Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

19.07.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
2 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 20 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

Tavuk döner
1 kase salata
1 bardak ayran

Ara : 16:00

1 havuç
1 salatalık

Akşam : 19:30

1 tabak bamya (susuz)
1 tabak yoğurtlu pancar salatası

Gece : 22:00

2 minik armut

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1150

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 75 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

tebrik ederim nazocuğum menün ve sporların herzamanki gibi süper. alkisalkisalkisalkisalkisalkis

iyi geceler kızlar...öğleden beri kimseler girmemiş,topik iyice sessizleşti

girmişken bugünki menümüde vereyim

sabah aç karnına 2 erik

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,salatalık,domates,aysberk

öğle
tavuk döner
salata,yoğurt

ara
2 elma

akşam
1 tabak taze fasulye
salatalık,yeşil biber
1 bardak ayran

3,5 litre su,1 şişe soda

kızlar beni de takıma alın nolur? ne yapmam gerek takıma katılmak için bana yardım eder misiniz lütfen..diyette 3. haftam sadece 2 kilo verebildim spor da yapıyorum ama takım ruhuna ihtiyacım var beni de aranıza alın lütfen

canım sanırım geçmiş msjları okumuyosun,kaptanım nazlım senin için 2 defa msj yazdı ama sen hala takıma alın diyosun,bi kerede ben söleyim yardımcısı olarak,takıma girmen için bi takım kurallarımız var,öncelikle paylaşım çok önemli,öyle 2 gün yazıp sonradan kaybolmak yok,buraya hergün menülerini aktivitelerini yazman gerekiyo,sonra cuma günleri bildirim günümüz ve en geç 11,30 a kadar bildirim yapman lazım,birde mazeretsiz 3 gün takıma uğramazsan buda diskalifiye sebebidir

önce bize bi kendini tanıt,ilk hafta deneme haftan olucak,o haftaki performansına göre kaptan ve takım üyelerinin kararıyla takıma alınacaksın canım...şimdilik bu kadaryerimseniben

günaydın kızlar...güzel ve bol paylaşımlı bi gün olsun bizim için

2 gündür takım sessizleri oynuyo resmenohaoldumsmile

günaydın kızlar

bi kaç gündür giremedim. iş yoğun ev yoğun tatil istiyorum artık tatilllllllllllllllll

off menülerimi yazacağım

p.tesi

sabah: domates salatalık beyaz peynir zeytin 1 dilim ekmek

öğlen : snitsel yoğurt

akşam : ton balıklı salata süt

spor yaptım 1 saat

salı:
sabah: tost

ara : kayısı

öğlen: tavuk ızgara-çorba-ayran

akşam: sadece süt içtim bide çay misafir vardı yemek yiyemedim
1 saat spor

bu arada süper haberim varrr:
sporda ölçülerim alındı göbek alı simit bölgesinden 12 cm incelmişim 1 ayda gerçi diğer bölgeler 1-2 cm ama olsun benim tek sorunum göbiş kısımları zaten.bayanssulusmile
ama yağ oranımda çok düşüş yok 1,00 gibi azalma var :teytey:

Günaydınlar 6. Takımın çıtırları

dün yediklerim

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz beynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
domatesli omlet
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
1 bardak ayran

ara
1 şeftali

akşam
1 tabaktan az yoğutlu tavuk salatası
yeşil kıvırcık salata

ara
8 adet badem

akşamki bademleri yemem gerekiyordu biliyorum ama nedense çok acıktım ve elimin altında sadece onlar vardı onun için yedim .

nazlıcım menün güzel canım,bademler + olmuş ama okadarcıkta olur,nazarlık olmuş

bu arada takımı bi kaç kişi götürüyoruz nazlım,paylaşaım iyice azaldı,yeni üyelermi çağırsak,hoş gelenleride göremiyoruz amaalsanaalsanasmile

suura ve simoşum tatilden sonra dönecekler şimdilik onların yerini ayırdık . takımda 1 kişilik yerimiz var . onun içinde ben bakıyorum birilerini . bugün tekrar bakayım sende bak bir kirazım kafana yatan biri olursa çağırabilirsin takıma

siz en iyisi beni alın kilo vermesem de kalabalık yaparım size :roflol:

bizim patron dükkan boş olunca bahçede oturur maksat dolu gözüksün diye kaydirigubbakcemile3

aynen bende size kalabalık yaparım :roflol:

Son düzenleme:
Selam kızlar,
bugün gecikmeli gelebildim..sabah kahvaltısına misafirler vardı, biraz önce yolladım..
diyetimi bozmadım şükür..herhalde alıştım artık

önce dün yediklerimi yazayım
2 tam buğday ekmeğe tost, söğüş,çay
pirzola 2 parça, ayran,salata
1 armut
fasulye yemeği etsiz, salata, yoğurt
2 şeftali

sizler nasılsınız

dün akşam annemlerdeydik . millet pastaları kurabiyeleri götürürken baktım saadece ama sonra miğdem kazınınca baktım bana göre bişey yok . bende yedim bademleri . bu sabah ekmeksiz kahvaltı yaptım bademleri telafi edeyim diye ......

menün yine çok güzel nevracığım . bu sabah bende geciklemi geldim işe en sonunda evlendikten sonra nufus cüzdanımı değiştirdim . artık kimliktede soyadım değişti . şimdi kredi kartları falan halletmem gerekiyor . onun içinde şubeme gitmem gerekiyormuş .

ben değiştirmemiştim canım kredi kartımı sorun olmamıştı hiç

artık tartılıp kiloda bildirmiyorsun elifçiğim . hani eşinle idaya girmiştin . devam ediyormusun hala diyete . sen herzaman gel takıma tatlım .

sağol canım ...
aman o kimlik işleri pek fena oluyo ya Allah kolaylık versin. Ya nufüs cüzdanında arka sayfada kızlık soyadı yazıyo niye kredi kartları için acele ediyosun ki ara ara yaparsın onları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…