Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vucudumuz bazen direnir tartıda hep aynı çıkarız bunun için moralimizi bozmadan devam edersek eminim sonucunu alırız . sonunda gülen taraf biz oluruz . onun için durmak yok pes etmek yok diyete devam

canım moral desteğin için çook teşekkürler sonucu alacağım ve hep birlikte göreceğiz inşallah

slm arkdaşlar kardeşimin düğünü olacak 15 sonra bu yüzden yoğun ve stresliyiz,birazda sıkıntılar var açıkçası.bu nedenle pek fazla açamıyorum burayı.bu aralar beni idare edin.nazcım aebencin bilginiz olsun kızmayın bana.

merhabalar arkadaşlar.
aramıza hoşgeldin blackandwhite.
Bugünkü menümü yazayımda doğru pedal çevirmeye ...
KAHVALTI
domates,maydanoz
şekersiz marmelat
3dilim kepekli ekmek
ÖĞLE
karpuz
AKŞAM
2parça ızgara tavuk
çok az yoğurtlu kabak salatası
yoğurt
GECE
meyve
belki süt
SPOR
1.5 saat bisiklet
50 mekik
herkese kolaylıklar diliyorum
opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım :)) teşekkür ederim

ben de bu gün yediklerimi yazayım arkadaşlar
busabah
1dilim kepek ekmeği
1bardak açık çay
1domates
1salatalık
2dilim peynir
1 adet biber ile yaptım
ara öğün
1armut
öğle
1 tabak bamya yemeği
3-4 kaşık yoğurt
ara
1 nescafe (kurstaydım ve en çok sevdiğim içecek olduğu için 2si 1arada aldım)
akşam
1elma
1 şeftali
gün bol bol su içtim bir bardak da yeşil çay..sabah pilates yaptım ve akşam da yarım saat yürüdüm

günaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım hemen .

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
2 avuç kadar beyaz leblebi
1 kutu süt

ara
3 adet erik

akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
yoğurt

günaydın fıstıklar

bende yazayım dünki menümü

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,maydonoz,yeşil biber

öğle
2 parça tavuk ızgara
patlıcan salatası,yoğurt

ara
2 elma

akşam
200 ml lıght süt
1 kase leblebi

3,5 litre su
1 saat tempolu yürüyüş

akşam işten 9,30 da çıktım eve gitmem 10 u buldu,çokta yoğundum,o yüzden kurtarıcım leblebi ve sütle akşamı geçiştirdim

bu arada kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım,ve tartıda gördüğüm rakam beni fazlasıyla mutlu etti,inş.yarına değişmez

günaydın cnm yediklerine bir baktımda aynı bizim yediklerimize benziyor karbonhidrat diyeti yapırum ben sizin diyetinizin özelliqi nedir

hoş geldin ...:1hug:
nasılsınız fıstıklar ......Şeniz

hoşgeldin ablacımŞeniz...biz iyiyiz kaçamaksız montiye devam:lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

menün güzel canım,sporda yapmışsın,kilolarda eminim tıkır tıkır gidecektir,zaten gördüğüm kadarıyla en önemli şeyi başarmışsın,yani karar vermişsin,devamıda mutlaka gelecektir:lepi::lepi:

:lepi::lepi:nazlım leblebi ikimizinde kurtarıcısı olmuş yine...menün herzamanki gibi çok güzel fıstıkopuyorumnanaktan
günaydın cnm yediklerine bir baktımda aynı bizim yediklerimize benziyor karbonhidrat diyeti yapırum ben sizin diyetinizin özelliqi nedir

günaydın canım...biz montignac kısacası monti amca diyeti yapıyoruz,buna sağlıklı beslenmede diyebiliriz,karbonhidrat protein ayrımı gibi gözüksede aslında öle değil,doymuş yağlarla karbonhidratı bir arada tüketmiyoruz,yani etle ekmek,yada yumurtayla ekmek yasak,şekerli gıdalardan uzak duruyoruz,serbest olan şeylerden doyana kadar yeme hakkımız var,ilk defa kendimi diyet yapıyo gibi hissetmiyorum,üstüne bide kilo veriyorum...benim bu hafta 4.haftam ve kaçamaksız yaptım montiyi,yaklaşık 6 kilo gitti bileyerimsenibenyerimseniben

günaydın canım...biz montignac kısacası monti amca diyeti yapıyoruz,buna sağlıklı beslenmede diyebiliriz,karbonhidrat protein ayrımı gibi gözüksede aslında öle değil,doymuş yağlarla karbonhidratı bir arada tüketmiyoruz,yani etle ekmek,yada yumurtayla ekmek yasak,şekerli gıdalardan uzak duruyoruz,serbest olan şeylerden doyana kadar yeme hakkımız var,ilk defa kendimi diyet yapıyo gibi hissetmiyorum,üstüne bide kilo veriyorum...benim bu hafta 4.haftam ve kaçamaksız yaptım montiyi,yaklaşık 6 kilo gitti bileyerimsenibenyerimseniben[/QUOTE]

yazdıqın şeylerin tamamını bizde uyquluyoruz bende 90 ile başladım 4 haftada 7.5 kilo gitti

yazdıqın şeylerin tamamını bizde uyquluyoruz bende 90 ile başladım 4 haftada 7.5 kilo gitti[/QUOTE]

TEBRİK EDERİM SENDE GÜZEL KİLO VERMİŞSİN .

TEBRİK EDERİM SENDE GÜZEL KİLO VERMİŞSİN .[/QUOTE]

teşekkür ederim cnm yalnız dün ceviz kadar sandviç ve 1 tane çiğ köfte yedim 500 qr almışım bu ne şimdi yaa okadar şeyden bu kadar qram alınırmımafoldumben

kirazcım inşallah işe yarar bunlar çünkü senin gibi dayanamayıp ben de tartıldım bu sabah ama sonu hayal kırıklığı oldu hiç kilo gitmemiş 1 haftadır ( ama sizin yazdıklarınız bana destekleriniz sayesinde asla pes etmeyeceğim vücudum direnirse ben daha çok direnmeliyim azmin sonu başarı olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…