Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok be nazlıcım benim geçmedi.halbuki hayatımda hiç olmadıgı kadar saglıklı besleniyorum.bi yazı okudum maden suyu içilmesi sıcakla birlikte oluşan ter sonunda kaybedilen iyonları minarelleri vücuda kazandırdıgı için halsizliğe iyi geliyormuş.soda değil ama maden suyu yada minarelli su diye alacakmışız günde 2 tane diyor ender saraç.acaba içmeye başlasam mı bende

dene bir canım montide soda yasak değil içebilirsin bence

kıslar ben ütü ve yemek işine girişmeye gidiyorum..
yarın görüşürüz...-tatlicadiarzu-

kirazcım çok teşekkür ederim evet geçmiş mesajları okumamıştım :kedi: takıma girmeyi çok istiyorum..buara yoğun geçiyor ingilizce kursuna başladım da 3 ay da sürecek..ama diyette de yaknız bunaldım sizlerle paylaşmak istiyorum ki moralim bozulduğunda hemen poes etmeyim birbirimize destek olalım..ben iki yıl önce 78 kiloyu görmüştüm daha sonra diyet ve spor ile 59 kiloya ulaştım 5 ay kadar bir sürede..daha önce onlarca kez diyet yapmış ama başarısız olmuş sadece 2-3 kilo verip tekrar almıştım..geçen yıl verdiğim kilolarda üzüntü etkiliydi aslında babam rahatsızdı anjio tahliller derken 11 kiloyu diyetsiz kaybetmiştim zaten..yani kendi isteğimle yine çok az kilo verdim..59-62 kilo arasında 6 ay kadr kaldıktan sonra 3-4 ay içinde 68 kiloya fırladım ne yazık ki (
şuan diyette 3. haftam ve dünkü kilom 65.8 idi..plates yapıyorum ve haftada 3-4 kez yürüyüş..şimdilik bu kadar cuma günü kilomu yazarım tatlım..buarada boyum 166 hedefim ise 55 kilo..
sevgileropuyorumnanaktan

Naz cım çok teşekkür ederim canım..iletini ancak bugün kirazın ikazı ile gördüm çoook sevindim :)))
busabah
1dilim kepek ekmeği
1bardak açık çay
1domates
1salatalık
2dilim peynir
1 adet biber ile yaptım
ara öğün
1armut
şimdilik bunları yedim bol bol da su içiyorum..sabah pilates yaptım..şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum :))

kızlar selam..hepinize teşekkürler geçmiş olsun mesajlarınız için a.s. kaynımı hastaneden çıakrttık çok şükür bişeyi kalmadı,doktorlar çok korkutmuştu,amonyak fazlalaşmış vücutta siroz çoğalmış falan dediler ben hep sirozu daha çok alkol alan insanlar yaşar derdim yanılmışım,kaynım ve eşi hacıdır ve yaşadıkları bizi çok üzdü çünkü sirozun ilerleyen safhalarında şuur kaybı aklını yitirmeye kadar gidermiş ve hepatit b bulaşıcı olurmuş çok şükür şimdi durumu iyi..
bu hafta sürekli dışarlarda geçiyor uğrayamıyorum fazla üzgünüm kızlar bu durum eğer problem yaratacaksa ben bi müddet izne çıkabilirim çünkü devamı gelecek,eşya işleri yoğunlaştı bugünlerde,ayrıca ağustosun başında antalyaya gideceğiz,ardından gelince taşınma işleri başlıyacak anlıyacağınız çok yoğunum :bbo:

Kızlar ne var ne yok. Ben baya yorgunum. Gece bir türlü uyuyamadım. Daha doğrusu bizim oğlanı uyutamadık. Biz de uyuyamadık sonuç olarak. Hep gözlerim kapanıyor. Bu saati ettim çok şükür derken biraz önce mesaiye kalacağımız ortaya çıktı. Yıkıldım resmen. Böyle olunca yemek saatim de şaşacak biraz. Ne yapalım artık.. fisfisfis

Yumukum canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah kaynına. a.s.

Ve ben de dünkü menümü yazayım o zaman. yerimseniben

20.07.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 20 gr
Katı kaynamış yumurta
15 gr siyah zeytin ezmesi

Öğlen : İşyerinde - 12:30

Yoğurtlu semizotu
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara : 16:00

1 şeftali
1 minik armut

Akşam : 19:30

1 tabak kuru fasulye
1 kase salata
1 kase yoğurt

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1200

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 75 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Canım hoşgeldin. İnşallah istediğin kiloya sağlıkla inersin ve sonrasında da hep formunu korursun dilerim. Bu yolda kolay gelsin diyorum. Şeniz

canım benim çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte tatlım opuyorumnanaktan
kilo vermem daha diyetin başında durduğu için kendi kendime sinir ve hayal kırıklığına yenilmek istemedim..vücudum kilo vermemek için direniyor ben de ona inat direniyorum işteeeeeekaydirigubbakcemile3

vucudumuz bazen direnir tartıda hep aynı çıkarız bunun için moralimizi bozmadan devam edersek eminim sonucunu alırız . sonunda gülen taraf biz oluruz . onun için durmak yok pes etmek yok diyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…