Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım Regl de 3 gün kala bel agrısı çektım bide tatlı canım çekmeye başladı
Bende bugün regl oldum yawf Benimde bugün canım kek istedi bugün ama yemedim
başımda ağrıyor sabah kardeşime üzüldüm biraz hem ondan hemde regl ilk günü ondan sanırım migren tuttu.

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Çok üzüldüm.

Bende bugün regl oldum yawf Benimde bugün canım kek istedi bugün ama yemedim
başımda ağrıyor sabah kardeşime üzüldüm biraz hem ondan hemde regl ilk günü ondan sanırım migren tuttu.
Geçmiş olsun benim hep regl kafası oluyor kek çaklıt aklından hiç çıkmıyor

Geçmiş olsun canim
Kahvemi yaptim simdi rahatlarim ismail et ziyan olmasin diye guveci simdi koyuyor ocaga bir suru malzemem var balkona koydum napim arkadasiji aradi tamirci 2 saat calissin bakalim belki sogutur demis, idare edecek kadar olsa yine yeter ya

Sabah saat 10.00 da kalktım ılık limonlu suyumu içtim

SABAH KAHVALTI:

3 yemek kaşığı yulaf ,1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 kase süt

ARA ÖĞÜN
1 fincan türk kahvesi

açıkçası kaçtane olduğunu bilmiyorum ama kurabiye tatlı poğaça börek yaptım ve olup olmadığına bakmak için birertane yedim

AKŞAM YEMEĞİ;
7 yemek kaşığı kuru fasülye,5 yemek kaşığı bulgur pilavı,3 yemek kaşığı makarna,
4 litre su
SPOR;
yok

Canım güncel kilon kaç

Kahvemi yaptim simdi rahatlarim ismail et ziyan olmasin diye guveci simdi koyuyor ocaga bir suru malzemem var balkona koydum napim arkadasiji aradi tamirci 2 saat calissin bakalim belki sogutur demis, idare edecek kadar olsa yine yeter ya
Ben olsam komşudan rica ederdim.. hem böylece bir bağ oluşurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…