Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canım
Geldik ve dolap calismiyor tupu bitmis zannimizca malzemeler nolacak hic bir fikrim yok babam aradi komsuya birakin dedi ama cekiniriz biz hic sevmedigimiz isler yaaa pofff
Oyyy kotu olmus yaa dolabin bozulması
Zipzip- leydiye bir mesaj cekeyim bakayim nerelerdeymis
Tesekkur ederim canim

Çok iyi anlıyorum seni

Cok gecmis olsun canim benimde romaztizma icin ictigim ilac mide bulantisi ve ishal yapti fenayim yine basladi bulanti

Allah şifa versin cnm
Aynen bizim evde 4 erkek cocuk birde esim 5 erkek gelde stres olma ne mumkun
Ahmet douorki anne sen ve stres olamamak dusunemiyorum sinirliumisim sinirlenecek birsey bulurmusum
Allah kolaylık versin. Benimkiler de bana sinirli diyor. Ben sadece düzeni seviyorum
Ya sudem banlanmis nezaman kalkar aceba bani burdan baska ulasma imkanimda yok uzuldum☹
Bende merak ettim şimdi
Yaniii bizide yiyeydin heee maşallah
NeEeeee mide varmış yavvvv 3kasik makarna manti yiyoz hemen ceza sana ne kesim ceza olarak
Eveettt
Ula 11 aydır bu günü bekliyorum gitmem mi yılan eltimi gorecem asıl tehlike o korona neki
Ay bu eltilerden nedir çekilen bende de var 3 tane ama biri yılannnnnnnki ne yılan

Doktora gitsenmiki canim yaa sirt agrisida dedin korktum. Bende hep agridigi icin seytmiyorum ama sen suan yeni hastasin
Bendede astım var çok terler soğurum bende ama bakalım başka belirtiye bakayım yoksa şimdi hastaneler çok daha tehlikeli

Geldik ve dolap calismiyor tupu bitmis zannimizca malzemeler nolacak hic bir fikrim yok babam aradi komsuya birakin dedi ama cekiniriz biz hic sevmedigimiz isler yaaa pofff
Allahtan yarın hafta içi küçük bir dolap bakabilirsiniz

5agustos carsamba
Sabah 09.00
2dilim ekmek,kıymalı yumurta,domates,peynir,zeytin
Türk kahvesi,bitter
Ogle 13.00
2kasik makarna(eylul yemedi)3dilim karpuz,yarim domates,1dilim peynir
Aksam 17.00
5kasik et yemegi,5kasik taze fasulye,cacık
3litresu,1sutlu kahve
50jumping jack
50köprü hareketi yaptim takiii yapicaktim hoppp kahveye misafir geldi simdi gittiler dahada yapicaktim birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…