Canım nasılsınnnnGelecek hafta sonu olacak sanırım canım, onu kaçırdı tabiki. Yılda iki kez yapılıyor zaten.
Onu bilmiyorumGelecek hafta sonu olacak sanırım canım, onu kaçırdı tabiki. Yılda iki kez yapılıyor zaten.
Ocak batıran bu nasıl bir menü kek simit poğaça pizza gözüme gözükme kendi cezanı kendin verBen menü yazam bari
Bugün kahvaltıya davetliydim
Sabah 10.15
2 kaşık menemen
Yarım peynirli poaça tam 2 çatal
2 yeşil zeytin
Az söğüş
Çeyrek simit
İnce dilim kek
15.00
2 y kaşığı zyağlı börülce o da bitti
Çeyrek dilim pizza
1 yaprak kıvırcık içine b peynir
19.30
Levrek ızgara
Kıvırcık salata
Roka salatası
1 bardak zerp kola
Filtre kahve
Spor yok
Seninle aynı grupta olmak bir şeref kaptanım
Dünden bugüne eksiyim desem.. hedefime adım adım yaklaşıyorum desemm.. hatta açım desemVişneli direnç kilosunda bize sıkıntı olmaz.benim korktuğumretro_hippo ve @Bonus yarışmalarda kaplan kesiliyor arkidiş
Yağcılar da inecek varrrrrSeninle aynı grupta olmak bir şeref kaptanım
Menüyü görünce moralim bozulur gibi oldu da 2 bardak kolaBende yazayım menümü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2672917
Peyniri yemedim 2 küçük dilim kepek ekmek
Akşam yemegi piknikteEki Görüntüle 2672918
Yerken aklıma geldi çektim eti bitiremedim
2 bardak cola
Ara öğün Eki Görüntüle 2672919
Türk ve dibek karışık
Piknikte yürüyüş yaptık ama saat tutmadım
2 lt yakın su içtim
Karnimdan gelen sesleri ses kaydı yapıp gonderimmiDünden bugüne eksiyim desem.. hedefime adım adım yaklaşıyorum desemm.. hatta açım desem
Kolanın gazıdır oKarnimdan gelen sesleri ses kaydı yapıp gonderimmi
Yarın görüşürüzMenüyü görünce moralim bozulur gibi oldu da 2 bardak kola
Yarasın koçumaaa
Ben kolayı diyette değilken bile içmiyorum ki..Yarın görüşürüz
Tartida görüşürüz didimmmBen kolayı diyette değilken bile içmiyorum ki..
Şimdi cuma günü ilk rövanşı yapıyoruz.. ama hedefine ilk ulaşan tamam mı?Tartida görüşürüz didimmm
Çakkal senin ödemler gidecek haticeye değil neticeye bakacaz son gulen iyi güler sıranı bekleŞimdi cuma günü ilk rövanşı yapıyoruz.. ama hedefine ilk ulaşan tamam mı?
Ben yokumListede olmayan var mi acaba 2 takimda 10 ar kisi var su an
Gurban olim sen katilma yürüyen ceset olarak ortalarda dolaşmana gönlüm razi gelmezBen yokumara ara okuyorum konuları kaçırıyorum. Nasıl bir yarış cnm
Asıl liste hedefim 72 li bişiydi listeye gitmek için.. ama tamda bilmiyorum... Şu 75i bir görim normale dönim sonra sağlıklı beslenme foreverÇakkal senin ödemler gidecek haticeye değil neticeye bakacaz son gulen iyi güler sıranı bekle
Gurban olim sen katilma yürüyen ceset olarak ortalarda dolaşmana gönlüm razi gelmez
Asıl liste hedefim 72 li bişiydi listeye gitmek için.. ama tamda bilmiyorum... Şu 75i bir görim normale dönim sonra sağlıklı beslenme forever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?