- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
Hoş geldin ablacım siteye giriş yapamamişsin haberini aldık çok sevindim geldiğineSelam ve iyi geceler. Şükür kavuşturana. Nasılsınız canım takımım . Son birkaç gündür sorunlar yaşadım ama şükür döndüm. İNŞALLAH birdaha olmaz bu ayrılık .Eki Görüntüle 2672942
Teşekkür ederim . Evet sorun yaşadım ama şükür artık burdayım.Hoş geldin ablacım siteye giriş yapamamişsin haberini aldık çok sevindim geldiğine
Hiçte bile canım hepsi 2 dilim ekmekten kalorisi fazla değil yani ölçü gayet yerindeOcak batıran bu nasıl bir menü kek simit poğaça pizza gözüme gözükme kendi cezanı kendin ver
Senin kekin incesi bile bir karış uzunlukta ablaHiçte bile canım hepsi 2 dilim ekmekten kalorisi fazla değil yani ölçü gayet yerinde
Poaça 1 küçük ısırık
Pizza tam 2 lokma
Keki zaten kendim yaptım 1 ince dilim
Çeyrek simit = 1 dikim ekmek
Hesaplamaları yaptımda geldim heralde
Kesinşikle vereceğim. Bizim gurup harika . Ve biz kazanacağız.Ellerine sağlık canım bizim grup kesin kazanırbi kere benim tatlı kızlarım var @Nidsalii @Felicio
Takımın kalanına bayıldım kilo verme makinesi bizdeGulumse24
@PAPATYAM motivasyonu ve istikrarı harika hedefine temkinli davranıyo ama çok daha altına ineceğine eminim
@sudem34 harika bir motivasyon yakaladı sporunu yapıyor muhteşem başarır, motivasyonuneksik komayız zaten
Vişneli eliptiği yeni de aldı terleri dökmeye başladı bile
Orjinalisim çok iyi kilo vericek inanıyorum
@donashippo canım sende alt katta mıydınartık düğün uğruna atacak kilosunu
Yani şampiyon belli
Abla 2 grup seklince yarışma yapıyoruz sen benim takimimdasin Eylülun 4 kadar sürecek hedef kilo belirledik senin hedefin kaç o zamana kadar yazalım abla iş inada bindiTeşekkür ederim . Evet sorun yaşadım ama şükür artık burdayım.
Oooo abla bu iş tmm çoktan cvp yazmışsın bileKesinşikle vereceğim. Bizim gurup harika . Ve biz kazanacağız.
Bende yazayım menümü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2672917
Peyniri yemedim 2 küçük dilim kepek ekmek
Akşam yemegi piknikteEki Görüntüle 2672918
Yerken aklıma geldi çektim eti bitiremedim
2 bardak cola
Ara öğün Eki Görüntüle 2672919
Türk ve dibek karışık
Piknikte yürüyüş yaptık ama saat tutmadım
2 lt yakın su içtim
Kesinşikle vereceğim. Bizim gurup harika . Ve biz kazanacağız.
Yok bildiğin Coco cola iciyorsak adam gibi içelim demiSende 2 dilim ekmek yemişin
Benim karbonla eşitler
Kola light ya da şekersizse kalorisi yokki sadece bağırsakları etkiler
Senin 75i ben ne yapim yaa bana benim ki lazım
Piknik yeri çok güzelmiş menüde bir tek kola olmamış onun dışında herşey çok güzelBende yazayım menümü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2672917
Peyniri yemedim 2 küçük dilim kepek ekmek
Akşam yemegi piknikteEki Görüntüle 2672918
Yerken aklıma geldi çektim eti bitiremedim
2 bardak cola
Ara öğün Eki Görüntüle 2672919
Türk ve dibek karışık
Piknikte yürüyüş yaptık ama saat tutmadım
2 lt yakın su içtim
Hoş geldiiiin canım afiyet olsun menün deSelam ve iyi geceler. Şükür kavuşturana. Nasılsınız canım takımım . Son birkaç gündür sorunlar yaşadım ama şükür döndüm. İNŞALLAH birdaha olmaz bu ayrılık .Eki Görüntüle 2672942
Günaydın kaptanım. NasılsınGunaydin mutlu pazarlar
Iyiyim canım sen nasilsinGünaydın kaptanım. Nasılsın
Takimi ikiye böldük takim ici yarısiyoruz istersen senide ekleriz canim listeye senin misafirlerin var yoğunsun diye eklememistimBen yokumara ara okuyorum konuları kaçırıyorum. Nasıl bir yarış cnm
Hosgeldin ablacim❤Selam ve iyi geceler. Şükür kavuşturana. Nasılsınız canım takımım . Son birkaç gündür sorunlar yaşadım ama şükür döndüm. İNŞALLAH birdaha olmaz bu ayrılık .Eki Görüntüle 2672942
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?