19.07.2010
Kahvaltı : Evde - 07:30
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
2 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 20 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen : İşyerinde - 12:30
Tavuk döner
1 kase salata
1 bardak ayran
Ara : 16:00
1 havuç
1 salatalık
Akşam : 19:30
1 tabak bamya (susuz)
1 tabak yoğurtlu pancar salatası
Gece : 22:00
2 minik armut
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1150
Aktiviteler :
1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
3-Koşu bandında 75 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
kızlar beni de takıma alın nolur? ne yapmam gerek takıma katılmak için bana yardım eder misiniz lütfen..diyette 3. haftam sadece 2 kilo verebildimspor da yapıyorum ama takım ruhuna ihtiyacım var beni de aranıza alın lütfen
Günaydınlar 6. Takımın çıtırları
dün yediklerim
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz beynir
yarım domates
yarım salatalık
öğlen
domatesli omlet
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
1 bardak ayran
ara
1 şeftali
akşam
1 tabaktan az yoğutlu tavuk salatası
yeşil kıvırcık salata
ara
8 adet badem
akşamki bademleri yemem gerekiyordu biliyorum ama nedense çok acıktım ve elimin altında sadece onlar vardı onun için yedim .
nazlıcım menün güzel canım,bademler + olmuş ama okadarcıkta olur,nazarlık olmuş
bu arada takımı bi kaç kişi götürüyoruz nazlım,paylaşaım iyice azaldı,yeni üyelermi çağırsak,hoş gelenleride göremiyoruz amaalsanaalsanasmile
nazlıcım menün güzel canım,bademler + olmuş ama okadarcıkta olur,nazarlık olmuş
bu arada takımı bi kaç kişi götürüyoruz nazlım,paylaşaım iyice azaldı,yeni üyelermi çağırsak,hoş gelenleride göremiyoruz amaalsanaalsanasmile
Selam kızlar,
bugün gecikmeli gelebildim..sabah kahvaltısına misafirler vardı, biraz önce yolladım..
diyetimi bozmadım şükür..herhalde alıştım artık
önce dün yediklerimi yazayım
2 tam buğday ekmeğe tost, söğüş,çay
pirzola 2 parça, ayran,salata
1 armut
fasulye yemeği etsiz, salata, yoğurt
2 şeftali
sizler nasılsınız
menün yine çok güzel nevracığım . bu sabah bende geciklemi geldim işe en sonunda evlendikten sonra nufus cüzdanımı değiştirdim . artık kimliktede soyadım değişti . şimdi kredi kartları falan halletmem gerekiyor . onun içinde şubeme gitmem gerekiyormuş .
siz en iyisi beni alın kilo vermesem de kalabalık yaparım size :roflol: :roflol:
bizim patron dükkan boş olunca bahçede oturur maksat dolu gözüksün diye kaydirigubbakcemile3
aynen bende size kalabalık yaparım :roflol:
menün yine çok güzel nevracığım . bu sabah bende geciklemi geldim işe en sonunda evlendikten sonra nufus cüzdanımı değiştirdim . artık kimliktede soyadım değişti . şimdi kredi kartları falan halletmem gerekiyor . onun içinde şubeme gitmem gerekiyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?