Tamam canim ekliyorim o zamanTmm o zaman canım. Katılayım bende.
Gunaydin canım ❤Günaydın fit hatun adayları
Gunaydin canım ❤Günayyydınnn
Mutlu pazarlar
Pembe olmuşsun.Tamam canim ekliyorim o zaman
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Bu ara renk degistirip duruyorumPembe olmuşsun.
Evet aynen devam ..Tebrik ederim ablacım durmak yok yola devam hep birlikte
Takımımız şahane. En kısa zamanda halledersiniz inanıyorum.Herkesciklere günaydınyola çıktım bende dönüyorum yarından itibaren bomba gibi gelcem baya bişi kaçırdım gibi Ama yakalarım
Ben 16.00 dan sonra yemiyorum.Aynen kahvalti sevilmezmi yaaa
Helal olsun ablacım sende bendensin bende 18 den önce yemiş oluyorum iki öğün yapıyorum 4. Eylüle kadar kaçamak yok dosta düşmana karşıBen 16.00 dan sonra yemiyorum.Acıktığımı hissedersem ıslatılmış kayısı, erik ve üzüm alıyorum aza az . . tok tutuyor tıkıyor. Bol miktarda su içiyorum. .Akşamda ortalama 1 saat yürüyorum. Yetiyor.
Ben 16.00 dan sonra yemiyorum.Acıktığımı hissedersem ıslatılmış kayısı, erik ve üzüm alıyorum aza az . . tok tutuyor tıkıyor. Bol miktarda su içiyorum. .Akşamda ortalama 1 saat yürüyorum. Yetiyor.
Selam ve iyi geceler. Şükür kavuşturana. Nasılsınız canım takımım . Son birkaç gündür sorunlar yaşadım ama şükür döndüm. İNŞALLAH birdaha olmaz bu ayrılık .Eki Görüntüle 2672942
Senin kekin incesi bile bir karış uzunlukta abla
Uzun zamandır ilk defa içtim ama mangalda cola aranıyor
1 .grup
Bonus
retro_hippo
@selensu82
H hasbeenandgone
@Eliff Eylull
@medusares
@leydii18
@Kmsl Hnd
@gizemlicadiii
Zipzip-
2.grup
Gulumse24
@donashippo
@PAPATYAM
Orjinalisim
@Visneli_Turtam
sudem34
@Felicio
@Nidsalii
sportie
S safsular
Gruplarin son halini olusturdum artik degistirme yok
Cok istediniz vereyim dedim
Günaydııııınnnnn. Bu sabah 90.9 u gördün ...Devam inşallah. Tam gaz.
Bizden varmı banlananAy gene saçma konular açmışlar banlanan banlanana
Kahavalti sevilmez mi kız 3 öğün yerim valla ama kahvaltıyı güzel yap akşam yemegini hafif geçir akşama acıkip saldırma olayı olmaz
Herkesciklere günaydınyola çıktım bende dönüyorum yarından itibaren bomba gibi gelcem baya bişi kaçırdım gibi Ama yakalarım
MisssBen 16.00 dan sonra yemiyorum.Acıktığımı hissedersem ıslatılmış kayısı, erik ve üzüm alıyorum aza az . . tok tutuyor tıkıyor. Bol miktarda su içiyorum. .Akşamda ortalama 1 saat yürüyorum. Yetiyor.
Hosbuldum canimaa hoşgeldin canım
Tşk ederim ablaCanım takımımım günaydın tünaydın bir arada olsun ❤
Geçmişi de okudum yine iyi güldüm
Gulumse24 iyiki aynı takımdayız, sadece kilo verme makinası değilsin bir de güldürürken kalori harcatıyorsun gel bi öpeyim
İnsta da goozdeyle diye bi hesap var bazılarınız takipte zaten
Şimdi onun videolarından bir program oluşturdum kendime tatile gidene kadar tam 14 gün yapıcam
Sabah 3 ayrı programını tam set 1 programı da 1 set yaparak nerdeyse 2 saat çalıştım
Bugünkü sporum sabah direnç + kardio 90 dakika olarak başladı
Sayfasındaki değişimler efsane , şiddetle tavsiye ederim
Valla 1. 2. Takım ayırt etmedenhepinize tavsiye ederim❤
Artık benim vücuda ince ayar çekme zamanı geldi , tatilden bol bol pikinili pikinili fotolarımı görürsüniz
Aynen ben de onu dicektim belki buz gibi ayran üzerine çay olabilirUzun zamandır ilk defa içtim ama mangalda cola aranıyor
Ayran etin yanında tavsiye etmiyorlar kuzucumAynen ben de onu dicektim belki buz gibi ayran üzerine çay olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?