Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

erken kalkmış olmalısın canım ondandır..ben de 06.30 da kalktım

bende her sabah 6:30 da kalkıyorum . eşime kahvaltı hazırlıyorum . sonra beraber kahvaltı yapıp işe geliyoruz . işyerinde işler durgun can sıkıntısından zaman geçmiyor sanırım .

kızlar şu an zorla yaıyorum satırları, sırf girmezsem merak edersiniz diye açtırdım eşime bilgisayarı.
gece çok rahatsızlandım ben, sabaha kadar banyoyu ziyaret ettim, midem bozulmuş, ne olduğunu da anlamadım. soğuk soğuk terliyorum , üşüttüm herhalde. eşim işe gidemedi. bugün bana müsaade, dinleneyim yataktayım zaten.
sizi öpüyorum yarın girer kilomu veririm kıslar

çok geçmiş olsun nevracığım . Dikkat et kendine ...

nevroşum çok çok geçmiş olsun bitanemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandikkat et kendine

geçmiş olsun canım..acil şifalar

bende her sabah 6:30 da kalkıyorum . eşime kahvaltı hazırlıyorum . sonra beraber kahvaltı yapıp işe geliyoruz . işyerinde işler durgun can sıkıntısından zaman geçmiyor sanırım .

ben de iş yerindeyim Nazlı cım buyüzden erken kalktım..yoksa kesin saat 10.00 a kadar falan uyuyor olurdum :)) benim de iş yerim müsait bugün herzaman aynı olmuyor ama bir de ing çalışmak istemeyince canım size takılmak daha zavkli :))

selam kızlar..
yeni arkadaşlarmı gelmiş.hoşgeldiniz takımımıza biraz geç odu kusura bakmayın,yoğunum şu aralar.
nazım kirazım nevroşum sizler nasılsınız,nevroş geçmiş olsun canım,yediğin yada içtiğin bişey dokunmuştur belki,havalar çok sıcak haliyle soğuk suları götrüyoruz normaldir dikkat et kendine canım :teselli: kızlar bu arada dün nihayet ehliyetimi çıkarttırdım kaydirigubbakcemile3aylardan sonra bugün korkusuzca çıktım trafiğe :lepi:

hadi hayırlı olsun yumukum . biz iyiyiz canım sen nasılsın ...

Kızlar merhabalar. Nasılsınız. Valla işler sıcaklar yorgunluk ben de çabalıyorum. Yumukum ehliyetin hayırlı olsun canım. kirazcım güzel rakamlar gördün ki sevinçlisin. Maşallah sana. Yarın da yüzün güler inşallah. Ben sanki bu hafta fazla veremedim gibi geliyor. Veya vücutta bir şişkinlik var belirsiz. Ben arada tartılmıyorum. Sadece cumaları tartılıyorum. Bakalım ne çıkacak. Ama hissettiklerim genelde çıkar. En azından 700 gr vereyim de 71 olayım diye ümit ediyorum. Geçtim 1 kilo vermeyi.. sempatiksalakcinni

nazzoo cum arada tartılmaman çok iyi canım ben merak edip tartılıyorum bu defa da sürekli değişen rakamlar gördüğüm için çoğu zaman (bugün mesela) hayal kırıklığına uğruyorum ( insan diyet ve spor yaparken nasıl kilo alabilir ki? anlamıyorum:uhm:

kızlar birşey soracağım ben ileti yazıp gönderebiliyorum ama alıntı alarak cevaplama yapamıyorum bikaç saatten beri ( neden acaba??

yumukum hayırlı olsun canım ehliyetinopuyorumnanaktan

nazomm bende geçen hafta sadece 100 gr verebilmiştim,bu hafta inş.telafi edicem...ama sen maşallah her hafta çok güzel kilo verdin...durması çok normal tatlım
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…