- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
KIZLAR MONDİ MONDİ DİYORSUNUZ BU NASIL BİŞİ BİRİ BANADA ANLATIRMI LİNKİ VARMIŞ BİDE GALİBA O NERDE?vereliniortak
yok be nazlıcım benim geçmedi.halbuki hayatımda hiç olmadıgı kadar saglıklı besleniyorum.bi yazı okudum maden suyu içilmesi sıcakla birlikte oluşan ter sonunda kaybedilen iyonları minarelleri vücuda kazandırdıgı için halsizliğe iyi geliyormuş.soda değil ama maden suyu yada minarelli su diye alacakmışız günde 2 tane diyor ender saraç.acaba içmeye başlasam mı bende
kıslar ben ütü ve yemek işine girişmeye gidiyorum..
yarın görüşürüz...-tatlicadiarzu-
evet deneyeceğim bugünden itibaren nazcım inşallah işe yarar
canım sanırım geçmiş msjları okumuyosun,kaptanım nazlım senin için 2 defa msj yazdı ama sen hala takıma alın diyosun,bi kerede ben söleyim yardımcısı olarak,takıma girmen için bi takım kurallarımız var,öncelikle paylaşım çok önemli,öyle 2 gün yazıp sonradan kaybolmak yok,buraya hergün menülerini aktivitelerini yazman gerekiyo,sonra cuma günleri bildirim günümüz ve en geç 11,30 a kadar bildirim yapman lazım,birde mazeretsiz 3 gün takıma uğramazsan buda diskalifiye sebebidir
önce bize bi kendini tanıt,ilk hafta deneme haftan olucak,o haftaki performansına göre kaptan ve takım üyelerinin kararıyla takıma alınacaksın canım...şimdilik bu kadaryerimseniben
hoşgeldin canım . Takımımızda 1 kişilik boş yerimiz var . Ilk önce 1. Haftan deneme haftası oluyor . Ne kadar çok paylaşımda bulunur ve istikrarlı devam edersen listeye yazılırsın canım . Cuma günleri en geç saat 11:30 a kadar kilo bildirimini yapmış olman gerekiyor . Kendinden bahsedersen biraz seni tanımış oluruz .
öğle
1tabak bamya yemeği
3-4 kaşık yoğurt
akşam yemeğini meyve ile geçiştirmeyi düşünüyorum ya bakalım artık
öğle
1tabak bamya yemeği
3-4 kaşık yoğurt
akşam yemeğini meyve ile geçiştirmeyi düşünüyorum ya bakalım artık
Canım hoşgeldin. İnşallah istediğin kiloya sağlıkla inersin ve sonrasında da hep formunu korursun dilerim. Bu yolda kolay gelsin diyorum. Şeniz
hoşgeldin canım listelerini daha sonraki gün toplu yazarsan yorum yapmamız daha rahat olur .
canım benim çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte tatlım opuyorumnanaktan
kilo vermem daha diyetin başında durduğu için kendi kendime sinir ve hayal kırıklığına yenilmek istemedim..vücudum kilo vermemek için direniyor ben de ona inat direniyorum işteeeeeekaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-949.html
burdan bakabilirsin canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?