Ben de iyiyim şükür. Bugün çok işim var vakitlice kalkayim dedimIyiyim canım sen nasilsin
Evet canim takim gerçekten ikiye bölündü,seferogullariyla,Tellioğulları gibi olduTakimi ikiye böldük takim ici yarısiyoruz istersen senide ekleriz canim listeye senin misafirlerin var yoğunsun diye eklememistim
Hosgeldin ablacim❤
Menun az geldi aksam yemegide yememissin
Gunaydin canım ❤günaydın güzel bir pazar gecirmeniz dilegiyle
Kolay gelsin canimBen de iyiyim şükür. Bugün çok işim var vakitlice kalkayim dedim
Gunaydin canım ❤Günaydınnnnn
75 bi gorsem dedin bende gösterdim iyilikte yaramıyorSenin 75i ben ne yapim yaa bana benim ki lazım
Uzun zamandır ilk defa içtim ama mangalda cola aranıyorPiknik yeri çok güzelmiş menüde bir tek kola olmamış onun dışında herşey çok güzel
Bilemedim cnmTakimi ikiye böldük takim ici yarısiyoruz istersen senide ekleriz canim listeye senin misafirlerin var yoğunsun diye eklememistim
Hosgeldin ablacim❤
Menun az geldi aksam yemegide yememissin
Bilemedim cnmveremezsem kaybetmede payım olsun istemem
Ayyyy evet yaaaaa cola çok güzelllUzun zamandır ilk defa içtim ama mangalda cola aranıyor
Gunaydin canim ❤Gunaydin kizlarrEsim bana artik kızıyor ben yarisdan cekilsem olurmuki, giresuna gidecezya orda bunu yemem, sunu yemem, simdi hic yiyemem diyip dolasacaksan hic gitmeyelim diyor
Esimde yanimda cevabi bekliuordu pek memnun kaldiGunaydin canim ❤
Giresuna git gel rahatcs istedigini ye gelince yarislara dahil olursun
Beni karşınıza aldınız alacağınız olsunEvet canim takim gerçekten ikiye bölündü,seferogullariyla,Tellioğulları gibi oldu
Ben nerdeyim ya bu yarışta yoksa listede olanlar mı var sadeceBeni karşınıza aldınız alacağınız olsun
Afiyet olsun canımŞimdi kendime yulaf ğişirdim yoğurtlayım yicem
Dogru demis gelince daha cok verecek kilon olurEsimde yanimda cevabi bekliuordu pek memnun kaldi
Diuorki hem kilo alirsan daha cok verecek kilon olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?