Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

8 ağustos cumartesi

Kahvaltı 10:30
Yarım tost, 3 tane yulaflı pankek
Beyaz peynir domates
6-7 zeytin

16:00 orta türk kahvesi + yarım poğçadan az paskalya çöreği

16:30
2 kıymalı yumurta,
15 tane kadar sanırım patates kızartması
Çoban salata 1-2 lokma ekmek

Su 1 ancak çünkü şuursuzca çay içtim
Sporum yoktu

Helal olsun ablacım sende bendensin bende 18 den önce yemiş oluyorum iki öğün yapıyorum 4. Eylüle kadar kaçamak yok dosta düşmana karşı zafer bizimdir bizim olacak

Canım takımımım günaydın tünaydın bir arada olsun

Geçmişi de okudum yine iyi güldüm

Gulumse24 iyiki aynı takımdayız, sadece kilo verme makinası değilsin bir de güldürürken kalori harcatıyorsun gel bi öpeyim

İnsta da goozdeyle diye bi hesap var bazılarınız takipte zaten
Şimdi onun videolarından bir program oluşturdum kendime tatile gidene kadar tam 14 gün yapıcam
Sabah 3 ayrı programını tam set 1 programı da 1 set yaparak nerdeyse 2 saat çalıştım
Bugünkü sporum sabah direnç + kardio 90 dakika olarak başladı
Sayfasındaki değişimler efsane , şiddetle tavsiye ederim
Valla 1. 2. Takım ayırt etmeden hepinize tavsiye ederim

Artık benim vücuda ince ayar çekme zamanı geldi , tatilden bol bol pikinili pikinili fotolarımı görürsüniz

Ful enerji ve motivasyonla burdayız , kendimizi yeni baştan yaratıyorux

Senin kekin incesi bile bir karış uzunlukta abla

Yemin ederim sesli sesli gülüyorum sen çok yaşa, Allah biran önce duanı kabul etsin yavrucuğunun haberi gelsin. Bak biz bu yarışı kazanıcaz ya sana hediye bebiş müjdesi gelecek 70 in altına in bebek gelicek

Uzun zamandır ilk defa içtim ama mangalda cola aranıyor

Ohhh afiyet olsun , ben zero içiyorum tadını daha çok seviyorum

Ayyy çok sevindim @vişneli turtam sende sevindinmi bakem

Vişne bize geldi he sportie abla gözün aydın elemani kapmışsın

Kaparım kaptım , kız vişneli mahçup etme beni haaa. Gebertirim seni

Cok istediniz vereyim dedim

Sağol kaptancım . Bak V visneli turtam. Zaten seni 1. Takım istememiş

Şuraya colaya rağmen -900 bırakayım Eki Görüntüle 2673005

Ben boşuna demedim sana kilo verme makinası diye bravo tebrikler

Günaydııııınnnnn. Bu sabah 90.9 u gördün ... Devam inşallah. Tam gaz.

Harikasın canım en güzel günlerindesin çok güzel eksiler gelecek ilk önceler kıymetini bil bu günlerin , ama sakın eksik beslenme protein sebze kalsiyum eksik wtme

Ay gene saçma konular açmışlar banlanan banlanana
Bizden varmı banlanan

Kahavalti sevilmez mi kız 3 öğün yerim valla ama kahvaltıyı güzel yap akşam yemegini hafif geçir akşama acıkip saldırma olayı olmaz

Bende kahvaltıcıyım
Herkesciklere günaydınyola çıktım bende dönüyorum yarından itibaren bomba gibi gelcem baya bişi kaçırdım gibi Ama yakalarım

Canım koşkoş. Neler oldu burda neler bak aynı takımdayız incelersin geçmişi zaten dur durak olmadan şahane olucaz

Misss

Tşk ederim abla bu arada gece aklıma geldi sende yazmisken söyleyeyim abla ben menüleri takip edeyim sende sporları takibe alırsan sevinirim bu arada ben spor yapamam yürüyüşe cikarsam iyi olur birde bölgesel çalışmayı düşünüyorum hoplamali ziplamali değil ne olur ne olmaz diye kendimi garanti altına alayım bı kaç ay diye düşünüyorum hedefimi eylüle kadar tutturursam ikinci hedefi 70 cekicem böyle motivasyonumu iyi yakaladim sanki sizler sayesinde saglamisken 65 görürüm diye umud ediyorum olmasada denemekte fayda var en azından 70 de koruma yaparım nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…