Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben değiştirmemiştim canım kredi kartımı sorun olmamıştı hiç

benim eşim biraz pimpirikli canım . nufus cüzdanımı değiştirene kadar hergün söyledi . ceza yersek gözüme gözükme diye her gün söyleniyordu . dönüşte kartları elime tutuştudu bunları hallet diye ...

artık tartılıp kiloda bildirmiyorsun elifçiğim . hani eşinle idaya girmiştin . devam ediyormusun hala diyete . sen herzaman gel takıma tatlım .

yine en baştaki sisteme geri döndüm malesef

eşimde yemek istemediği için akşamları kahvaltı vs ile geçirmeye başladım

bi de annemler geliyo haftaya ,onlar gitsin ramazanda inşallah düzene girmek zorunda kalcam nasıl olsa

tamam nazlıcıma.sbi göz atayım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nevroşum menün çok güzel canım:lepi:,zaten bir hafta kaçamaksız yaptınmı vücut alışıyo,benimde bu hafta 4.haftam ve hiç kaçamağım olmadı,istesemde yapamıyorum..

iyi yapmışsın nazlıcımkaydirigubbakcemile5

sağol canım ...
aman o kimlik işleri pek fena oluyo ya Allah kolaylık versin. Ya nufüs cüzdanında arka sayfada kızlık soyadı yazıyo niye kredi kartları için acele ediyosun ki ara ara yaparsın onları....

ben acele etmiyorumda benim eşim tezcanlı herşey biranda olsun bitsin istiyor .

kirazcım evet vucut alışıyo gerçekten..aç gözlülüğü törpülemek çok önemli işte... Sende çok iyi gidiyosun maşallah, sonuçlarını alacaksın yakında..
elifimmmm, aman çok kaptırma yine de kendini düzensizliğe bak bana başladığım yerlere döndüm neredeyse...

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ben geçen haftayı kaçamaksız yaptımya kirazım bende inanılmaz bir halsizlik oldu geçen hafta ama bu hafta geçti çok şükür. sende de aynı şey oldumu canım . kendimi hiç bu kadar istikrarlı görmemiştim daha önce . dün evdekile pasta kesip koyarken elime çikılata sosu bulaştı . normal zamanlarda pasta yemesem bile o elime bulaşan sosları yerdim ama hemen elimi yıkadım herseferinde aferin bana bu sefer bu iş olacak buna inanıyorum . ve sonuna kadar götürmek istiyorum artık .

ya benim iyice kafam karıştı kızlar..:bbo:.netten nikah şekeri,davetiye,kına gecesi için kuruyemiş kesesi ve daha bir sürü şey bakıyorum,karar veremiyorum bi türlü,seçtiklerimi tamere gönderiyorum,onuda bunalttım iyiceaklinialirimsmile

ben onlarla hiç ilgilenmedim hepsini kaynanam gidip aldı . nikah şekeri derdimiz olmadı . davetiyeleri eşimin dayısı seçip bastı . ben çok kolay beğendiğim ve seçtiğim için hiç sıkıntı yaşamadım kirazım .

aynen hatta ilk 2 hafta çok halsizdim ben,kolumu kaldıramadığım zamanlar oldu,sonra baktım monti topiğindede böyle olan arkadaşlar varmış aebenimde demişti bu çok normal geçer diye,gerçektende öle oldu,şimdi çok iyiyim,ve senin kadar bende kendimi hiç bu kadar azimli görmemiştim nazlım,artık evdekilerde alıştı,ısrar etmiyolar,sonuna kadar götürücez nazlıcım ben eminimolumunekankayizsmile

benim bunlarla ilgilenecek bi kaynanam yok maalesef nazlıcım:çok üzgünüm:,tamerde saolsun hep sen nasıl istersen diyo,ama ona bi model gösterdiğimdede bahane bulmayı biliyo:bbo:,kararsız kalıyorum bende,aslında bende kolay beğenirim öle çok irdelemem,mesala eşyalarımızı 1 saatte seçip almıştık.

ayy kirazım Allah kolaylık versin, o kadar çok çeşit varki insan karar verirken çok zorlanıyo..

ben eşyaları alırken çok gezmiştim bak kirazım .... hatta eşim yeter artık nazlı bişey beğende alalım artık diye söylenmişti bana .biz evi komple tadilat yaptığımızdan fayansları seçerken 1 haftadan fazla gezdim . banyo dolabı içinde bir okadar gezdim en sonunda eşim isyan edice içime sinmeyen bitane seçtim mecburen ...

Allah kolaylık versin kirazım

zor işler valla ,bizimde eşimin tarafı uzak olduğu için herşey bana ve aileme kalmıştı hem maddi hem manevi olarak

kirazcım benim halsizlik neden geçmiyor ben normalde çok düşük tansiyonlu ve düşük şekerli biriyim acaba bundanda kaynaklı olabilirmi malum sıcakta biyandan mafoldumben

KIZLAR MONDİ MONDİ DİYORSUNUZ BU NASIL BİŞİ BİRİ BANADA ANLATIRMI LİNKİ VARMIŞ BİDE GALİBA O NERDE?vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…