Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende eşimi kandırabilirsem tekrar platese yazılmak istiyorum . ramazanda yaklaşıyor . ramazanda zor olur ama ramazandan sonra kesin başlamak istiyorum platese .... akşamlarıda kendime fırsat yaratıp yürümeye çalışacağım .

günaydın ....
ay ne güzel k.k. eskisi gibi.....
ne ilginçdimi insan elindekinin güzeligini kaybedince anlıyor .. kimbilir farkında olmadıgmız nice güzeliklere sahibiz .... şükürler olsun .

günaydın...oh şükür kavuştuk eski halimize kaydirigubbakcemile3 hemen dünki menüm

sabah:2 dilim kızarmış tam buğday
domates,peynir,maydonoz,göbek marul
akşam üstü 2 şeftali
akşam:
2 tabak yeşil mercimek,bol salata,yoğurt

2 lt su,50 dk pilates..

nasılsınız bakalım demek dün yazılanlar gitmiş herkes öyle yazmış bakmadım henüz CADIARZU site düzelsinde gitsin boşverin kaydirigubbakcemile3çok berbattı o hali ya..

nazom son günlerde dikat ediyorum ... menülerin monti menüsüne dönüştü...a.s opuyorumnanaktanöncekiler gibi harikalar ....olumunekankayizsmile

Valla öyle olmuş cidden. Bilmeyerek oluyor ama iyi de oluyor di mi. opuyorumnanaktan

Dün bir ara uğradım. Site berbattı. Korktum hep öyle kalacak zannettim. Ama bugün düzelmiş eski haline dönmüş çok şükür.:lepi:

Hepiniz iyisiniz inşallah kızlar. Ben iyiyim ve yarını heyecanla bekliyorum. Bakalım ne gibi değişiklikler oldu. kaydirigubbakcemile2

ben pilatese kaçtım.

montiden ancak gelebildim kusura bakamayın fıstıklar ....

sen kesin kilo vermissindir canım . Menülerin çok güzel eee sporda yapıyorsun daha ne olsun ....

14.07.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
10 gr siyah zeytin ezmesi

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 kase domates çorbası
1 dilim kepek ekmeği
1 kase salata

Ara : 16:00

2 adet etiform bisküvi
1 bardak light süt

Akşam : 19:00

1 tabak susuz taze fasulye
1 tabak yoğurtlu kırmızı biber salatası

Gece : 22:00

2 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 75 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

günaydın kızlarrr

dünkü menüm

sabah:
çavdar ekmeğine tost
çay

öğlen sinitsel
salata

ara nescafe

akşam salata
yoğurt

2 kaşıkta cızzz donduyma yedim ohaoldumsmile

spor bu hafta yok ama ben mekik çektim biraz hihoyyyt

bu hafta şirket çok yoğun koreliler var sağolsunlar

sen kesin kilo vermissindir canım . Menülerin çok güzel eee sporda yapıyorsun daha ne olsun ....

Şimdi 1 er kilo 1 er kilo vermeye alıştım ya Nazlım o yüzden hep öyle devam etsin istiyorum. Düzenli bir şekilde sağlıkla bu kilolardan yılbaşına kadar kurtulmak istiyorum. Amacımı da ideal kilom yaptım en baştan. Oraya inene kadar durmak yok. İnşallah bu hafta da aynı istikrarı gösterebilmiştir bünyem.

Bebeğime şimdi annem bakıyor. Yemek gittiğimde hazır oluyor. Ve bu çok büyük artık benim için. Daha çok bebeğime vakit ayırabiliyorum. Çünkü 1 saat 15 dk sporum sürüyor. Ön hazırlık bitişi duşu derken sen onu 2 saat say. Bebeğim uyuyunca ben de hemen sızıyorum. O kadar yoruluyorum ki. Hergün spor yapmak çalışan , hem yeni anne olan ve hem de evdeki işlerin peşine de koşmaya devam eden biri için çok zor. Ne olursa olsun ona zaman ayırıyorum. Sağolsun eşim de bebeğe bakıyor o süre zarfında. Ve gezme işlerini veya misafir işlerini de benim spora göre ayarlıyorum. Cuma cumartesi ve pazarları evde olduğumdan spor saatini gündüze çekiyorum. Akşamına misafir alıyorum ya da gidiyorum. Sporumu yapmazsam içim rahat etmiyor.

Yalnız bu sezeryandan oluşan göbek gitmek bilmiyor. Onu ne yapacağım. Çok canımı sıkıyor. :a015:

süpersin canım ya ... evlenmeden önce evde koşu bandım vardı bir ara istinasız hergün 100 dk yürüyordum koşubandında .. ama evlenince alamadım koşubandımı şimdiki evimde koyacak yerim yok . oturduğum yerde yürüyebileceğim alanda yok ama bu hafta şu misafir gel git işlerini sonlandırcaz artık . akşamları inşallah 1 saat yürümeyi düşünüyrom . bu sefer bir aksilik olmaz inşallah . bende eve gittiğimde yemeklerim hazır oluyor . kaynanamla beraber oturuyorum o benim için çok büyük bir artı .... akşam iş çıkışı yürüyüp direk eve giderim ...

sezeryan göbeği böyle kilo vermeye devam edersen gider cnm benim kilolu olmama rağmen sezeryan göbeğim yok ,tanıdığım bi çok kişide doğumdan sonra kilo verince göbekleri gitti,henüz yani içersi toparlanmamıştır 1 sene gerekir en az işte sezeryanın zorluğuda burda normal doğumda vücut hemen toparlıyor sezeryan uzun sürüyor ama eminim gidecektr oda sende bu azim olduktan sonra kaydirigubbakcemile5

kızlar ben kalktım,işlerimi toparlıyıp pilatese :lepi: öğleden sonra uğrarım haydin görüşürüz

İyiyim nazlıcığım; 1 hafta sonra türkbükündeyim kısmet olursa :teytey:
''Bodruma da gittik beraaaaberrrrr istanbullldaaa daaa yaşadıııık'' şarkısı dilimde şimdi. Bugün sevinçle uyandım; gsm şirketlerinden birine yazılım uzmanı olarak başvurmuştum, tekrardan sözlü mülakata çağırdılar, fatmanurumla bodrumda buluşacağız-defnemizde 2 aylık-onunla ilk tatilim-mutluyum :1rolleyes: en azından yasin olayını kafamda bitirdim, şimdi rolanti de bekliyorum yüreğimde de bitsin diye, zaman alacak tabi :1closedeyes:

Yumukum inşallah dediğin gibi gider canım. hihoyyyt Çok sinir bozucu bir durum. :bbo:

Nazlıcım inşallah sen de düzenli spora başlayabilirsin. Çok faydası oluyor daha önce yapan birisi olarak biliyorsundur. Şeniz Koşubandı çok yer kaplıyor. Eşim gıcık oluyor. laelaelaelaelae

çok sevindim simoşum senin adına eminim tatil çok iyi gelecektir sana canım . zaman herşeyin ilacı zamanla herşey yoluna girer tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…