar,
ben dün erkenden girip ustalar gelecek diye not bırakmıştım, menülerimi ama bugün yazdıklarımı bulamadım sorun olmuş galiba ????

dünkü menümü yazayım
2 tam ekmeğe peynirli tost,söğüş, çay
tavuk ızgara, yoğurt,salata
1 şeftali
patlıcan yemeği, yoğurt,salata

hoşgeldin nevracığım menün çok güzel canım .

hoşgeldin nevracığım menün çok güzel canım .
sağol nazcım dün sabah çok erkenden menüleri yazmıştım ama uçmuş,
senin menülerde süper canım maşallah çok iyi gidiyorsun. dün bizde ustalar vardı tadilat işleri filan iflahım kesildi akşam pesti gibiydim neyse bitti şükür..

hava çok sıcak gidiyor istanbulda, çok bunaltıcı yaaa..

inşallah bu cumaya iyi sonuç alırız, listelerde gitmiş ha o zaman bildirimi nasıl yapıcaz? kafam karıştı kafamçokkarıştı

hayır olsun inşallah kirazım

rüyada erkek çocuk görmek müjde demekmiş bak

artık müjdeli haberi senden bekliyoruz elifim
nevroşum 10 günlük yazılar uçtu gitti,hatta listeler bile yok,nasıl düzelecek bilmiyorum
bu arada menün çok güzel canım,cumaya inş.güzel sonuçlar alıcaksın:Saruboceq:

akşam annem de diyo bu gelişimizde artık utanmayı falan bırakçaz eşine de söylücez torun istiyoruz diye kaydirigubbakcemile3

herkes de bir beklenti var ama bizde tık yok
naniknanik

kaç yaşına geldin dedi annem bana sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

evet nevracığım dün bütün yazdıklarımız silindi . evet canım . çok sıcak istanbulda hava bizim ev hamam gibi zaten oturduğun yerde terliyorsun .

sağol kirazcım canım..valla bayağı karışık oldu bu liste işleri, neyse bekleyip görelim bakalım..

evet nevracığım dün bütün yazdıklarımız silindi . evet canım . çok sıcak istanbulda hava bizim ev hamam gibi zaten oturduğun yerde terliyorsun .
öff evet ya... sıcak çok fena bu hafta da böyle sıcak olacakmış.. valla ben mutfağa girecem yemek filan yapmaya, kapısını açtım ama bir lokma esmiyor, terleye terleye yapacaz mecburen. ben gidip başlayayım ufaktan işlere kıslar öğleden sonra daha zor olur..
fırsat bulursam yine girerim,
not:sıcakların bir faydası iştah olmuyor..kaydirigubbakcemile2

kolay gelsin sana canım . Gündüz şanslıyım klimalı yerde çalışıyorum . Ama akşamları işkence gibi

Kızlar ne var ne yok. Yazsak mı yazmasak mı acaba. Uçup giderler bunlar da belki. laelaelaelaelae

Benim işler her zamanki gibi maşallah çok yoğun. Başım nasıl ağrıyor. İlaç kullanmayı da hiç sevmem. İçmeden duruyorum ağrı kesici. Ama çatladı çatlayacak. Bakalım dayanabilecekmiyim.

Sizlerin keyifleri sağlıkları yerindedir inşallah. Gelmişken dünkü menümü yazayım. Zaten paylaşımın p'sini yapamıyorum. :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…