ben değiştirmemiştim canım kredi kartımı sorun olmamıştı hiç
artık tartılıp kiloda bildirmiyorsun elifçiğim . hani eşinle idaya girmiştin . devam ediyormusun hala diyete . sen herzaman gel takıma tatlım .
suura ve simoşum tatilden sonra dönecekler şimdilik onların yerini ayırdık . takımda 1 kişilik yerimiz var . onun içinde ben bakıyorum birilerini . bugün tekrar bakayım sende bak bir kirazım kafana yatan biri olursa çağırabilirsin takıma
siz en iyisi beni alın kilo vermesem de kalabalık yaparım size :roflol: :roflol:
bizim patron dükkan boş olunca bahçede oturur maksat dolu gözüksün diye kaydirigubbakcemile3
aynen bende size kalabalık yaparım :roflol:
Selam kızlar,
bugün gecikmeli gelebildim..sabah kahvaltısına misafirler vardı, biraz önce yolladım..
diyetimi bozmadım şükür..herhalde alıştım artık
önce dün yediklerimi yazayım
2 tam buğday ekmeğe tost, söğüş,çay
pirzola 2 parça, ayran,salata
1 armut
fasulye yemeği etsiz, salata, yoğurt
2 şeftali
sizler nasılsınız
dün akşam annemlerdeydik . millet pastaları kurabiyeleri götürürken baktım saadece ama sonra miğdem kazınınca baktım bana göre bişey yok . bende yedim bademleri . bu sabah ekmeksiz kahvaltı yaptım bademleri telafi edeyim diye ......
sağol canım ...
aman o kimlik işleri pek fena oluyo ya Allah kolaylık versin. Ya nufüs cüzdanında arka sayfada kızlık soyadı yazıyo niye kredi kartları için acele ediyosun ki ara ara yaparsın onları....
kirazcım evet vucut alışıyo gerçekten..aç gözlülüğü törpülemek çok önemli işte... Sende çok iyi gidiyosun maşallah, sonuçlarını alacaksın yakında..
elifimmmm, aman çok kaptırma yine de kendini düzensizliğe bak bana başladığım yerlere döndüm neredeyse...
ben acele etmiyorumda benim eşim tezcanlı herşey biranda olsun bitsin istiyor .
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ya benim iyice kafam karıştı kızlar..:bbo:.netten nikah şekeri,davetiye,kına gecesi için kuruyemiş kesesi ve daha bir sürü şey bakıyorum,karar veremiyorum bi türlü,seçtiklerimi tamere gönderiyorum,onuda bunalttım iyiceaklinialirimsmile
ben geçen haftayı kaçamaksız yaptımya kirazım bende inanılmaz bir halsizlik oldu geçen hafta ama bu hafta geçti çok şükür. sende de aynı şey oldumu canım . kendimi hiç bu kadar istikrarlı görmemiştim daha önce . dün evdekile pasta kesip koyarken elime çikılata sosu bulaştı . normal zamanlarda pasta yemesem bile o elime bulaşan sosları yerdim ama hemen elimi yıkadım herseferinde aferin bana bu sefer bu iş olacak buna inanıyorum . ve sonuna kadar götürmek istiyorum artık .
ben onlarla hiç ilgilenmedim hepsini kaynanam gidip aldı . nikah şekeri derdimiz olmadı . davetiyeleri eşimin dayısı seçip bastı . ben çok kolay beğendiğim ve seçtiğim için hiç sıkıntı yaşamadım kirazım .
benim bunlarla ilgilenecek bi kaynanam yok maalesef nazlıcım:çok üzgünüm:,tamerde saolsun hep sen nasıl istersen diyo,ama ona bi model gösterdiğimdede bahane bulmayı biliyo:bbo:,kararsız kalıyorum bende,aslında bende kolay beğenirim öle çok irdelemem,mesala eşyalarımızı 1 saatte seçip almıştık.
aynen hatta ilk 2 hafta çok halsizdim ben,kolumu kaldıramadığım zamanlar oldu,sonra baktım monti topiğindede böyle olan arkadaşlar varmış aebenimde demişti bu çok normal geçer diye,gerçektende öle oldu,şimdi çok iyiyim,ve senin kadar bende kendimi hiç bu kadar azimli görmemiştim nazlım,artık evdekilerde alıştı,ısrar etmiyolar,sonuna kadar götürücez nazlıcım ben eminimolumunekankayizsmile
selam kızlar nabersiniz herşey yolundadır inşallah bi bakayım dedim ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?